Кладионица

1. Kod zabara je Sampdorija 7 kola bez iksa. Sledece kolo igraju sa fiorentinom u gostima. Isto mzoe ko iz picke da padne X.

EDIT: i djenova isto 7 kola bez X.
    EDIT 2: Roma 9 kola bez X.

Ima kandidata koliko hoces,fali nam samo para :D

2. Ja imam sledeći sistem, ali malo para. Odigraš po euro na singl, svaku iz NBA koja se igra to veče X. U 75 posto slučajeva dođe jedna, kvota je 15. U toku noći najviše je 7 8 utakmica, što te ostavlja u plusu od 7 8 eura. Ako dođu 2, još i bolje.

3. U proslom kolu pao X posle jedno 8 kola.

4. Ovo je moje vidjenje basketa:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-3790877-1037

A ovo je onaj iz meridiana sa poenima igraca
    Planinic (himki) vise od 12
    Aradori ( kantu) vise od 14
    Suput (cedevita) vise od 9
    Lucas (efes) vise od 9
    Farmar (efes) vise od 13
    Thompson (alba) vise od 14
    Diamantidis (PAO ) vise od 12
    Lucic (partizan) vise od 12
    Hrijapa (CSKA) vise od 8

na 50 dinara 12691.58 , tako reci dovoljno da im jebem mamu za vikend :D

5. Vau, za citavih 0.5

6o kolo uplata 6400. 6400*0.5=3200. Vau?

6. Junajted je od pocetka sezone bez iksa.

7. oću da odigram majami-san antonio 1 i golden stejt - denver 2 i da stavim 1000 dindži al nešto mi se baš i ne bacaju pare...

8. Batalite taj glupi sistem sa X-evima...pravo amatersko sranje

9. evo sad prošlo kolo u nba od 11 parova nije došao nijedan X

10. Како да поставим линк тикета у Моцарту ако се кладим преко нета ?

11. Printskrin. Ne moze link...

12. Постављао је Предражињо мислим.

Иначе:
    Цедевита преко 150
    Алба мање 149
    ПАО Н1
    Каха Лаборал 1 без хендикепа
    квота 10

Сивас 2-3
    Јихлава 0-3
    ПАО кмб 1-1,3+
    Пантракикос 0-2
    Плзен 2
    квота 9

13. 6o kolo uplata 6400. 6400*0.5=3200. Vau?

Jeste,al ko ce pre da igra X? Junajted ili Vigan? :)
    A priznaj, ako budes grunuo 6400 dinara, da li ce ti biti bitnije da uzmes 23 680 umesto 20 480 ili da uopste uzmes nesto? :)

14. Ja cu ipak da igram na Mancester. :)

15. A ja na Vigan i Romu

16. Hoces stvarno i ti duplu da pocnes?

17. Pa nemam kinte bas da grunem odmah 6400,al razmisljam se da napravim neku modifikaciju.. Stize mi plata veceras, pa kad vratim dugove,moram da vidim koliko ce mi ostati,i koliko cu da turim na racun u mozzartu.

18. Šomi, ne može da se okači link sa onlajna u Mozzartu, samo printscreen, kako već reče Puppet.

Ja sam jedno vreme igrao na BWin-u i Bet365 te fore sa dupliranjem, Martingale ili kako se već zove, samo što nisam igrao na X, nego sam se uživo kladio na dve granice, uglavnom u basketu (1,85x1,85). Ne moram ni da vam napominjem koliko sam loše prošao na kraju, koliko god to u pojedinim trenucima izgledalo dobro. I to mislim da mi je početni ulog bio pola evra.. al eto desilo se i da 7-8 omašim uzastopno. Pamet u glavu, šta da vam kažem :)

19. Не вреди, Предражињо, свака тактика једном мора да пропадне и онда испушиш све што си добио. И још више. Зато ја сад играм само нешто са минималним улогом за велики добитак.

20. Sutra cu najverovatnije uplatiti 2000 na racun u mozzartu.
    Onda me nece biti sramota da igram na 50 kinti na kvotu 4-5. Bole me patka. 300 kinti dnevno plusa daje 9 soma mesecno :)

A sto se tice duple progresije, to je sistem koji ne moze da proda, samo je pitanje da li imas dovoljno kinte da ispratis. Al ako nekad budem hiljadarder, ima da igram samo to!

EDIT: Nisam igrao skoro na mozzartu preko racuna, koliki je minimum za uplatu po tiketu a koliko za single?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.