Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Пошто волим да иксирам, можда ћу да пробам ово, чисто за 50 до 100 динара.
Newcastle - Swansea X (3.45)
Cardiff - Middlesborough X (3.35)
Birmingham - Hull X (3.05)
Kvota: oko 35.
Sad mi sveca dala 1000 kinti, za 500 odoh da stavim
CEDEVITA , PAO , PARTIZAN
Sve X, u sistemu 1+2/3 , i aupicku materinu!
Dobitak od 1300 do 64 soma.
Ма какав баскет, само фудбал. Има одличних утакмица за викенд, надам се да ће биит добрих предлога и анализа па да згрнемо неки новац.
.
.
.
Који ћемо касније вратити у ту исту кладионицу ал нема везе.
Ma fudbal mi se na kurac popeo. Mnogo namestanja, ne znas kako da igras vise.
Odigram duplu sansu na tim koji nije izgubio 17 tekmi koji igra protiv osrednje ekipe, u 90+ penal i cao zdravo. Odigras na svabe i holandiju dp1+ oni odigaju prvi put u istoriji 0:0. Srbi sa sestim timom izjebu Cile, koji jebiga nije svetska sila,al koliko smo se raspadali mogli su da nas dobiju opusteno. Igram na zvezdu protiv ofke koju pobedjuje hajduk iz kule, oni ne sto ne pobede nego puknu, skurci mi jebeno..
U basketu bar kvota 1.3 ispali 1 u 10 puta. Mozda se i meni cini,al mi nekako favoriti igraju stabilnije u basketu.
а рецимо додиграмо заједнички тикет. Типа свако предложи неки пар и онда крнемо 16 на тикет и ставимо на систем 12 од 16. па која је вероватноћа да ћемо кнемопу више од 4 :) Квоте у распону 1.7 до 2.5. Ша кажете?
Koja poklon kvota na cedevitu a ja ne odigram ccc
лоша идеја треба минимум 1800 да се уложи на овај тикет лололо :)
sistem 12 od 16? 1800 i nesto kombinacija? Znaci 5400 dindzi uplata.. Ne znam na cemu si,al tebi je do jaja
газимудо сконто сам лоло
Bobi Braun daje vise od 18.5 @1.85
Brose - Barca preko 140,5 @1.6
Lucic preko 11,5 @1.85
Westerman preko 11.5 @1.85
Tako mi sudije izbise iz dzepa 2500 jer poklonise Himkiju poene u poslednjoj sekundi iako je vreme isteklo.
Al dobro, prosao je ovaj:
Sve X, u sistemu 1+2/3 , i aupicku materinu!
Dobitak od 1300 do 64 soma.
Jos kad bi PAO nekako posustao pa da i oni odu u X :)
Није лоше ни то. А шта значи тај плус у системима? Конкретно, шта значи то твоје 1+2/3?
Isto ko da sam odigrao jedan tiket 1/3 i jedan 2/3
Evo jedan predlog od mene:
Juventus - Lacio 1 (1.55)
Napoli - Milan x (3.35)
. . . . . . . . . . . . 5.19
http://ivanzna.com/
Eto jedan sajt , mnogo korisnik informacija ima. Svima ce nam koristiti. Kladza nije hobi,kladza je biznis :D
Verona - Ćezena 1 1.5
Veroni je dosadilo da u leđa gleda mnogo manji klub, Kjevo, koji se takmiči u Seriji A pa je rešila da mu se pridruži. Kako stvari stoje na dobrom je putu. Igra odlicno i ređa pobede. Trenutno se nalazi na drugom mestu sa 3 boda manje za vodećim Sasulom. Ako tu i ostane sledeće godine će biti u eliti. U odličnoj su formi jer od zadnjih 6 mečeva dobili su 5. Ćezena je sušta suprotnost. Igraju slabo, samo jedna pobeda u 7 zadnjih kola i negativna gol razlika. Ako ovako nastavi blizu je ispadanja. Domaćin ako želi u viši rang mečeve poput ovog mora da dobija.
poceo sam da se kladim za 30 dinara,3-4 tiketa nedeljno.navucem do 20 ljada,4 para.jednom ce uci,imam ja vremena.necu vise da pilicarim.na mocartovom sajtu se opkladim,tamo se sve lepo sracuna.dones papiric,nema njakanja u klajdzi,dam pare i gotovo.a tih mocarta u ns-u pun kurac.
ja odigrao za veceras celu NBA ligu dodatni poeni preko. 9 tekmi, sve su kvote 1.6.
Pascu,jer sam video da su neke granice oko 200 poena.. koje li su granice koje nisu smanjene, 220? Cirkus jebeni.
Nisam ni gledao tekme. Ni granice, samo rekao ovoj da otkuca.
Verder - Oldenburg - 1 (1.60) (Nem4s)
Nim - Luzenak - 1 (1.45) Kup
Indijana - Dalas -up> (1.85) (184.5)
Filadelfija - Juta - up> (1.85) (185.5)
Kad smo kod NBA, Minesota-Golden Stejt 1 1.7
Ако има неко профил у Меридиану нека ми се јави на пвт.