Jebiga, naznačio sam da se odabere samo jedna od te 3, međutim prošle su 2 od 3,
Gazomudo je potvrdio treću, i to je prošlo. Žao je i meni što propadoh.
Ja zadnja dva dana padam tikete (ne mećem ih ovdje jer su gluposti) i onda zadnje para što mi ostane (preko wwin-a se igram) stavim na bejzbol kome ni pravila ne znam i prođem i opet imam neke siće i tako u krug.
Ne stigoh odigrati Lacio, al prođoh onaj prethodni što si mi dao. Padam neke gluposti što ja odigram. Prekjuče otresem samo Srbiju u jebenoj košarci (ne znam ni što ih mećaš kacu debili), juče Waterford, u subotu Totenhem i tako... :)
Kad sam procitao ovaj tvoj komentar istripovao sam da si igrao 3 tekme kvote 1.5 , pa u fazonu, mora da izadje.
Kad ono opet zmijuge sa kvotama preko 2.
Evo ti tiket da uzmes pare:
Karlajl - Preston 3+
Linfild - Krusejders 1
Bristol R - Jeovil X v ppX
Bogu ti reci sele da sam ja za mojih 10 dana bivstvovanja u BL, dosao kuci sa utiskom da mnogo bolje zivite nego mi u NS-u naprimer.
X v ppX - nereseno na kraju ili na poluvremenu.
Zavisi kako šta. Npr tu su kafane dosta skuplje (bar je tako u Srem. Mitr. i u NS-u gdje mi sestra živi, pa znam po njenim riječima. :)
E`o stara od mog momka je radila kao pravnik od svoje 18. godine u firmi i ima platu 250KM iliti 125 ojra. Recimo plate u kafićima rijeeeeeeeetko prelaze 250 ojra, a i to u nekim fensi u centru grada, većinom je oko 200 ojra.
Ako ništa, ne moramo se jebavati sa cijenama i kreditima i frkama oko plaćanje kirije kad se sjebe dinar u odnosu na evro :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jebiga, naznačio sam da se odabere samo jedna od te 3, međutim prošle su 2 od 3,
Gazomudo je potvrdio treću, i to je prošlo. Žao je i meni što propadoh.
http://img525.imageshack.us/img525/5859/16641825.jpg
Opaaaaa.
Izbacio tiket na random 12121211 parove, i pobedio igru.
Brao.
Ja na kraju nisam ni odigrao, a pao bi u svakom slučaju. Jedino sam Argentinos Juniors lepo osetio dvojku.
Ja zadnja dva dana padam tikete (ne mećem ih ovdje jer su gluposti) i onda zadnje para što mi ostane (preko wwin-a se igram) stavim na bejzbol kome ni pravila ne znam i prođem i opet imam neke siće i tako u krug.
Kako padaš selenijum ... Pa jel si odigrala ono Lacio što sam ti rekao kad si tražila da ti dam nešto.
Ne stigoh odigrati Lacio, al prođoh onaj prethodni što si mi dao. Padam neke gluposti što ja odigram. Prekjuče otresem samo Srbiju u jebenoj košarci (ne znam ni što ih mećaš kacu debili), juče Waterford, u subotu Totenhem i tako... :)
Dajder nešto za danas :)
Idem da radim sad
nemam vremena,ali u petak tj. za vikend biće nešto.
Haha, kako lažeš! Ideš, navodno, da radiš! Nikako da priznaš da moraš u školu, Osnovnu:)
E jebem mu mater (kad sam počeo da psujem pod stare dane), ako ovo ne prođem, ne znam više šta ću!
Penzija mi je samo četeres iljada, u dva navrata; ali treba nešto jesti (supruga i ja krkamo pošteno, i mnogo čeljadi unaokolo, a treba i za pivo, bar dve tri gajbe mesečno). Da mi nije ovih unuka koji me redovno pomažu, ja ne znam šta bih. A kriza zakucala na vrata, ni muruz mi nije ni upola rodio ko prošle godine. Šenicu, vala bogu, izvukoh kolko tolko.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4579576-1013
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7390022-1013
Kad sam procitao ovaj tvoj komentar istripovao sam da si igrao 3 tekme kvote 1.5 , pa u fazonu, mora da izadje.
Kad ono opet zmijuge sa kvotama preko 2.
Evo ti tiket da uzmes pare:
Linfild - Krusejders 1
Bristol R - Jeovil X v ppX
Ili posto volis da pojacavas:
Linfild - Krusejders 1/1
Bristol R - Jeovil ppX
Gazi, koliko je siguran ovaj 1. i koja je kvota i na jednom i na drugom?
Ja odigrao ovaj prvi Gazimuidov kvota 4.2 i drugi Ljakseov u sistemu 4/5
Prvi kvota 4.2 na drugi kvota preko 10.
Po mom misljenju je dosta siguran. Ja cu uplatiti kad krenem u grad, za 300din pa sta bude.
Gdje si ti radio pa toliku pemziju imaš? Ovdje nemeš naći posao sa tolikom platom (osim u državnoj firmi) pa makar radio 37 sati dnevno...
Jebovas Mocart. Kaj ovi silni iksevi znače?
Bogu ti reci sele da sam ja za mojih 10 dana bivstvovanja u BL, dosao kuci sa utiskom da mnogo bolje zivite nego mi u NS-u naprimer.
X v ppX - nereseno na kraju ili na poluvremenu.
Zavisi kako šta. Npr tu su kafane dosta skuplje (bar je tako u Srem. Mitr. i u NS-u gdje mi sestra živi, pa znam po njenim riječima. :)
E`o stara od mog momka je radila kao pravnik od svoje 18. godine u firmi i ima platu 250KM iliti 125 ojra. Recimo plate u kafićima rijeeeeeeeetko prelaze 250 ojra, a i to u nekim fensi u centru grada, većinom je oko 200 ojra.
Ako ništa, ne moramo se jebavati sa cijenama i kreditima i frkama oko plaćanje kirije kad se sjebe dinar u odnosu na evro :D
Sele, ovdje je posve okomito primati toliku mirovinu, no je trenutno podsijeca inflacija, te ni četeres iljada nisu više ono što bijahu nekoć.
Ja se i dalje ne mogu načuditi koliko vas evro jebe. Kod nas ima sigurno 10 godina kako se nije marka promjenila u odnosu na njega. Kurs stalno 1,95
Ne jebe nas evro sele. Jebe nas dinar. Evro je isti, dinar je taj kome pada vrednost. :)