Кладионица

1. Doslo. Hvala Gazimudo.

2. Pu kruh im jebem, pade mi tiket na 2:0 rezultat,al bih im se najebao keve. :D

Taman sam povratio sve sto sam spickao na svadbi danas. Na ova tri singla sam turio po 1000, na rezultat 500 din.
    Ako sam dobro sracunao oko 5000 sam dobar. Nekima je to jedan tiket,meni je to sasvim fina kintica koja ce biti budzet za kladzu :D

EDIT: Sunce mu jebem, tiketi ostali kod sestre, bude li ih izgubila krvi cu joj se napiti!

3. hvallaaa mudoo!!!! ja sam dobar od juče 9500 sa početnim kapitalom od 300 dingera.... pišaj po duploj šansiii!!! :D ima da zatvorim kladžu u CrvenCi ne zvao se ja Mirko..... Žajk ume Žajk zna

4. Gazimudo, šta bi ti izdvojio za danas?

5. Jbg Danci nisu došli,a bio sam ubedjen da će doći i bili su odlično igralki fudbal ali Čeh dobro branio i malo je i sudija gledao kroz prste česima ... mogao je svirati jedan penalčić :)

6. Zhajk
    Jbg Danci nisu došli,a bio sam ubedjen da će doći i bili su odlično igralki fudbal ali Čeh dobro branio i malo je i sudija gledao kroz prste česima ... mogao je svirati jedan penalčić :)

Zhajk ume, zhajk srece bez :)

Inace, tiketi su na bezbednom, sestra ih je sacuvala,tako da sam ipak uzeo pare :D

Za danas nikakva ponuda, eventualno ovaj malo opusteniji duble:

AB Kopenhagen 1 @2.0
    Lingby HPB 1 @2.05

Ili u singlu, ko voli.

7. Ja, nako navijački mećala da će Kimi da bidne 1.-3. mjesta. Kvota 4.

8. Pa ja racunam da je ponuda nikakva kad od 200 utakmica na 195 nisam cuo ni za jednog protivnika. Jebiga,gadjajuci anonimuse avganistance, trece dance i seste nemce me nece nigde dovesti..

9. Ali moraš priznati da ti se dopao naziv kluba GAZIOSMANPAŠA...

10. Lolo, nisam ga ni procitao. Koja je to liga? Treca liga cetvrte divizije sever?

11. Turska 3. Izmešao sam na tom tiketu tursku 3 crvenu, i tursku 3 belu ligu.
    Gaziosmanpaša pripada beloj :)

12. Zapisacu to ime u tefter,pa ako jednog dana postanem milijarder da ih kupim i osvojim LS sa njima.

13. Gazimudo
    Zapisacu to ime u tefter,pa ako jednog dana postanem milijarder da ih kupim i osvojim LS sa njima.

Mozda ih ima u Menadzeru.

Ja stavio 3000 na hokej. Capitals - Fehervar 1 1.40

14. Doslo.
    Zhajk ume - Zhajk zna.

15. Oborise me Padova i AB jebeni za 12 soma

EDIT: Sta je sa Zajkom, poludeo? :)

16. Stavio sam 9000 koje sam zaradio prethodnih dana na kladzi. Sve na Serenu debelu.
    Izgleda da cu morati da se oprostim od njih. Kacam alav.

17. Dobija bre Serena, nemoj da se brineš.

18. Za danas nema ništa posebno da se igra ali da probam neki tiket iz zajebancije:

Tom Tomsk - Metalurg Krasnojarsk Enisey x-1 (rusija 2 liga 14h počinje)

Rotor - Metalurg x (rusija 2 liga 16h počinje)

Valja probati za 100 din dobitak 1.500

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.