Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
uspeo sam da od 12 tekmi promasim 10.nisam znao da je to uopste moguce.kvote bile normalne.
Гледајте на црногорску лигу да одиграте на голове, киша свуђе улијева, а терени су говна, па ће бит курац голова
Преписао одавде
Јагодина - Раднички Х
и додао
Воша - Јавор 0-2
Хераклес - Херенвен Т2 1+
Саутемптон - Тотен гг
на 500 динџи 5 сома.
Hahhaahahh Seviljooooo :D
Ja nisam smeo da stavim x na Jagodinu, jesam na ovaj od 20, ali Sevilja iskusno gubi 2-0 :D
Шта значи кад играм систем на Моцарту, па код фиксног дела система не могу ставити 4/4, него пише 3+4/4? Горњи део ми је добар, само ме овај с фиксевима јебава, хоћу да ми ту буде 4/4. Ако ме разумете. :Д
Razumeo sam sve do: šta znači kad igram sistem, dalje ništa :D
Саутемптон традиционално добрo игра против Тотенхема, тако да сам играо 1x, квота 1.7. Да имам кинту ставио бих кеца у синглу, али ме јуче закопа мртви Селтик на 1.20.
Ја сам игра' Х на Саутемптона гомна
Kada gosti roknu uvale u isto vreme
http://www.dodaj.rs/f/Q/gm/4sJmz5tp/untitled.png
Ha, i ja isto! 'Nači čim sam odigr'o isto k'o Smare, ovo mora da mi prođe! Ful.
iljadarka na 1-1 Chelsea :D
Pa nek ide život :D
ДОБИЈАМО ПАРЕ БРЕ!
ђе?
Lorient gubi od drugog minuta, Servete vodi od 9-og protiv Gra, a Radnički protiv Jagodine. Hmmmm, vidim bar dva meča koja završavaju nerešeno.
А ја сам Јагодину ставио 1 бог ме убио.
А овај Челик, падоше два гола у по секунде, јеба' са' им мајку
Jagodina je izjednačila. Ali rekoh još sinoć kod na sse priča da će biti nerešeno. Pa da vidimo baš.
A ova govna od Juventusa, nisam igrao na njih 2 godine. Odigram ih protiv onog Nor... i bude 1-1. Danas ne stavim i dođe 2. Šta reći, a ne jebati im majku :D
Они ни овако не дају голове а тек по киши..