Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
sutra na prekosutra uvece
Konacno! http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1419-1946055-1037
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1419-2962541-1037 I naravno je*eni Celzi, koji me je oborio i prosle godine u isto vreme....
Moj predlog dana je
bamberg - CSKA preko 141,5 @1.6 , a moze i preko 145,5 @1.85
Zatim Himki moze preko 142,5 @1.6
Caha Laboral moze preko 150,5 @1.6
sto se igraca tice:
Planinic iz Himkija preko (ako je granica 12-15 poena)
Westerman ispod (trebalo bi da je granica oko 10,11)
jel zna neko zasto na sajtu meridiana nema ovo za poene igraca?
Jel su ove granice oni dodatni poeni? Partizan danas dolazi 1H
Ove gde je kvota 1.6 su dodatni poeni, ove gde je 1.85 je obicna granica.
Razmisljam da pocnem da jurim Junajteda X. Nemaju jos ni jednu neresenu...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1108-9779657-1037
ovaj je od sinoc,za 50,15948 dindzi.
od preksinoc za 50,10743.
aston vila x-1
lids 1
hamburger 4+
zajebe me qpr(opet)stavio iz 2-2.pratim ih jer nisu nikog dobili.
nisam padao na malim kvotama,pa da se nerviram,al u principu nije to ni toliko daleko.sve je to moglo da uleti.sta bi bilo,kad bi bilo.baba,deda,ona stvar.
e izbacio meridian poene za igrace.
Imam 9 igraca,al mrzi me da kucam, pa cu kad se vratim da vam ostavim link ako moze..
Nema vestermana :(
Ја почео да јурим Стоук Х, до сад су дошли иљаду пута, могу у ту причу да се убаце и Сандерленд и Ливерпул али Стоук ми некако најсигурнији. Слабо губе и играју тврдо,0-2 у готово 80% случајева. Добро, синоћ дошло 3+ баш кад сам почео да их пратим ал нема везе..
Za to vam je najbolje da furate DUPLU PROGRESIJU.
Jebiga,treba vam solidan kapital za to,al ste u sasvim finom plusu.
Moja je samo modifikacija da sacekas da zaredjaju 5 ili 6 utakmica bez X i onda krenes da ih juris. znaci preskocis uplate na 200, 400, 800, 1600, 3200 i ustedis sebi 6200.
Onda lepo uplatis 6400 na X , ako padne, bogat si covek :D , ako ne, dizes na 12800 uplatu( ne znam samo odakle al ajde :D) i boli te kurac
Pa Junajted nije dosao X 13 kola. A i nije mi fazon da ih uhvatim svaki drugi put. Bolje da ih uhvatim u 5-6 kolu. Nesto sam racunao, ako ih uhvatim u 6om kolu imacu oko 12 000 zarade. A ako bih isao na TROSTRUKU PROGRESIJU za sta, naravno, nemam para, bio bih dobar oko 117 000.
Ja se ne secam da je IKADA neki tim zavrsio ligu bez ijednog iksa.
Pa ne treba ti trostruka progresija posto ti je za dvostruku dovoljna kvota 2, a svaki X je barem 3. Znaci bices i vise u plusu nego sto je predvidjeno klasicnom duplom progresijom.
ma jebo junajted, nikad se takvi timovi ne jure X.. to se jure neki sa sredine tabele.. Kojima je premija kad odigraju 5 kola bez X :D
Ali je na junajted X veca kvota nego na Stoke X.
Koga bi ti jurio?
Ja se ne secam da je IKADA neki tim zavrsio ligu bez ijednog iksa
Problem je taj sto se desavalo da timovi igraju po 20 i kusur kola bez iksa, a za to ti treba....mnogo para. Secam se da je drugar jurio pre nekoliko godina Majorku cini mi se, a pre par godina je slicna situacija bila sa Majncom ako se ne varam.
Ja se ne secam da je IKADA neki tim zavrsio ligu bez ijednog iksa.
"грешиш, овај, грдно грешиш синак".
чини ми се да је баш прошле године у шпанији неко до краја сезоне био без икса. можда је набацио икс баш при крају, ал' џабе то ако те унакази до тад па немаш с чим да играш.
Ali je proslo vec 13 kola. Mora pasti do dvadesetreceg kola, pa da jebe rak raka..
Imaš i u Velsu Connahan's (Konani Varvari) nemaju X 15 ili 16 kola. 7 0 8 skor. Šta je bolje, DUPLA PROGRESIJA ili DUPLA PENETRACIJA?
Po pravilu ne treba uzimati te timove sampionske,nego neke od mesta 5 do mesta 15.
Evo na primer, wigan 8 tekmi nije odigrao X.
u sledecem kolu igraju sa Njukastlom, koji je 4 kola bez iksa.
Eto,ja mislim da se isplati juriti vigan.
Vau, za citavih 0.5. Tebi je bitno da pogodis X, manje je bitno da li je on na kvotu 3.2 ili 3.7.. TI si u finom plusu u oba slucaja .