Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ali, s ozirom da Zhajk sve postavi unapred, to je njegova velika prednost, pa makar išao i u osnovnu školu.
Ja sam školu završio pre 5 godina.
I sad zivis od kladionice?
Ne,radim ali definitivno da ne dobijam na kladži ne bi mogao da poplaćam račune i ostale zajebancije što je naša mafijaška država izmislila.
Hvala Zhajk na jučerašnjim tipovima, malo su mi popravili budžet. Da sam još odigrao na Arsenal, bilo bi bolje ali i ovako nije loše. Onaj Levante mi je i dalje nejasan kako je došao sa crvenim, ali se ne žalim :)
Nema na čemu ... Meni je cilj da budemo svi u plusu ... Mnogo puta sam i zaje*ao ovde ali UVEK SE ISPRAVIM kad-tad.
Levante dade u zadnjoj sekundi ,ma da mogao bi reći da je to bio više auto-gol.
Na ovom mi je opet izlaz 7500. :D
Union Berlin - Herta x
Štabek - Rozenborg x-2
Legija - Podbeskidzije 1&2-3
Oboriše me sinoć fašisti, jeb'li majku svoju, a razmišlj'o se da li da stavljam 1&2-3 ili 1&4+, ali ko me jebe kad sam glup, i penis. Zašto sam ja stavio gemove - na Iznera i Kolšrajbera, pojma nemam. Valjda zato što je u prošlom kolu Kolšrajber igrao baš 5 setova i ja rek'o pa neće valjda ponovo, izmorio se, dobiće ga ovaj Izner, još igra na domaćem terenu, ali kurac. Taj Švabos je definitivno lud.
Eve ga neki današnji penis:
Federer - Fiš gemovi - (jebaću decu polu'rvacku tom Pedereru bude li me samo on ispalio)
Ivanović - Pironkova gemovi + (na ovo bih kuću stavio)
Radvanska - Vinči gemovi -
Ovo moze da se proba za manje pare.
Hammarby - Angelholms 1/X 17.0
Tako nesto moze da se zakljuci iz prethodnih duela
Bar ne zajebavam nikoga šta sam igrao i da li sam igrao:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6052364-1012
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3608703-1012
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8920731-1012
Jaooooo, ti Šveđani su mi jednom uleteli 1-x, i to Đurgarden, pas im mater jeb'o, a mnooogo me mrzi da idem da uplatim fazon 100 kinti. :)
Blejce, izgubice fedex set sigurno, znaci gemovi preko!
Koge - Lyngby 4+ (tako kaže istorija)
Ću da okušam sreću na crvenu 4+ i na 500 dingera tim2 2+ gg pa šta bude.
Odigrao sam dubl:
Lingbi 2 ( doslo 0:5 )
Atletiko 2
Posto je Atletiko otkazan, da li neko zna koliko treba da cekam do isplate?
Pošto nova lista izlazi utorkom, pare možeš dići već sutra. Tako je bar bilo do pre godinu dana kad sam ja bio u sličnoj situaciji. Ne znam jel se nešto menjalo.
Ako si igrao u mozzartu čeka se do kraja kola....a pošto je danas kraj kola i sutra već izlazi nova lista moš pare dići sutra. Za ostale kladže ne znam.
edit: eo odgovorio ti čoek dok sam ja kucao ;)
Legle su :)
Odigrao sam u Mozzartu online, ali sam bio nestrplji jel su mi trebale pare za live. :)
Hvala vam.
Miraše, svaka čast na predlogu. Još se mislio da li da stavim nekih 500 kinti na taj 4+, pa kud pukne i da odigram one Šveđane 1-x, ali mrzelo me da se cimam, jbg.
Dečki lupite jedan tiket 30 40 evri , da dodje lepo. Može i preko da nisu rizici . Ne mora danas nego kad odštampaju kvote , čist da napomenem:)
Ето, кад неће. Видиш ли Бури? :)
Прошла легија, проћи ће и ленс 0-2.
А на тикету хватам те две, ухватио интер 1-1, ексцелсиор 1-1, херта још гол за 2-3, и само ливорно зајеба пх. Јеботебогвише!
Bellinzona - Aarau - 0-1
Atromitos -Paok - 0-1
Union Berlin - Herta - GG3+
Ove dve sam odigrao 0-2. Zamalo da upadne.