Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Čisto da te namami... Biće kec, ali ćeš da muda pojedeš za tih 1.30, fazon 2:1 jedva. Tako je i Milan protiv Barse imao 11 u gostima, a oko 5 kod kuće ako me sećanje služi.
rado bih voleo da sam pogodio fjoru,al nisam :)
ne znam ,da li se tripujem,al ja koliko se secam,nikada u poljskoj ligi nije bilo mnogo golova,a sada ima.dobre su kvote.
http://img560.imageshack.us/img560/6718/secd.png
ili
http://i.imgur.com/islcMm4.png
?
Ja cu danas staviti jaci ulog na:
Zenit 1
Dortmund 1
Celzi 2
Kvota 2.7
ко фали милану, сем ел шашавија? игра л' балотели, робињо? инзаги, неста, пирло, костакурта и дида верујем да нису у комбинацији за вечерас, јок?
озбиљно питам.
аха, сад сам видео, кака (стандардно), пацини и ел шарави. а ајаксу не игра кркић. па двојка онда к'о кућа, још квота 2.7, јебемти. вежем из икса у два милан и из икса у два челзи и доста. ту су паре.
Evo ovo moje, kao sto rekoh... https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-6940306-1123 trebalo bi da dodje, jer sve ekipe na koje sam igrao su izgubile u prvom kolu, ako sad ne dobiju, nemaju bas puno vremena da se izvuku.
Šeko, ti si baš siguran u Porto - Atletiko 3+?
Radmilo, može Milan komotno i iz dvojke, Ajaks je u kurcu, tako da nemoj neke veće pare da stavljaš za svaki slučaj.
ks037, i ja sam te prve dve stavio i Juve sutra keca na veći ulog, još juče uplatio, kvota 2.03
ja mislim da milan dobija ajaks.ajaks je go kurac,a milanu se vracaju baloteli i montolivo.dobra kvota.
nije losa ideja da dodje celsi iz x
Makaronac, taj tvoj je jos bolji (sigurniji), Juve mora da dobije. Ja nisam ni gledao sutrasnju ponudu, ako ovo prodje verovatno cu staviti pare na Juve i na jos neku.
ks, meni se samo Dortmund ne svidja. Zbog silnih suspenzija, mala je kvota za takav "rizik".
Ovo igram u singlu:
Ajax - Milan GG3+ @2.15
Steaua - Chelsea NG @1.95
Porto X @3.25
I ovaj jedan za minimalan ulog, cisto da se sprdam malo:
Arsenal ppX
Ajax daje 2+
Barca dupla pobeda
Ukupna kvota 36
I ovo cu, iako premasujem budzet i rizikujem da ostanem go i bos
Nema Mesija, tako da ce imati vise slobode. Ne volim ovo govance, al trenutno je prva opcija u napadu, a uz to se Celtic raspada i ocekujem da im Barca uvali bar 4 komada..
Jeste, to si u pravu, ali ja verujem Borusiji, tako da sam taj par stavio mozda i navijacki pomalo.
Borusiju večeras vodi naš Željko :)
Glavno mi je da pogodim 2 singla, cisto da budem oko nule. Valjda cu uspeti bar 2 od 5 da pogodim.
Od tiketa ne ocekujem nista,samo sam ispostovao neke osecaje.
Kolika je kvota da Nejmar daje bar jedan gol?
porto -atletiko x
bazel-salke 3+
ajaks milan 2 ili 2-2
steaua-celsi x-2
arsenal-napoli 3+
165 kvota u mozzartu.mozda jer sam alav dodam jos neku.kontam da ce biti veca kvota u zero betu na tekme,tamo cu igrati.
E ovako sam igrao danas:
1)
Ajax-Milan x-2
Arsenal-Napoli 1
Seltik-Barsa 2
Borusija-Marsej 1
Steaua-Čelsi 2
________
Kvota: 43
2)
Ajax-Milan gg3+
Arsenal-Napoli gg3+
Borusija-Marsej 0-2
Porto-Atl. Madrid gg
Steaua-Čelsi 0-2
________
Kvota 32.6
Kakve su cave ovi u Mocartu, spustili Porto - Atletiko X na 2.90
Verovatno ću ovo da stavim:
Čelsi 2
Arsenal 1 & T1 2+
Porto 1X
Kvota 14.18
Mada se dvoumim za Arsenal.
Kolika je kvota da Nejmar daje bar jedan gol?
1.8