U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ако им је маму им јебем, дабогда испали из лиге смрадине ! Јебени Храдец не могу да добију а јебу све редом у Европи.
Bsk OFKa 1
Ajax psv 1
GF - Stutgart 2
QPR - Vila 1
600 kinti na ulozenih 20, ukoliko dodje.
И ти мислиш ако су одиграли 7 пута без икса да не могу још 7? То је добро ако планираш само једном да одиграш и кад добијеш да престанеш. Или два-три пута, ал' да се скроз посветиш томе - не ваља, јер што више форсираш, већа је вероватноћа да наиђе та по тебе црна серија и све изгубиш. Замисли две године ти то супер функционише, имаш солидну кинту, срећан си и све и онда те сјебе неко после две године и опет си на нули или чак у нусмију. Само имаш ране на души од тога. :Д
де улажеш двајес кинти маћоре?
Pa ne znam baš da li ima takvih slučajeva. Možda je i bilo, ali realno, šanse da jedna ekipa (i to baš ta koju si ti odabrao) ne odigra x za celu sezonu ravne su gotovo nuli. A i ako ne odigraju tad, ti izabereš ekipu koja će gotovo sigurno ući u plej-of, pa ih i tamo igraš sve dok ne prođe. :D Ono jes', desi se da neka ekipa baaaš dugo ne odigra x, ali u tome je i poenta brate, što duže čekaš, to ti je veći dobitak. :) Verovatno nisam spomenuo da pojačavaš ulog iz tekme u tekmu. Naravno, kreneš lagano, pa ako budeš imao tu (ne)sreću da ti to uleti kad uložiš tipa 200, 300 ili 500 kinti, onda šaltaj na nekog sledećeg.
Пази, ја сам једне године баш преглед'о резултате свих екипа НБА лиге и наш'о клуб ил' два да уопште нису играли продужетке и одуст'о од те идеје. Не причам ја то овако без везе, ја сам о томе детаљно размишљао. А на баскет не мораш брзо и много да појачаваш улог, много је већа квота.
Фејзу, мис'им да у Меридијану можеш додиграш за 20 кинти.
u mozzartu moze za 20 kinti.
Оно што ми је до сад интригантно је :
Пазар - Кула 2, 5.70 синглић
ови иксићи:
ВБА - Стоук Х
Сиена - Рома Х
Њукасл - Виган Х (ово ипак са резервом, прва два су ми сигурнија)
Ту бих повезао вероватно прве две, квота око 11, на 200 динара има једна канта веја :))
Оно што сам ја њушкао и канда гледао су:
Субота:
Аланиа - Локомотива 2, 1.90
Леверкузен - Нирнберг 1, 1.45
Ливерпул - Саутемптон 1, 1.40
КуПеЕр - Саутемптон 1, 2.10 (прва победа леба му)
Лестер - Дерби 1, 1.65
Фејнорд - Ваљвик 1, 1.45
Недеља:
Мура - Марибор 2, 1.45
Вериа - ПАОК 2, 1.80
Каисерспор - Фенербахче 2, 1.90
Шири списак....
ја не верујем какве је три шансе омашила сарагоса.... добро ми није..... јеботе1
Слушај сад ову болес
онај газимудов пар, они Патоси 2
Херта Х-1
Генк 2-Х
Рен Х-1
Гранада 1-Х
систем 3/5
луд је ал надамо се!
pre 3 sata
Сјеба ме Сарагоса с оне три промашене шансе. Иксирали Херта и Рен полувреме, то чекам, пао на Стандард и они иксирали.
О САРАГОСО ЈЕБЕМ ЛИ ВАМ КРВ!
ЕДИТ: само курац сад ако прођем имам 400 динара...
Ako od tih 30 klubova, ti izaberes bas taj koji ne odigra produzetke, onda si toliki baksuz da treba uvek na ovoj temi da pises sta ces da igras, pa da odigramo kontra.
Пао на Стандард ГГ, већ други дан заредом падам на ову игру говњиву.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1213-9645488-1037
Goveda, kod CSKA palo 186 koseva a granica bila 145, a Kaha i Milano dali pisljivih 120 komada a granica bila 154...
Prodadose bolivijci, dzankara izbaksuziro!
Al ja ionako pao na poen za partizan daje vise od 75,5 i San Antonio daje manje od 99,5
Reci koji maler moras da budes da partizan da 75 poena, a San Antonio 100.
Elem, uplatio sam sinoc ananas na mozzart,pa evo prvog tiketa:
http://www.webpagescreenshot.info/img/383703-1130201224035PM
E da, sigurica dana:
Real (-8.5) - Fener H2 (Dobija fener ili gubi sa manje od 9 razlike ) ,kvota 1.85, 99% po mom misljenju!
A 90% dolazi i dodatni hendikep (-5.5) na kvotu 2.15.
Ма Лаки по мени ту нема говора о иксу, Њукасл никако да забележи победу а кад ће ако не сад против шугавог Вигана, и то још пред својим навијачима.
За Стоук се надам да ће одиграти нерешено, решио сам да их синглирам икс свако коло..
Dajte neki NBA. Ko je poznaval gradiva :)
Dve utakmiice NBA i Fenerbahce ( Gazimudov predlog ) na 300 dinara.
toronto - fenix 2 (2.30)
boston - portland 2 (3.10)
i denveri će možda da pobede lejkersa (3.10)
i cenim da će milvoki da dobije timbervolsa (2.30)
Sumljam da će to baš sve proći. Tipujem na x u slučaju Timbervulvsa i Baksa. Biće večeras bar 1 x 100%, ako ne i više. Voleo bih da dođe Portland 2.
dinamo z 1
monako 1
real 1
žalgiris 1
siena 1
đavolu malo bilo