U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
uspeo sam da od 12 tekmi promasim 10.nisam znao da je to uopste moguce.kvote bile normalne.
Гледајте на црногорску лигу да одиграте на голове, киша свуђе улијева, а терени су говна, па ће бит курац голова
Преписао одавде
Јагодина - Раднички Х
и додао
Воша - Јавор 0-2
Хераклес - Херенвен Т2 1+
Саутемптон - Тотен гг
на 500 динџи 5 сома.
Hahhaahahh Seviljooooo :D
Ja nisam smeo da stavim x na Jagodinu, jesam na ovaj od 20, ali Sevilja iskusno gubi 2-0 :D
Шта значи кад играм систем на Моцарту, па код фиксног дела система не могу ставити 4/4, него пише 3+4/4? Горњи део ми је добар, само ме овај с фиксевима јебава, хоћу да ми ту буде 4/4. Ако ме разумете. :Д
Razumeo sam sve do: šta znači kad igram sistem, dalje ništa :D
Саутемптон традиционално добрo игра против Тотенхема, тако да сам играо 1x, квота 1.7. Да имам кинту ставио бих кеца у синглу, али ме јуче закопа мртви Селтик на 1.20.
Ја сам игра' Х на Саутемптона гомна
Kada gosti roknu uvale u isto vreme
http://www.dodaj.rs/f/Q/gm/4sJmz5tp/untitled.png
Ha, i ja isto! 'Nači čim sam odigr'o isto k'o Smare, ovo mora da mi prođe! Ful.
iljadarka na 1-1 Chelsea :D
Pa nek ide život :D
ДОБИЈАМО ПАРЕ БРЕ!
ђе?
Lorient gubi od drugog minuta, Servete vodi od 9-og protiv Gra, a Radnički protiv Jagodine. Hmmmm, vidim bar dva meča koja završavaju nerešeno.
А ја сам Јагодину ставио 1 бог ме убио.
А овај Челик, падоше два гола у по секунде, јеба' са' им мајку
Jagodina je izjednačila. Ali rekoh još sinoć kod na sse priča da će biti nerešeno. Pa da vidimo baš.
A ova govna od Juventusa, nisam igrao na njih 2 godine. Odigram ih protiv onog Nor... i bude 1-1. Danas ne stavim i dođe 2. Šta reći, a ne jebati im majku :D
Они ни овако не дају голове а тек по киши..