Кладионица

1. Nisam znao da Kula igra u 1 sat. Sam cu svoja muda da izjedem,...

2. Goleade..

Halifax, Briz, Hyde, Anderleht, Sefidl, St Mirren, Kilmarnock,Maidenhed, Real

Fiksevi..
    Zulte 1i3+
    Juve 2-3
    Arsenal gg3+
    Liver 1-1
    QPR 1...

3. Имам неки осећај да ће бити кише голова у Немачкој, одиграх све текме од пола 4 4+ квота 194 :)

4. ahaha, vid partizana..

5. Sad treba rokati na zvezdu,

6. Evo Sloboda povede, izgleda da ce biti tacna ta dojava

7. A ako voša dobije ulazi u ozbiljnu trku za titulu. Ja ako ne odigram x2 neću ni igrati ništa na tu utakmicu :)

8. Која смејурија од лиге, дајте им пушке да се говна побију! Овај два пута хвата овог за гушу судија му даје само жути картон.

Гази, браво за Хајдук, квота 4.5, објаснио си, скидам качкет.

9. Radnicki 1923 - Javor se evo završi iz keca u dvojku

10. Jankovic SU
    A ako voša dobije ulazi u ozbiljnu trku za titulu. Ja ako ne odigram x2 neću ni igrati ništa na tu utakmicu :)

Daj nemoj zajebavati, vosa duzme titulu pored zivog partizana i zvezde? pa sve i da im igraju mesi , ronaldo i teri, ne bi mogli da budu iznad treceg mesta..

11. Ko zna šta su planirali da nameste za ovu sezonu...vidiš da ih u kupu nema.

12. Па ми ладно можемо да узимамо паре само на ову нашу намештену лигу, и босанску, и они су гамад, остало да занемаримо лололо.

13. I ja sam cuo da Pazarce oce da izbace iz lige, pa sam stavio 200 na Hajduk
    Ako Dortmund danas ne dobije Bajern, nece nikad.

14. Ja sam cuo danas Volga-Terek 1, ko ima onlajn, nek proba nesto

15. Ја сам чуо Волга из 2 у 1, мада чим се чуло значи да неће доћи лоло. Дортмунд добија, ту нема дилеме.

16. Jel mozete trenutno da uplatite tiket na Mozzartu?
    Mene nesto jebe, ne prihvata mi.

17. Јебе и мене Пеђо.

18. Јебо их сајт, синоћ нисам могао уопште да уплатим, морао ићи у кладионицу.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.