Кладионица

1. Znaci izbacujem Bosance sa glavnog onda. :) Ruse igram, a i Zvezdu. Ne valjda menjati dok dobijaju, kao na ruletu, pratis dok baca. :D

2. Evo odigracu ovaj tiket za prelaze iz iksa , pa da vidim kakav vam je sistem

Belgija X-2
    Sev Irska X-1
    Rusija X-1
    Ujedinjeni Arapski Emirati X-1

na 50 kinti , oko 35 000.

Evo vam tri bombaje:

Luksemburg - Skotska 1 4.75
    Mjondalen - Bodo GG2+ 4.1
    Brazil - Kolumbija GG2+ 6.75

I odigracu ovaj realan:

Valencia 2 (basket)
    Belgija pp2 v ki2
    Severnoirci 1
    Portugal 2
    Rusi 1
    Srbi GG
    Makedonija ppx

3. Мјондален тај и Холандија - Немачка гг2+

Уплата 100, добитак 1900

Аустрија - Обала Слоноваче и Турска - Данска гг2+

Уплата 50, добитак 2000

Холандија, Бразил, Италија и Румунија 3+ пп у систему 3/4

На педесет динара, минимална исплата 2950, максимална 14500

4. Kako mi se rusi posrase u zivot. Jebem ti ja njihov hladni rat kad kodkuce ne mogu neprijatelja desetkovanog da sjebu.

5. Imam jedan lep tiket za vikend ... Ja sam pokušao za 200 din
    Dobitak 8.000
    Vredi probati ili zveknuti neki sistem 4 od 6 i tako nešto.

Vest Bromvič Albion - Čelzi 2 85% prolaz

Veoma dobar na svom terenu Albion,ali Čelzi je definitivno favorit i lepa je kvota,a mislim da će ih i ubedljivo pobediti.

Kvins Park Rendžers - Sautempton 1 80% prolaz

Trenutno dve najlošije ekipe u prvenstvu.Domačin tim ne zna za pobedu i teško daje golove ali teško ih i prima.Red je da prorade neki pojedinci koji su veoma kvalitetni.

Valensija - Espanjol 1 85% prolaz

Valensija daje dosta golova na svom terenu dok Espanjol igra naizmenično.Činjenica je da je Valensija kvalitetniji tim i da je favorit na ovom meču.

Osasuna - Malaga 2 80% prolaz

Osasuna jeste ztrenutno zadnja ekipa na tabeli ali je prošlo kolo odlično odigrala ... Malaga fenomenalno igra u Ligi Šampiona ali to je koštalo u prvenstvu zadnja dva kola ... red je da to isprave sad protiv Osasune i to u gostima.

Hanover - Frajburg 1 95% prolaz

Šta reći : FENOMENALNI HANOVER!
    Toliko mi je para ove sezone doneo da sam rekao sebi da do kraja prvenstva ako ih budem stavljao na neke tikete UVEK IGRAM NA NJIH bezobzira protiv koga igraju.

Roma - Torino 1 75% prolaz

Torino nema poraz u gostima i red je da "pukne".
    Ma da bogami ne bi me čudilo i da bude X ali se uzdam u neku individualnost igrača Rome.

To je to ...

6. Ajde bre bosanci,ili ga munite ili ga primite!

7. A jesam i ja retard, kazem vama da ne igrate a onda sebe ispalim

teren je katastrofalan, nisam nikada vidio da se reprezantativne utakmice igraju po ovako losem terenu, lopta stane u baru, ne moze se pas dati na 5 metara, kisa ne prestaje da pada, ako ne uđe kakva frljoka vrlo je vjerovatno da ce se i zavrsiti 0:0, bilo je par prilika za bosnu, tri 100% ali kad njih nisu iskoristili mislim da ce tesko doci do jos takvih

8. krv ti jebem munuse ga bosanci u 90 + 29

9. Auuuu, ljudi, miš me jebo, ja utripovao igramo protiv Meksika, pa odigrao jedan tiket Xpp, a drugi iz X u Čile (u mojoj glavi Meksiko).

10. Ko prenosi košarku?

11. Ne znam sta da radim. Za singlove nemam para, a ne mohu da pogodim vise utakmica. Evo danas
    Zvezda 2
    BIH 2
    Obala Slonovace 2
    i srusice me gotovo izvesno Njemacka GG3+

12. Шта је ово коју пичку материну? Одиграм Х2 на Белгијанце против Румуна, они поведу 0:1 и пусте ове да преокрену. И паднем. Ал' бар се тешим јер сам играо и на Швеђане који губе 1:2, па нећу само на Белгију да па паднем. Угасим лајвскор, угасим резултати.цом, реко' ово све готово. И шетам сад канале и видим Ибрахимовић га даје маказицама са 25 метра за 4:2. Кој курац бре? Играо сам и Норвежане који добили и плус изнабадао јуче НБА мечеве. Кмеее

13. A Zvezde, jebote...

14. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-8601329-1033
    Oj Mađari sve vam jebem ....
    A tako bi mi dobro došlo ovih 60 maraka...

15. Dobar tiket Žajk, dobar tiket skroz, samo što bih ja igrao Hanover gg3+ jer sa Nemcima nikad nisi načisto. :D A i pune se k'o blesavi... Najveća dvojka u istoriji čovečanstva je na Čelsi. I pitanje je hoće li QPR dobiti. :D Sigurnije je staviti 1x ili 0-2.

16. Холандија - Немачка гг2+

Ахахаха Holland 0 - 0 Germany који шамар :Д

17. Koliko dobra kvota na fener u gostima. Jes da su ih proslu otresli,al bas zato,moraju da grizu. Uz to evo jos nekih parova.

Khimki - Fener 2 @2.5
    Bobi Braun daje vise od 18.5 @1.85
    Brose - Barca preko 140,5 @1.6
    Lucic preko 11,5 @1.85
    Westerman preko 11.5 @1.85

18. Ахахаха Holland 0 - 0 Germany који шамар :Д

А још смешније је што сам од 8 парова на три тикета промашио свих 8.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.