Serem ti se na Fenerbahce, jebote, do poluvremena diktirali, i posle ih razguze 16 razlike.. Usta ih jebem. Odigrao sam nesto u lajvu,tako da sam se danas vratio na nulu.
Ja cu pokusati na Kulu 2. Kvota oko 4.5
i Malagu, kvota 2.8 cepim to za 200.
Stra 5 tiketa po 200 dinara, minimalna kvota 5. Ako uleti 1 na nuli sam. Sve preko toga je +. I vodim evidenciju. Hocu da vidim gde cu biti za pola godine recimo.
1 .Srbija 2. Liga : 13:00h : Jedinstvo-Indjija tr 0:0 @4.00 , X-X @4,50 , X @3,00 , 0-1 @2,40 (Jos jedna informacija je stigla jos pre 2 dana od coveka iz Indjije i kako on tvrdi na ovom mecu gol videti necemo, ako je ova dojava tacna uzimamo pare.)
2. Srbija 2. Liga : 13:00h : Novi Sad-Mladenovac tr 1:0 @5.00 (Dojava od coveka koji poznaje ljude u NS timu, koliko je tacna videcemo.)
3. Srbija 1. Liga : 13:00h : Smederevo-Sloboda 2 @2,30 (Dojava koja kruzi vec nekoliko dana, prica se da je uradjeno na ovaj nacin : Ekipa iz Uzica proslu utakmicu namestila i uzela pare a Zvezdi dala bodove, dok sada se prica okrece, Smederevo uzima pare i pusta Slobodu da pobede i tako se gostima vracaju bodovi iz proslog kola...Smederevo je poznato po namestenim utakmicama i sumnjivim rezultatima tako da ne bi iznenadilo da ovo danas bude lagana pobeda Uzicana.)
4. Srbija 1. Liga : 13:00h : Spartak Subotica-Partizan 1 @7,00 ili tr 2:1 @15.00 (Dojava stigla pre nekih 30 minuta, ja licno ne verujem u ovo mada nikad se ne zna, ali ne zaboravimo ni da je ekipa iz Subotice prosli vikend pustila ekipu OFK-e da pobedi sa 1:0 , tu dojavu sam vam ja rekao ako se secate, tako da je moguce da im sada vrate te bodove.)
Значи само сам копирао оно што сам нашао, ако хоћете пробајте . Толико
Zakasnih 20-ak sekundi da uplatim tiket na utakmice naše 1. i 2. lige što je n0where_96 stavio. Zakucao im jebeni komp.
Preko 300 bila kvota. Ako dođe, zapaliću Mocart.
Ja ocu da se pojedem sto sam bio skrt i nisma hteo da stavim 200 kinti za sistem 1 od 3, nego sam uplatio za 50 u fiksu :/ A partizan verovatno nece doci.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Одиграо сам ово што Газимудо саветује за Фенер и гг на Катанија - Милан.
Два тикета
Пазар - Кула 2
ВБА - Стоук Х
Сиена - Рома Х
квота 48.13
Ливерпул - Саутемптон 1
Квинс Парк - Астон Вила 1
Лестер - Дерби 1
Леверкузен - Нирнберг 1
Фејнорд - Ваљвик 1
Аланиа - Локомотива 2
Мура - Марибор 2
квота 27.48 , јебо ме курац претеро сам сутакмицама лоло
Uplatih na lajvu da ce birmingem da da barem 1 gol, i dvojku na fener.
kvota na prvo je 1.65 a na sijenu 3.55.
I birmingem ga mune samo sto sam odigrao tiket :D Ceka se jos fener za 550 kinti :D
e koja je vaša stranica na fejsu?
Serem ti se na Fenerbahce, jebote, do poluvremena diktirali, i posle ih razguze 16 razlike.. Usta ih jebem. Odigrao sam nesto u lajvu,tako da sam se danas vratio na nulu.
за сутра звезда 1 и раднички крагујевац 1. ништа више. квота 3, и таман. ал' сам ја алаво говно, па се мислим да допуним нечим до квоте 5.
Ja cu pokusati na Kulu 2. Kvota oko 4.5
i Malagu, kvota 2.8 cepim to za 200.
Stra 5 tiketa po 200 dinara, minimalna kvota 5. Ako uleti 1 na nuli sam. Sve preko toga je +. I vodim evidenciju. Hocu da vidim gde cu biti za pola godine recimo.
уз ово изнад што рекох још и јувентус 1 и псж 2, па шта му бог да. на 1500 изађе скоро један'ест, сасвим довољно.
Kvota na hajduk iz kule u mozzartu 4.2 u meridianu 5.5! U balkanbetu 4.25..
QPR - Aston Vila siguran kec, doso im Rednapk nemaju nijednu pobjedu ove sezone, a i Aston Vila nije nešto jaka
Стоук Х, сингл.
Арсенал ГГ,
Фулам ГГ,
Болтон 1
Кристал Палас ГГ
Нирнберг 1+ и тако..
Оксфорд 1
Милвол гг3+
убацићу још неке мечеве из наших лига 0-2 и фала лепо..
Ево неке, назови, дојаве са фејса.
1 .Srbija 2. Liga : 13:00h : Jedinstvo-Indjija tr 0:0 @4.00 , X-X @4,50 , X @3,00 , 0-1 @2,40 (Jos jedna informacija je stigla jos pre 2 dana od coveka iz Indjije i kako on tvrdi na ovom mecu gol videti necemo, ako je ova dojava tacna uzimamo pare.)
2. Srbija 2. Liga : 13:00h : Novi Sad-Mladenovac tr 1:0 @5.00 (Dojava od coveka koji poznaje ljude u NS timu, koliko je tacna videcemo.)
3. Srbija 1. Liga : 13:00h : Smederevo-Sloboda 2 @2,30 (Dojava koja kruzi vec nekoliko dana, prica se da je uradjeno na ovaj nacin : Ekipa iz Uzica proslu utakmicu namestila i uzela pare a Zvezdi dala bodove, dok sada se prica okrece, Smederevo uzima pare i pusta Slobodu da pobede i tako se gostima vracaju bodovi iz proslog kola...Smederevo je poznato po namestenim utakmicama i sumnjivim rezultatima tako da ne bi iznenadilo da ovo danas bude lagana pobeda Uzicana.)
4. Srbija 1. Liga : 13:00h : Spartak Subotica-Partizan 1 @7,00 ili tr 2:1 @15.00 (Dojava stigla pre nekih 30 minuta, ja licno ne verujem u ovo mada nikad se ne zna, ali ne zaboravimo ni da je ekipa iz Subotice prosli vikend pustila ekipu OFK-e da pobedi sa 1:0 , tu dojavu sam vam ja rekao ako se secate, tako da je moguce da im sada vrate te bodove.)
Значи само сам копирао оно што сам нашао, ако хоћете пробајте . Толико
Stavio u fiks keca na Spartak, 0:0 na indjiju i 1:0 na novi sad. za 50 kinti izlaz 12500.
p.s. Koliko clanova ima ta stranica sa koje si nasao?
A u kurac, kad nemam akaunta, mogo bi mozda uzeti neku kintu
http://www.dodaj.rs/f/2r/aP/35LBBthd/untitled.png
Sad kad Spartak dođe iz 2 u 1 :D
daj Bože :D
Zakasnih 20-ak sekundi da uplatim tiket na utakmice naše 1. i 2. lige što je n0where_96 stavio. Zakucao im jebeni komp.
Preko 300 bila kvota. Ako dođe, zapaliću Mocart.
Ja ocu da se pojedem sto sam bio skrt i nisma hteo da stavim 200 kinti za sistem 1 od 3, nego sam uplatio za 50 u fiksu :/ A partizan verovatno nece doci.
kako je fino ispostovao hajduk!