Кладионица

1. Uplasio se Levante pobede...

2. тек ћу да се запалим ако остане 0:3 до краја, квота била 35! опустиће се ваљда ова рома, а примила тек један гол од почетка, ред је за други.

3. Sutra čekam samo Zvezdu za 2200 (uplata 200). Jel se isplati braniti ?
    Kontam sad su napaljeni posle 5 komada što su uvalili Spartaku.. Čuka ima kod kuće gol razliku 1-0 posle tri meča..

4. Do kurca, da sam branio onako kako sam hteo sad bih imao 7 'iljada. 35 kvota na 0:3. A ko ga jebe sad.

5. Imaju igraca vise, mozda ga i muljnu

6. Muljnuli su mi kurac, vidim :)

7. Au, kakav si maler...

8. Pu majku im jebem nesposobnu. Bas sam imao merak da dobijes, gadjas dobro u zadnje vreme al te nece. Mene je onomad 6 ili 7 tiketa zaredom zajebala po jedna utakmica.

9. Раднички Ниш данас поклон квота!!!"1245+1359

10. С обзиром да сам издувао већ на првом тикету (јебемматерглупомеспартаку)

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-5032405-1124

да пробамо нешто овако:

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-2784049-1124

11. šta ti znači ovo -30
    mislim da padaš na totahemu, cenim da će oni ove nedelje biti rušitelji

12. @smrda_mudic

шта је ово -30? до 30. минута пада први го?
    Мени се свиђа све сем арсенала, колко год деловали моћно и незаустављиво једном и они морају да попусте, да не малеришем дај боже да прођеш

едит: лепо изгледају тикети у олимпу :D

13. pada prvi gol u prvih 30 minuta, zakljucno sa 30-tim. :D A sad treba da pokazu mogu li sta uraditi ove godine. :D A Totenhem isto. Kad ce skupljati bodove ako ne sad? :D

14. Naravno da ima šansi. Da pukneš. :D Z'ebavam se. Fino izgleda tiket, samo je pitanje hoćeš li imati sreće. Ja se nadam da 'oćeš, k'o što se nadam i za sve živo. Samo nisam se nešto ovajdio od tog nadanja, al' 'ajde... :)

15. Teško je danas zamisliti tiket bez bar jednog od sledećih na istom: Napoli, Arsenal, Totenhem, Čelsi. Mislim da neko mora sjebati. Arsenalu će danas biti sedma utakmica u poslednja 22 dana, skoro svaki treći dan su igrali, a znam da je WBA umeo jakim ekipama da uzme bodove. Ja ga sigurno neću igrati, dovoljno je što sam odigrao na Čelsi za sada :)

16. Pada jedan od ta tri iz engleske, ako ne i dva 100%.

17. Molim za malo pozitivne energije! :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.