Кладионица

1. LJakse No.1
    Neispravan kontrolni broj tiketa.

2. ovo AM na kraju linka izbrisi.

3. Kao sto sam vec rekao, cesto odigram te sitne kvote...
    http://www.dodaj.rs/f/32/11k/1skqbIRx/t.png

4. Ko oce da uzme neki dinar, hiljadu-dve...tri...cetiri...deset...nek me poslusa i odigra

Nacional Potosi - Blooming 1 1.70 ili mozda u hendikepu 2.95

3 za 3 tekma, klasika...ja nazalost moram da spajam sa necim jer sam svorc

5. Sta je to? Mislim, koja liga? Ne mogu da nadjem...

6. Gledam za sutra kano kvota 6.57 po Mozartu na :

N. Ireland - Makedonia 1
    Sebia - Wales 1
    France - Belarus 1
    Austria - Germany 2

Kano li moze doci?

7. Džanki...da....klasična 3 za 3 ali gde koji kurac ima da igram Bolivijsku ligu? Nema u mocartu, brazilu, duploj šansi, premieru...nigde kod mene.

8. Opa treći tiket u 3 dana..

Kvota 15, uplata 3 isplata 45.. Moram priznati da me malo usralo jer nisam očekivao Srbiju 4+
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-2101016-1014

Sutra ima tako lepih parova da ću spisakti ovaj gore dobitak..

Preporuka. Bosna u Hendikepu protiv Letonije msm. Belgija kec (onako subjektivno) a može i GG3+, Švajcarska 1 Crna Gora 3+ ,,

9. Kakva je kombinacija bila sad za đovaka baš sam gledo kvote na mareja u prvom setu bilo preko 2 a na đovaka posle drugog seta preko 7 da je neko bio pametan i uložio iljadarku i na jednog i na drugog u tim momentima imao bi siguran dobitak

10. Da l' mogu Italijani da dobiju Maltu ščetri nula? Ne znam da li njih da stavim, ili da ostavim Engleze T12+&gg.

11. Smrdljivi Italijani mogu da dobiju sa 7:0, ali i da odigraju 4:3. Sa njima se ne zna.
    Ja cu ih zaobici.

12. Srbijanci 1
    Belgija 3+
    Bugari GG
    Kipar 1
    Svajcarska 1-1
    Bacuske 2
    Engleska 2-3 gola
    Francuzi moze x-1...To je neki moj zonfic danas,ali posto juce zakasnih dodigram tiket koji bi mi doneo nekih 40 tisuca, onda mi se danas ni ne igra, posto cu pasti svejedno. Ali nekako najveci fiks su mi nasi i Kipar...

13. Ljudi ne zajebavajte se Bosna u hendikepu 1,62 nije neka kvota al je sigurna..
    Takodje bih preporučio PP3+ za one malo hrabrije lololo..

Ludi su ovi moji bosanćerosi.. Misimović, Džeko i Ibišević ima da pune ko u nerotkinju

14. Pih, mislio sam da ima u mocartu al ni tamo nema

15. ipak ima, al tek sutra izlazi ponuda u mocartu za tu tekmu :) Liga Bolivija :)

16. Bugarska - Jermenija 1
    Srbija - Vels 1
    Mađarska - Holandija 2
    Belgija - Hrvatska 1
    S. Irska - Luksemburg 1
    Škotska - Makedonija 1
    Ae kladioničari,recite mi,ima li kakve šanse da uzmem neke pare na ovome?

17. U dobrih tekmi ima, bice finih parova!
    Ko je pre neki dan pomenuo neke spance da igraju 3za3?
    I dzankaro kad igraju ti tvoji bolivijci?

18. Cetvrtak u 02 00...znaci sutra uvece se to uplacuje hehe :) Kakve spance?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.