Кладионица

1. zato oni imaju dinari koliko oće, a mi marke jok... jebi ga protektorat :)

2. Da se vratimo na kladzu.
    Evo nadjoh sad jedan zanimljiv par.

Braintree Town - Kidderminster

Sigurica 3+ @1.7
    Moze dodje 5+ @5.5 (Cu probam za 200din)
    Ako neko ima sistemski moze da proba i kontra prelaze 1/2 @28.0 i 2/1 @26.0

3. Rodjakovom prijatelju plata 600e, u emtelu radi. I to sa srednjom medicinskom. lololo
    Kifla kod vas kosta oko 16 dinara, dok je kod nas 25. I tako te neke sitnice...

4. ko ima live, i nije alav nek' piči azarenku... dobre kvote da će osvojiti svoj servis...

5. Gazimudo, i sam znaš da je to kocka!
    Carlisle - Preston su igrali 3:3 prošle godine, a ove 0:0.
    Doduše, sada je u pitanju liga kup (trofej), no svejedno: može biti 3:3 ili 0:0, ne znam gde to nađe kao neku sigurnost za GG3+?
    Što se Linfilda tiče, slažem se. Kec je podrazumljiv u svim varijantama, a za Bristol Rovers ... zaista nemam pojma (isti kup, isto njesra, sve dolazi u obzir).

6. ljakse sve je kocka... ja ga poslušao, 3+ mi je ko sigurica u svim tim kupovima, a gg sam zbog radi njegovog prijedloga... dodao i te irce i neke velšane i to je to...

7. Gazimudo
    Ne jebe nas evro sele. Jebe nas dinar. Evro je isti, dinar je taj kome pada vrednost. :)

Blah, isti kurac :)

PuppetMaster
    Rodjakovom prijatelju plata 600e, u emtelu radi. I to sa srednjom medicinskom. lololo

Ma ja, mtel, bole ga kurac :D

Ja odigrah onaj Gazimudov prvi tiket.

8. LJakse No.1
    Gazimudo, i sam znaš da je to kocka!
    Carlisle - Preston su igrali 3:3 prošle godine, a ove 0:0.
    Doduše, sada je u pitanju liga kup (trofej), no svejedno: može biti 3:3 ili 0:0, ne znam gde to nađe kao neku sigurnost za GG3+?
    Što se Linfilda tiče, slažem se. Kec je podrazumljiv u svim varijantama, a za Bristol Rovers ... zaista nemam pojma (isti kup, isto njesra, sve dolazi u obzir).

Preston ove sezone sije, pobedjuje, al i prima golove, pogotovo na gostovanjima (1:6, 1:4, 1:4).. Ovaj Karlajl je krenuo lose, a ovaj kup im je do jaja jer su bahate nagrade novcane, dok prestona zabole patka on juri promociju. Znaci domacin uvali 1, pa ovi stignu do poluvremena, i onda posle ce ga neko mune sigurno :D

9. Newtown-Port Talbot х-2

10. Lolo, kako cemo svi da popadamo kad svi uplatise ovaj moj

11. Prijatelji braco kumovi

Goerges/nekatamo - Erani/Vinci 2 1.50
    Nekitamo/nekitamo - Granoljer/Lopez 2 1.50
    Tipsa - Kolsajber jebem ga u usta svapska 1 1.50
    Sarapova - Bartoli preko 18.5 1.85
    Newtown - Port Talbot 1 2.05
    Kassel - Kaizerslaturenhajkhsr amateri 1 2.00

Ulog 400
    Dobitak 11000

12. Nači čemo te u gradu!

13. selenijum
    Nači čemo te u gradu!

Realno,i vreme je da se upoznamo :D

14. Ima svi da podobijate jer ja nisam ništa ispratio. Paz'te šta sam vam rek'o.

15. Odigrah ovo

Kvota 880. I pajsad, ne stignem da uplatim, jer mi lift u zgradi ne radi. I sve ima da udje.

16. LJakse No.1 >>> OSNOVNU ŠKOLU SAM ZAVRŠIO 2005

17. e jebem li ga... više nikad ni marku na ove nepoznate engleze... jedva pogodim neku iz njihove i druge lige, a kamo li 8 ligu okrug lids

18. E dooobro... Ko je sve uplatio Gazimudove tipove, da ga idemo tražiti po gradu? :)

19. Hocu nazad svojih 100 dinara!!!1 :)

20. Jebali me englezi hahaha xD Jos sam debil uplatio za po 100 din Kiderminster oba kontra prelaza, i dodju iz 1 u X mame im ga spalim. Pukoh 500 kinti danas. Izvinte ljudovi na ispali,delim vasu muku :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.