Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nurkić večeras na bivši tim, trebalo bi da ih napuni
А и Јокара меље одбрану
To to. U jedinoj utakmici posle trejda 33 im dao, mislim da i sad lagano ide preko 20. Još je u dobroj formi, u poslednjih 5 utakmica samo protiv Memfisa (Gasola) nije prešao granicu
Vestbruk la ga no
Vcrs sto kaze nurk samo ledja da ga ne jebu i zavisi kako otvori, i favors naravno nema gobera mesec dana igrace pun k minuta i na taunsa rupicu malenu
Fornije 17,5 u mocartu ahahh pa ako ovo ne predje secem kurac kacim na temu
у пину је на 20.5 (макар у листи, ако нису мењали)... МАКАЗЕ
е да и за нуркића стоји да је на 15.5 у пину, у сокеру 17.5
Makaze nikad ne dodju
Kako ide kladionicari? Armine, vidim da si ziv jos, sto znaci da te nisu ubili zelenasi jos, sto dalje implicira da si dobar na sportskom kladjenju. I gde je Tilmo golub?
Gde si ti bio jebem ti semenku bezobraznu
Gde si ti bio jebem ti semenku bezobraznu
Pozdrav prijatelju i zemljace PS. Kako ste? Kako familija? Ladio se malo jbg. Igrao tikete na 100-200 i manje pizdeo. Do duse, imao sam nekih nerealnih padova opet. Okacio bih tikete, al ne znam kako da automatski aploadujem skrinsot, da se kacim na jebeni imgur pa ovde. Nek mi objasni neko
https://app.prntscr.com/en/index.html
U pinu je nurkic odavno 16,5 samo pise 15,5 picke
A imate ovako middleton u balkanbetu JEBENIH 13,5 pa jebemu mater ako ne vredi probati po toj
скинеш, кад претиснеш пртсцр одма' ће да ти искочи да обележиш шта ћеш, претиснеш даље да аплоадује, онда клик да отвориш, отвориш слику у новом табу, прекопираш линк, качиш овде
али и не мораш да нам убијаш морал палим тикетима џд
ја нисам играо од петка мислим, сад бацио паре у моцарт, иде фурније и нуркић, разматрам да л' да синглирам италијане сигурну победу, али то бих у кладионици, немам довољно на рачуну за то
Jesam uskok uzeo sam posl nedelju dana skoro 100k sad si nasao da se ladis bas xd
Evo za veceras sta se kombinuje trebala,bi da bude dobra noc ja idem jako vcrs i sistemima i u glavu
Rangiracu ih po sigurnosti
Favors 14,5 +
Nurkic 16,5 +
Love 18,5 +
Gasol 19,5 +
Furnije 17,5 +
Porzingis 30,5 +
Conley 19,5 -
Evans 19,5 -
Brogdon 13,5 -
Redick 14,5 +
Booker 23,5 +
Towns 21,5 +
Butler 16,5 +
Gordon 18,5 -
Grifin 23,5 +
Rivers 14,5 +
Ingram 14,5 +
Klarkson 14,5 +
Jokic 17,5 +
Od utakmixa plus na lejkers-finiks i denver daje preko 204,5
Kombinujte u zavisnosti od granica koje nadjete, rangiranju ovom i licnom osecaju jbg, najbolje u sistem i roknete sve, ja sam poceo da dobijam tek tako kad sam se ogradio jer na lutriji ne mozes nabosti sve jbg
Nurkic presiguran plus slazem se
Jaoj armine ubicu te
Jebemiteusta s ovim kako sad da ne izvučem nešto makar
Tiket1:
Italija 1i0-2
Lebron 29.5 +
Porzingis 30.5 +
Furnije 17.5 +
Nurkić 16.5 +
Ako padne italija ponavljam ostatak
Tiket2:
Gasol 19.5 +
Fejvors 14.5 +
Tauns 21.5 +
Nurkić 16.5 +
(i rouz minus zbog više kombinacija pa stavio sistem 4+5/5)