Кладионица

1. Uplatiš 250 dinara na kvotu 2, mnogo je lakše.

2. Odakle meni 250 dinara :)
    Znam da je lakse.

3. ljudi sanjao sam da ce milan dobiti palermo 1:0, igrati ili ne?

4. Igraj pa šta Bog da :) Ja sam tako jednom sanjao Milan i to 7+. Samo nisam znao protiv koga. Igrali vandredno kolo i završe 1-0, kad za vikend 5-2! To još dok su pobeđivali :D

5. Igraj. Da ga jebeš odigraj sledeće tri njihove tekme sa tim rezultatom. Ne možeš omanuti :)

6. Al bas sam sanjao konkretno sa palermom. I to u gostima, i da ce onaj saravi da mune gol. E jebiga,jedino minut nisam mogao da vidim :D

7. Ma i to sto kazete, odigracu za 200 kinti, pa i ako ne dodje bole me patka :D

8. Gazimudo
    ljudi sanjao sam da ce milan dobiti palermo 1:0, igrati ili ne?

Nikako! Mora jednom i Palermo da dobije
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8929149-1029
    Mamicu im pokvarenu, sinoć bila kvota na Palermo 3.10

9. Dolgopolov - Sisling tacan rez 2:1 @3.7

10. I sam sam iznenađen... :) A ovaj tvoj Queen Of South, Dedžone, ti je sjebao dan, ako ne i mesec, a možda i godinu: (730000 din na 20 din uplate)!!!

11. Nije meni, drug moj izbacio linak. Da je mene, sad bih vec bio rahmetli :) Mada pise da je tiket dobitan...

12. али "ово би требало да прође" :')

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.