Кладионица

1. још сутра бих пробао да пукнем опет 'иљаду, ал' ми се не мили након овакве вечери.

2. Kako me izjeba mrtvi real. Jebem ti i ronalda koji ne ume da sutne ko covek, i nastasica koji je bas sad nasao dobro da se postavi, i kediru koji slepac sutne zemlju umesto lopte.

Udjose svabe 3+ prvo, al ostase smrdare burzujske na 0:1

3. Jebem ti real da ti jebem real! Ko me terao da igram govna fašistička, na 2 tiketa me oborili, popišam im se po faci! Ne, ustvari, popišajte mi se svi po faci ako ih još jednom odigram!

4. Риха Дисидент
    Сутра да је смак свијета ти би сад умро лоло
    Мени остаје још НБА... Хауард испод 21,5 ... Д. Вилијамс преко 18,5 и Лејкерси 2
    131,46 КМ или 65 јевреја

Будући да ћу ово омашити, треба сутра убост неку кинту под хитно.
    Ша одиграти?

5. Sve pare na Šarlot i Toronto i aukurac.
    Klivlend - Fili preko 183.5
    Indijana - Nju Orleans ispod 183.5
    Orlando - Detroit ispod 186.5
    Oklahoma - Klipersi preko 198.5
    I Boston - SA x. Odigraj sistem Šarlot i Boston x 1/2.

6. Јао Газимудо, ја одиграх онај твој предлог и стварно ови буржуји имаше прилика прегршт, а новац би ми дошао уф.

7. Nocas ubo 57 maraka, odigro:
    Dortmund 2
    Malaga oba daju,
    Arsenal u hendikepu,
    Željo keca
    Milan manje od 5 zutih bilo 4
    i Siti da ce imat vise zutih od Reala, 5:4, garsia dobiju u zadnjoj minuti zuti

8. aj ti prevedi sta si ti igrao na ovom tiketu :D Nikad nisam igrao lajv pa ne znam.

9. Mislim da je danas dobra tekma
    CSKA-Partizan 1&+ 1.95 kvota

10. Evo analiza za one koji ne prate moju grupu:
    CSKA - Partizan

Susret ruskog i srpskog sampiona. CSKA je vec obezbedio ucesce u top16 fazi EL, dok je partizan u nezavidnoj situaciji i iz preostalih 4 kola mora da zabelezi 3 pobede. CSKA je veliki favorit i sve osim njihove pobede predstavljace svojevrsno cudo. Veceras cu se opredeliti za broj poena odredjenog kosarkasa. U timu CSKA nece biti srpskog dvojca Nenada Krstica i Zorana Ercega , obojice zbog povrede. To konkretno znaci da prva opcija za centarski napad nije u timu,sto znaci da ce biti vise akcija koje zavrsavaju bekovi i plejmejkeri. U timu Partizana nece biti odlicnog plejmejkera Westermana koji je posle Lucica ostavio najbolji utisak u dosadasnjem delu sezone. Bas to neigranje Westermana znacice da ce znatno vecu minutazu imati novo pojacanje Gordic, koji je odigrao svega 15ak minuta na poziciji plejmejkera od kako je dosao u Partizan, i da ce mu pripomagati Danilo Andjusic , za kog je poznato da je mnogo bolji u ofanzivi nego u defanzivi,ali je napredovao u poslednje vreme. Mislim da ce najveci deo napada CSKA pokusavati da realizuje preko te pozicije,kako bi eventualnim ranim ulaskom u licne greske, stvorio sebi prostor za laganije organizovanje napada. Na poziciji pleja u CSKA je jedan od najboljih plejmejkera evrope Teodosic, koji kad ima dan moze svakome da ubaci po 20 i vise poena. On ce biti moj izbor danas. Granica za njegove poene je 11, sto znaci da mora postici barem 12 poena, sto mislim da je realno zbog trenutne situacije u oba tima.

Predlog: Teodosic postize barem 12 poena 1.85 @MeridianBet

11. Danas sam kao nesto analizirao i stavih sve na tiket.

AIK - Napoli dp1+
    PSV - Dnipro dp1+
    Hanover - Twente dp1+
    Videoton - Genk dp1+
    Partizan X2
    Teodosic vise od 11,5
    Stutgart X2
    Lyon 0-2
    anzi 0-2 (kazu los teren jako)
    Fenerbahce fuca X2
    Efes H2

Ukupna kvota 105.

EDIT: Bez teodosica,to nema u balkanbetu.

12. A jebote, opet sam se zaboravio kladiti. U kurac, nikako da napravim ono onlajn sranje.

13. Ne mož' ni da napraviš sa bosanskom ličnom.
    Mislim ovde kod nas.

14. Elem, za danas sam kombinovao po dve utakmice dvoznak GG1,GG2, parovi su sledeći

Rubin
    Anži

Partizan
    Videoton

Bazel
    Sparta

Lacio
    Rozenborg

Metalist
    Helsinborg

Hanover
    Liverpul

Atletiko M.
    Akademika

Borusija
    Marsej

Njukasl
    Briž

Steaua
    Molde

PSV
    AIK

Kad se večeras 10 tekmi završi 0:0 lololo

Druga igra je bila na X konačno, u sistemu 2+3+4/4 (da opet neko ne bi pitao, na jednom tiketu sistem 2 od 4, 3 od 4 i 4 od 4 :) ), sledeće tekme

Rubin
    Panata
    Liverpul
    Briž

Steaua
    Atletiko
    Lacio
    Partizan

Videoton
    Rozenborg
    Akademika
    Molde

Bazel
    Metalist
    Borusija
    PSV

AIK
    Marsej
    Helsinborg
    Sparta

Anži
    Hanover
    Njukasl (ovaj zadnji je 2+3/3, pošto je odložen Hapoel)

Da se nešto "malo" prati večeras.

15. Гле' што сам одигр'о јебачки тикет:

Лацио - Тотенхем 1
    Нефчи - Партизан Х-2 (ЈЕБАЋЕМО НЕФЏИЈУ ИЗ ИКСААА!!!11)
    Анжи - Удинезе 1-1
    ПАО - Чмарибор 1
    Казан - Инкер 1.п 2+
    Спарта - Лијон Х
    Мардељ - Фењер Х

16. Ja igrao u glavu 3+pp...Liverpul,Napoli, Spartu i Videoton.

17. ovo sto teodosic igra u CSKA mogu i ja da igram. zavuce se u cosak,izace na urucenje, i baci drugom igracu.

18. блајвага и ја игро наполи и видеотон 3+ прво...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.