Zhajk
LJakse No.1 >>> OSNOVNU ŠKOLU SAM ZAVRŠIO 2005
Ma, zajebavam te od samog početka, šta se, bre, primaš na moje gluposti!
Ne čitaš postove sa raznoraznih tema?
Dobar deo ljudi ovde zna da nisam normalan.
Džanki me je jednom zajebao za tiket:
Nekada davno, kada sam bio mlad i neukusan, poslao sam mu poruku (ne privatno, nego baš ovde, na ovoj temi): "Džanki, možeš li mi reći tri-četiri para za danas, da konačno prođem tiket?"
Rekao je: "Važi, ali prvo moram da serem"
Naravno, ništa nije odgovorio i tako sam pao tiket.
JEBOTEŽIVOT ceo dan tovarim ljude kako će reksam doći tačan rezultat 2:0 kao što su imali običaj krš puta prošle sezone i debil odem u kladionicu i nešto mi dune u glavu da će pokidati ovaj retardirani hajd i uplatim 1/3+ i tim1 3+..... Umalo ne zaplakah od muke kad su završili 2:0
Iskreno, ne bih ti preporučio da igraš preko neta. Iako nisam probao, ali mislim da mnogo lakše mo'š pući kintu nego 'vako kad te recimo mrzi da odeš do kladže ili se nećkaš. Ovako kad ti je ispred nosa, d'izviniš, kurac ćeš da razmišljaš ili da se nećkaš. :) Ali ako već igraš, pa uplati. Makar možeš da se kurčiš kako igraš u VILIJEM HILU, EJ BRE! :D
Koji jos pajvani u 2012 ogranicavaju igranje na 1X2?
Jebo kladionicu.. Moja preporuka ti je da uplatis u mozzartu avans. Ima lajv, ima sve ove igre koje ti ne poznajes, a opet nema petljanja sa onlajnovskim sranjima,karticama i tako tim kurcima.
LJakse No.1 >>> OSNOVNU ŠKOLU SAM ZAVRŠIO 2005
Ma, zajebavam te od samog početka, šta se, bre, primaš na moje gluposti!
Ne čitaš postove sa raznoraznih tema?
Dobar deo ljudi ovde zna da nisam normalan.
Zajkče, ne pali se, jedini koga stvarno i dalje drkamo je naš master Džankara.
Bio i ostao ćaća igre
Džanki me je jednom zajebao za tiket:
Nekada davno, kada sam bio mlad i neukusan, poslao sam mu poruku (ne privatno, nego baš ovde, na ovoj temi): "Džanki, možeš li mi reći tri-četiri para za danas, da konačno prođem tiket?"
Rekao je: "Važi, ali prvo moram da serem"
Naravno, ništa nije odgovorio i tako sam pao tiket.
JEBOTEŽIVOT ceo dan tovarim ljude kako će reksam doći tačan rezultat 2:0 kao što su imali običaj krš puta prošle sezone i debil odem u kladionicu i nešto mi dune u glavu da će pokidati ovaj retardirani hajd i uplatim 1/3+ i tim1 3+..... Umalo ne zaplakah od muke kad su završili 2:0
Ima li nekih insajder dojava za ovaj nas domaci kup? :)
Gremio - Atletico GO 3+ @ 1.80
Ukratko, Atletiku fale neki ljudi i u jako su losoj poziciji a Gremio u sjajnoj formi. Pobedice i bice golova.
Može li mi neko objasniti one kvote u WilliamHillu tipa 2/1, 3/10 i tak to...
izaberi da ti prebace u decimal i nema problema :D
2/1 = 3.00 (2 podeljeno sa 1 + 1)
3/10 = 1.30 (3 podeljeno sa 10 je 0.3 + 1 = 1.30)
4/5 = 1.80
Razlomku dodas + 1 i to to je kvota ali sto kaze Mudigazo uzmi lepo prebaci na decimalne i miran si. ;)
Tek sad pronađoh gdje se mjenja. Bem li ih u pretrpan sajt, a ta opcija maltene nevidljiva. I sad sam MIRNA :)
Nego, dal das uplatim tamo para, kaj mislite?
Iskreno, ne bih ti preporučio da igraš preko neta. Iako nisam probao, ali mislim da mnogo lakše mo'š pući kintu nego 'vako kad te recimo mrzi da odeš do kladže ili se nećkaš. Ovako kad ti je ispred nosa, d'izviniš, kurac ćeš da razmišljaš ili da se nećkaš. :) Ali ako već igraš, pa uplati. Makar možeš da se kurčiš kako igraš u VILIJEM HILU, EJ BRE! :D
Već imam nalog na wwin-u, al mi idu na kurac što pola utakmica nema, a i ako ima ponuda je očajna. Uglavnom 1 X 2.
Realno sele, isti kurac. Pucala pare u wwinu ili willem hillu isto ti se vata.
Ma znam, samo što X puta hoću dodigram npr golove, a ne merem jer su ovi debili pa ništa nemaju u ponudi.
Sele ša sereš ? Džankela nikad nije dobiJo na tiket. Više sam ja dobijo na tiket jebotekur<c.
Ironična bejaše, jebemusve.
Koji jos pajvani u 2012 ogranicavaju igranje na 1X2?
Jebo kladionicu.. Moja preporuka ti je da uplatis u mozzartu avans. Ima lajv, ima sve ove igre koje ti ne poznajes, a opet nema petljanja sa onlajnovskim sranjima,karticama i tako tim kurcima.
Već sam učlanjena u Mocart, al sad imam love samo na kartici, a ne merem dizati sa nje, pa zato kontala uplatiti :)
To redovno rade. Danas od 12 kupova/liga/prijateljskih ima samo kod Engleza više igara, sve ostalo samo 1 X 2.
Ja jebeno ništa ne nađoh. Jebena Finska 3. liga...
nema ništa stvarno ... sve neki kupovi pi*ke materine,a tu budu teške mućke i ne vredi ni igrati ... ipak ću da čekam vikend kao što sam i mislio.