Кладионица

1. Е да одиграх ово са 5 еура
    Бајерн 1 1.25
    Хановер 1 1.6
    Реал 2 1.34
    Бриж 1 1.55
    Витесе 1Х 1.27
    Квота 5, добитак 25

2. НЕМА ПАРА У КЛАДИОНИ НЕМА!

3. Ja ne bih igrao danas na kreljevski klub. Osećaj mi tako nalaže :)

4. Moja dva...inace, pored Intera, veliki fix mi je Aek 1, kvota 2, igraju protiv bivseg drugoligasa, poslednji su na tabeli, i valjda ce nekog vise da dobiju...

Inter 2-2
    LAzio 2
    Liverpul 2
    Celzi 1-1
    Genk 2

na 100 din, 35 hiljada

Inter 2
    Lazio x2
    Liverpul 2
    Celzi 1
    Aek 1
    Bilbao 1

na 200 din, 16500....

Ubedljivo prvi protiv UBEDLJIVO poslednjih. Veliko mi je to nesto...
    Bvdlga, ne znam da li da odabiram nesto od tebe, ili da uzmem neke svoje 2-3 i da bacim 500 dinara. Trebaju mi pare...

Od ovih ranije sto sam stavio, ne znam, to mi taj decko salje, nekad dodje,nekad ne...Ja ti stvarno preporucujem Inter, 2.15 u Meridanu, jbt protiv Bolonje mrtve...Ili Aek, ali na Aek bih vise zbog imena, i jer su zadnji i moraju nekog da dobiju...

5. Gledam ove šiptare, na tri utakmice kvota na domaćine 1,7 i sve dolaze.

6. Jebote Everton i Liverpul 100000 godina igraju 0-2 i cim ih ja odigram oni dodju 3+ u 20. minutu.

7. I ja gledam i ne verujem.

8. u poslednjih 3 su 2 odigrali 3 +.jedna kup,jedna liga.

9. Jebeni Ažaksijo, koji je za 9 kola dao 6 jebenih komada, je sad uspeo da za jedno jebeno poluvreme uvalja 4 komada jebenom Lorijenu. Pa ovo nema niđe. Jeb'o vas pas onaj šuntavi mentalno zaostali, od koga ste vi primili 4 komada! A i ja slepac, igram duplu jebenu šansu. Jeeeebooteee. Koi pitschweisz u Liverpulu. :D

10. One 4800 koje sam izvukao iz Mozzarta sa racuna, vec sam puko u lokalnim kladionicama. Danas 500 dinara Inter 2, Juve 2 i Jagodina 0-2. Puko na Jagodinu... Kad te nece, nece te... Cini mi se da moram napraviti pauzu, pojesce me kladza.

11. Момци, рекох вам ја

Celik
    1 - 1
    Lovcen

Rudar
    1 - 1
    Jedinstvo

Buducnost
    2 - 0
    Sutjeska

Све од 0-2 киша је велика :))
    Стрефих то и Јагодину :)

12. Danas Bajern - Leverkusen x-2 gigantskih 30 kvota. Jeeebote. Sa euro valja ispratiti, pa kud puklo da puklo.

13. Воша ће поново из икса. И увек заборавим да је одиграм.

14. Jebote! Ludi Lorijen uspe da preokrene, i sad šuntavi Herenven gubi 4:1! Pa ovo je da čovek poludi! DAJ STIŽITE TO, JEB'O VAM VAN BASTEN MAJKU MRTVU ONU ŠUNTAVU! Koji kurac bre jebote! Aj bre, još samo 2 komada! Mošte vi to! Nasisajte mi se kurčine, kretenčine mrtve!

15. Kako sve pukne za 2 min. Uvek sam optimista, ali se sad osećam k'o žena u pms-u i najradije bih plakao :D

16. Ја игра' херенвен Х јебем ли му све на свијет :)

17. Сампдорија ми губи у 84, оде тикет у курац, пи :)

18. Жилина Слован ---- 1
    Партизан - Нови Пазар 4+ , 1

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.