Кладионица

1. Sele sestro brate , promeni kladionicu , keve mi!

2. jebeni wwin, sranje od kladionice

3. Ja nisam sigurno dve godine odigro tiket nedje drugo osim u mozzart'u, najjačiji su

4. Ma mozzart objasnjava,al kad uplacujem tiket kad nisam gajbi, ulecem u prvu koja je pored, a uglavnom nije mozzart. :/

5. E da, i Goias je 3za3 verovatno, zato sam i stavio, 1 treba da dodje :) jos ovaj info

Goias is very good at home,after 11 matches they are still without lost 7w-4d-0l . Tonight Goias without Wellinton(df 4/0) and Ramon(mf 20/6). back are 3 important players Lucas(Df 13/1),Iraley(att 19/4) and best player Goulart(att 20/7 top scorer) are all back in Goias's squad.
    Criciuma is without few very important players! Douglas(first gk 17/0),Ezequeil(df 16/1),Rodrigo Possebon(mf 8/0 young talent),Fransergio(mf 16/2),Gilmar(att 16/3 ,3rd scorer),Lucca(att 19/8 ,2nd scorer) and best player Ze Carlos(att 19/20 league top scorer) are OUT!!

6. Kacmo kod mozzarta evo jednu sam danas odigro. Tiket "Okrećem turu i šmekam malu u majci na bretele i farmerkama zvoncarama"
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-4477873-1015

7. Kako cete svi popadate na Lale, niste svesni.

8. odigrao Hrvatsku X2
    Holandiju 2
    grčku iz X-1
    i švabu 2
    na drugom
    Srbija iz x-1
    pravoslavne Ruse iz 2-2
    i urugvaja 1

9. Srbija 0-2 99,999999999%

10. Dzankaro, ove tvoje brazilce valja pokusati u hendikepu, dobra kvota!

11. Koja je šifra u Mocartu, da će Bosna pobjediti i dati više od dva gola?

12. Valja Gazimudo, kao i Bolivijce, Bolivljane kakogod :D

13. Моји цимери одиграли на Србију и Велс 0-1. Долази сто посто.

14. Goias 1
    Srbija 0-2
    Bosna hend. pobjeda

15. Makaron da ne pitaš možda koja je kvota? 1.65 je kvota na kombinaciju 1,3+
    a šifra utakmice je : 6605

16. Jel bolje onda hendikep, kvota 1.62 ?

17. Bolji je hendikep.

18. Ja odigrao:
    Kipar-Island 1
    Bugarska-Jermenija 1
    S. Irska-Luksemburg 1
    Gruzija-Španija 3+
    Švajcarska-Albanija 1

Kvota 12
    Ako dođe super. Ako ne, jebeš 100 dinara.

19. Zajeb, 3+ sam stavio :D
    Saću editujem.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.