Кладионица

1. Hahahaah pickee, dobio Memfis!!! TRPAJ KLIPERSE!

A ovaj bejzbol je super da se igra, bas fine kvote.

2. Nije loš, ja jednom odigrao nekih 6 na favorite, 5 ušlo a jedni izgubili 0-9 lol

3. Kul je skroz, iako ne kontam pravila nista lolo...a sklopim sinoc tenis tiket, a ono 3 tekme vec pocele...sad ce nesto na brzaka da se sklopi...

4. Ja kontam pravila, skroz gotivan sport, pratim nekad na ESPN-u.

5. Ja cu da probam Bajern 2. Na 300-400 dinara. Dobra kvota :)

6. Udjose Klipersi preko, i Denver 1...al Memfis napravi brejk,sad ce i da izbace Klipse :)

NJU JORK-BOSTON H2 8,5

INDIANA 1 1,40

OKLAHOMA 1 1,30
    ................................

Radnicki-Partizan 2 1.7

Konstantin-Metalac 2 2,15

7. Vidi ova govna. Igram na Golubeva, lik dobije prvi set i napravi brejk u drugom i ovaj drugi majmun preda meč i računa mi se kvota 1. Jebem ti logiku i Mocart usrani. Nikad više neću da igram tamo, povlačim sve dobro što sam rekao o njima, mamu im jebem.

8. Hvala vam ljudivi znam da niste imali loše namere a ionako sam već puko tako da niste vi krivi lolo
    Šta mislite o ovom našem basketu? E sad sam video da igraju i ameri aj dajte neke predloge pa da vežem sa Barsom

9. Golubev - Eremin 1
    Lajovic - Vagnozi 1
    Smišček - Melcer 1
    Galičina - Budivelnik 2
    Harison - Bogdanović 1
    kvota 6

Prošlo ko iz pičke.

Kolšrajber - Korolev 1 ( Ovaj Korolev je mrcina neverovatna, ne znam kako je uspeo da dobije Bagdatisa danas )
    Dolgopolov - Tursunov 1
    Vavrinka - Ramos 1
    Fonjini - Lorenci 1
    Pavlicenkova - Kabeza 1
    Troicki - Stepanek 1

I ovo, osim Vavrinke koji igra sutra. Ojebo sam danas.

Za večeras:
    Njujork doh1, Oklahoma doh1, Indijana h1... kvota 4.70 za somče.

10. Pa brani Vavrinku za svaki slucaj...svaka cast inace...rekoh ti ja danas KarenoBusta i Morita, kvota 3...i prodje...ja naravno nisam odigrao mrzelo me da idem do kladione lolo...ali sutra stavljam sve sto imam (2000 lolo) i a u kurac, ne mogu da se bakcem vise...

11. Pa problem je što sam hteo ovaj drugi da igram, a nisam :) uzeo 4200 na ovaj prvi.

12. i zasto silujes tikete? igras na nba dodatni hendikep? odmori malo, uzeo si parice :))

sutra trpanje na tenis, valjda si izvalio da je kul sport za kladjenje

13. Ne silujem, hoću da gledam NBA večeras, a lepši je doživljaj kad navijam za tim koji mi potencijalno donosi kintu :)

14. ЈЕБИ МИЏЕТААААААААААА

15. Sutra stavljaš sve što imaš a danas nisi hteo jer ti samo 1000 ostaje i sjebeš se pih... sreća kurata.

16. Evo ja odigrao par tiketa čisto da mi večerašnja utakmica bude zanimljivija:
    jagodina - Zvezda X-2
    Barsa - Bajern G1+
    Benfika - Fenerbahče SW1
    -------------------------------------
    Jagodina - Zvezda X-2
    Barsa - Bajern G1+
    Benfika - Fenerbahče X-1
    -------------------------------------
    jagodina - Zvezda X-2
    Barsa - Bajern X2
    Benfika - Fenerbahče SW1

17. Радмило Топола
    у зинат гађам двојку на шпанске патуљасте цигане, и онда к'о господин да навијам за немце. а кад буду играли у лилипутанији има да гађам двојку, па све и да их бије швабо 4:0 сутра. а може. и волео бих. замис'и сатре их бајерн типа к'о хамбург. а више сам вол'о да им падне дортмунд, па да левандовски пиша по фаци пикеу и говнима. ал' добро. ја не знам кад је барселона примила једно 4 гола, баш би могли сутра, време је. (могли би курац, ал' би био много добар трип, е!)

пророкујем!

а кад буду играли у лилипутанији има да гађам двојку, па све и да их бије швабо 4:0 сутра

хехе, само што сам ја слепац да одиграм пп2+ на сома и пукнем безвезе. а бајерн двојку везивао са неким срањима за сутра.

18. All in hehe...

Kanepi - Morita 2 3.05

Ulog 2000
    Dobitak 6100

19. Džanki jel si siguran da Kaja gubi?
    Igraću live,na manji ulog

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.