Кладионица

1. Zajk, stvarno mi nisi jasan...do pre 2 nedelje pricas kako ne stavljas vise od 50 kinte na tiket, a onda bacas 100 puta vise para...lol

2. Puppet Master još nisam pukao na Levante :) 2:2 je trenutno ima još da se igra ;)
    A što se tiče Dzankee-ovog pitanja:
    I NE STAVLJAM VIŠE OD 50 din >>>> SVOJI PARA <<< a tudje tj. KLADIONIČARSKE PARE KOJE SAM ZARADIO GODINAMA <<< te stavljam i to mnoooogo kao što se može videti na mojim tiketima koje sam ovde postavljao.
    Samo treba pratiti temu i to je to ali očigledno da mnogi ovde ne prate,pa bi onda molio da i ne filozofiraju.
    HVALA

3. I ono tvoje ''prvi put sam u minusu'', pa ti cim odigrsa tiket autoamtski si u minusu...lolo podsecas me na one poznate licnosti sto kad kazu ''Ja ne lazem nikad u zivotu'', pa im opadne IQ za 70 posle te izjave

4. мене 'ладно бацио андерлехт х-1. за мало, примише га у надокнади првог полувремена.
    и 'ладно ме је жајк искулирао за јучерашњу дојаву. пу! :(

звезда, уживо клађење, 6+!

5. jucerasnju dojavu, i jel proslo to?

6. Koja dojava ? nije bilo dojave već od mog druga iz ... bla,bla,bla već sam pričao sto puta o tome
    Poslao sam selenijum i još nekom nemam i ja pojma kome
    ovo beše:
    BIRMINGHAM - PETERBOROUGH 1

VILLAREAL - CD GUADALAJARA 1

BREST - TROYES 1

BRESCIA - JUVE STABIA 1

7. sta je to bilo onda

8. OOOO dobro je da sam igrao za radnički.

9. Žajkoslave, šta to bi za Levante, šta si igrao i koliko si uzeo? :) Inače, danas ortaka sjebe jedna za 2 soma, ali ja sam i više nego zadovoljan. :) Još su mi 2 tiketa u igri, mada iskreno čisto sumljam da će išta od toga ući. A rekoh posle, valjda ovom Šeki, da izbaci Liverpul jer sam pretpostavio da će fejlovati, ali sam mislio da će biti x a ne 2. :D Ja stavio 2-4 gola, al' me baci Njuka 1 i ortakov ziljavi Harts za 6500, za koji sam mu rek'o da ne stavlja jer Škote više nikad ne igram. X puta su me zajebali.

10. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1472-8187167-1012
    Baš nisam imao sreće :D Aik dade gol u 90-tom min. Isto tako i Mančester. Ko zna kako bi završila ova treća da OFK nije dao autogol. Što se tiče Katanije ko ih jebe :D

11. Ma već sam dobio lepe pare ali čekam naravno još (jbg meni nikad dosta)
    Lacio 1 čekam za oko 2.500 hiljade
    i Lacio x-1 za nekoliko hiljada.
    Sve u svemu i da ne dodje,ja sam PREZADOVOLJAN

12. http://www.dodaj.rs/f/3e/IK/3wapog1F/kladza-2.png
    Sve je moguće ... Jel si ti ono beše pomenuo da sam pukao na Levante?
    Kladionica je zaje*ana stvar

13. Danasnje utakmice:
    partizan 2-1
    Zvezda 1-2
    Levante 2-1
    Catania 2-1
    Bornholm 1-2
    ima ih jos...

14. PuppetMaster
    Danasnje utakmice:
    partizan 2-1
    Zvezda 1-2

Isto ovako je bilo pred kraj prosle sezone. I sutradan se pojavio tiket sa uplatom na oba prelaza u fixu. Ocekujem nesto tako i sutra.
    Partizan je ocigledna namestaljka, Zvezda jos ociglednija. Sad samo cekam da neko pomene kako samo Partizan kupuje utakmice i te fore.

15. Partizan jes' nameštaljka, ali Zvezdinu tekmu sam gledao i čini mi se da nije. To je bilo zlo za ne verovati. Šuplja odbrana k'o dedino lonče. Ja još stavio 2-3 gola, reko' skenjani su, jedva će pasti i ta dva. Kad ono, još gore izdanje Delija nego što sam pretpostavio...

Svidelo mi se izdanje Radničkog doduše, moram priznati. Onaj golman Perić im je dobar, ali malo im odbrana dismr i nemaju konkretan napad. To malo što su dali, naguzili su Zvezdu jer su joj gaćice već bile na podu...