Кладионица

1. Da ga jebem, uplata na tiketima mu je preko 4000. Ako.je isao na user, onda je rizikovao svoje 4000 za dobitak od 500-1000. (Cena dojave minus ulog na tiketu)

2. Ja cu ispratiti. Inace, Raith mi usao u 4+pp, tek sam sad video, 2-2 u 45.om :D :D :D

3. Мислим да Монтенегро какани сјутра неће дат' много голова... 0-2, 3 плафон, чини ми се да не игра 9 стандардних играча.

4. Evo vako ljudi. Onaj lik sto je promasio samo 1 dojavu do sad od skoro ima fejsbuk stranu.
    http://www.facebook.com/pages/Falcao-Tips/366184583462903

Pogadja dobro,al trazi pare. Evo njegove poslednje 2 dojave.
    Tacni rezulati 3:0 i 2:2

Ja imam ideju. Da se nas 5,6 dogovori. Jedan pregovara sa njim i kupi dojavu. A nas 5,6deli pare. Ne preporucjem vise od 8 ljudi, i naravno,svi dogovori preko fejsa ili privatnih da idu a ne javno.
    Placa se pre i posle meca. Ako sam dobro razumeo ortaka 25 pre i 25 posle, ili 15, 35 ne znam tacno. Ako sam dobro razumeo , ako padne ne placa se drugi deo.Sta vi mislite? I ako puknemo, to je nas 6 po 300.400 + ulog u kladzi. I nije tako strasno. na 400 kinti ufura, plus jos recimo 500 uloga u kladzi,na kvotu 15, dobije se 7000 profita, i oduzmes 1000 za drugi deo placanja , ostaje 6000 cisto.

Nigde ja ne vidim ovde broj tiketa da mi to proverimo, lako se ime kluba promeni na chromu bez ikakve obrade slike, kao i uplata i to.. Prostudirao sam lopove, znam im svaku foru. Ako se nekad nadje nesto pravo, racunajte da platim.

5. http://www.tipovi1x2.net/Dojave
    ево један леп текст о свим говнарима са фејса.
    не дам. полако искорењујем то да не пратим више балавурдију на фејсу што често умем да урадим.

6. Био би фазон да је и Газимудо умешан у ово. лололо

7. Jesam kurac, slican ovakav tekst sam ja napisao nekoliko stranica ranije. Samo se konkretno odnosi na ove fejs prevarante.
    U svakom slucaju, ubedjen sam, bataljujem taj vid zamlacivanja.
    kad bolje razmislim, mogao sam i ja da editujem dobitni tiket u kladzi i onda namerno slikam fotoaparatom da ne bi ispalo sumnjivo

8. lololo,na onom tiketu sa poenima ladno sam pogodio 1 od 5. i to samo dankana. Brajant divljao,meni trebao manje . Howard pickica,a meni trebao da divlja.
    I sto se ona dva anonimusa tice,jedan mi trebao ispod 22 on dao 34, a drugi je ladno stao na hendikepu, tacno 17 poena.

9. Nijedna to nije dojava, to su čisti predlozi.
    Evo i mi da nekad kažemo da će biti neka tekma iz 2-1 ili iz 1-2 uboili bi da ga jebeš ili da mlatimo rezultat.

A što se tiče prelaza iz X-1 ili iz X-2 to vam i ja mogu predlagati i imaću prolaznost u fazonu 3 od 5 utakmica. Igrao sam tako tikete, stavim dva prelaza X-1 i dobijem oko 20-ak km i onda opet tako odigram tiket i ulozim 5 km. Laka lova al lijepo je kad te ubode na početku pa se kasnije igraš. A realno i nije teško.
    50% a i više utakmica se igra iz X.
    Čak kad razmislim, opet ću tako početi igrati.

10. jedan mi trebao ispod 22 on dao 34

Irving životinja. Dečko moje godište jebote. :D Inače, na toj tekmi je najefikasniji bio Varežao sa 35 POENA I 18 SKOKOVA! Koliko je lik objasnio... Narafski, Šarlot lagano dobio. Neverovatno dobra je bila kvota na njih i na Nikse. Mene ujebaše šuntavi Sakramentol koji nije mog'o ni 90 i kusur poena da da nego dali slepci 80 i nešto, i tupavi Klivlend, iako su Irving i Varežao dali 34 i 35 poena! I to nisam igrao čistu dvojku nego ispod hendikepa, koji je bio 6.5. Bezveze.

11. Ovaj tvoj Gazimudo sigurno edituje. Sumnjiv mi je zato sto odigra dve utakmice, a ne singl, jer u Mozzartu na singl uplata mora biti najmanje 200 dinara. Verovatno uplati tipa 50, pa odigra dve. A onda nekako edituje...

12. MakaronMaster
    A što se tiče prelaza iz X-1 ili iz X-2 to vam i ja mogu predlagati i imaću prolaznost u fazonu 3 od 5 utakmica. Igrao sam tako tikete, stavim dva prelaza X-1 i dobijem oko 20-ak km i onda opet tako odigram tiket i ulozim 5 km. Laka lova al lijepo je kad te ubode na početku pa se kasnije igraš. A realno i nije teško.
    50% a i više utakmica se igra iz X.
    Čak kad razmislim, opet ću tako početi igrati.

Tako je igrao i moj drug jedno vreme, pa je presta. Odigra 4 utakmice iz X. Na 50 dinara, dobitak preko 20 000. Ubo je 2 od mozda 30. Puko je 1500, a uzeo preko 40000.

13. Evo vam tiketcina moja, moj ljubimac, sve moje!
    Ustvari, ovaj je cisto da pratim, posle cu da stavim par hiljada na 2,3,4 para, samo da prostudiram listu...

Zvezda 2
    Oman-Japan 3+
    Holandija-Nemacka gg3+
    Alzir-Bosna 2
    Cile-mi 1 i domacina daje 2 gola
    Lumezzane-Lece 2+pp
    Rusija-Usa 1

Na 200 din, 36 hiljada..

14. Zvezda 2
    Holandija-Nemacka gg3+
    Alzir-Bosna 2
    Ovo prepisujem.

15. Iraq - Jordan - 1 (2.10)
    Spain - Russia - 1 (1.80) (Futsal)
    Lumezzane - Lecce - 2 (1.75)

16. Na Bosnu kvota 2.45.... Mislim da to treba da dodje..A na Nemce je mala kvota 1.88, a moze da bude zatvorena utakmica... Bar da je 2, al' sta sad.

17. Jel se te dve igraju na neutralnom ili su kecevi domacini?

18. Mislim da su kecevi domacini...

19. odigrao 7 utakmica danas i sve gg, 44 kvota, za 100

20. Evo vam par infoa.

Teren u alziru je tezak,padala neka kisurina , koliko sam cuo. Uz to, alzir slavi 50 godina nezavisnosti, tako da ko zna sa kakvim ce motivima bosna da igra tamo.
    Zvezda ce vas sve redom poobarati, da je tolika sigurica,sigurno ne bi stavili kvotu 1.7 na njih i smrdjivi hendikep od 2,5.
    AMeri igraju protiv Rusa za 2 cuke, a ne igra im skoro nijedan lik za kog ste culi (donovan, dempsey, beasly i jos par nekih).
    Severna irska bi trebalo da dobije azerbejdzan, zamenili su selektora izvukli bod portugalcima u gostima, jes da imaju par izostanaka al moglo bi to da se oplete.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.