Кладионица

1. Čelzi nisam gledao pa ne mogu da sudim o konačnom ishodu, Rubin uspeo da učačka drugi gol i tu je dobo bolji, ali ovi iz Italije su krajnje sumnjivi. U 60 min je bilo 0-1, a u poslednjih 5 min su pala 3 gola. Hm..nije bitno, vredelo je pokušati.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1472-4430859-1028

2. Nisam, jer me je juče zajebao Trabzon za 7 i nešto iljada. Bojkotujem Turke do sledeće liste. Okačiću kasnije taj prokleti tiket, čim ga nađem u korpi za smeće.
    A nisam stavio ni Concepcion - Nublense.
    EDIT: Nađoh ga
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1394073-1028

3. Zvuče kao kontracepcija :D Ali protiv dobitka :D

4. sve danasnje utakmice od 0-3, dobitak pola miliona na 20 dinara, jos da se nakanim da uplatim

5. PAO dp1+, Olimpijakos pp1+, Bran 1, Lens 1x, Plzen pp1+, kv 5

6. Kakav retard ovaj Kolšrajber, majko mila. Pa on ne ume da vrati servis. Nijedan jedini prvi.

7. Sistemčić 2+3/3:

Olimpijakos 2-2 i 3+ 3.9
    Fenerbačje 1-1 i 3+ 3.35
    Elfsborg 1-1 i 3+ 2.6

Da investiram jednu crvenu od ovog dobitka za vikend.

8. ја сам једном чак и погодио тикет

9. Da me neko pitao zasto sam igrao Norvezane a da to nisu golovi, stvarno ne bih imao adekvatan odgovor.

10. Uh, los mi ovaj tiket sa dp1+, vec 3 su pale.

11. Uh dobri tipovi za danas su:

Igokea - Olimpija vise od 143,5 @1.85
    Valjadolid - Sosijedad tim1 2+ @2.15

Naravno, proslo je ovo, a tiket dp1+ mi je pukao :D Jebem te sreco..

12. Današnji dan je završio, tačno kako je vikend počeo-jebeno. Od sutra nova lista, nove kvote i nove borbe :D

13. Dajte nesto oko 10 kvote treba kinta sutra, ljubi vas Beli <3 :*

14. Meni treba i sad :D hahaah da imam sigurnu 5 bio bih srećan :D

15. Ma kvota 10, uplatim 50. 500 da dodje super mi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.