Кладионица

1. U zadnjoj sekundi primiše gol!

2. Solidarišem se u jebanju mame vučici. Pu bre!!

3. To je to. Ljakse se opametio! Ajde sad samo postavljaj tikete malo ranije, da prepisujemo. :)
    Bice para.

4. Od mog postavljanja se niko nije ovajdio.
    (Ovi moji tiketi su isprazna lupetanja uz jutarnju rakiju).
    Imao sam boljih predloga ranije, ali sam preterivao u kvotama... Ipak, većinom je prolazilo...

5. Niko se nije ovajdio zato sto si preterivao u kvoti. Postavljaj samo malo ranije ovakve kao ova dva danasnja (a la Selenijum) i bicemo zadovoljni :)

6. Ahahaha brate, oficijalno ti predajem titulu tragičara nedelje. Mene posr'o Real, ali tebe iz 1 u 2 i PSV, sunce ti jebem.

Kacmo žalosni.

7. Ja imam Atletiko na 3 tiketa. Sve do sad sam prošla, samo oni ostali. Ako padnem, će se samoubijem (nemojte govoriti ono što stavljaš jedan par na sve tikete, jebga, tak ispade).

8. (a la Selenijum)

Šut, još Atletiko ostao, a imam i jedan što odigrah u kacam bila u kafani (mrsko mi ga slikati) i na njemu je Atletiko. Ak padnem samo na njih će da bidne belaja :D

9. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-3568592-1016

ako prodje la paz imam 6 soma, ako ne, 3600

EDIT: cim postavih, 0-1...fejl :D

10. EDIT: cim postavih, 0-1...fejl :D

Ja sam postao sujeveran što se tiče stavljanja tiketa ovde pre nego što počnu tekme....Imam trip da mi neko izmaleriše :D

11. ma nek duvaju budzu...

12. који сам ја баксуз, јеботебог!
    данас пре звездине утакмице уплатим:
    звезда Н2
    лион 1-1
    тотенхем 2
    анжи 1
    сосиједад пх
    фенербахче 1 и
    франкфурт 2-3.
    и ови се истоваре, дају 5 комада. а била квота фина, 95. јеботе.

а после текме одем, уплатим:
    сосиједад 0-2
    копер 0-2
    стеауа 2
    марсеј пх
    атлетико мадрид 1-1
    и интер х-2.
    и по свој прилици ће да ме обори само интер, дадоше гол у првом полувремену, а квота овде 98. ма, у курац и кладионица. нећу више.

13. Au Coa, živi smor. Mene na kvotu 112 obori samo šugavi Totenhem koji dođe iz dvojke, majku jeb'li svoju.
    http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=f7e8v3rmSDsS0Hn8yUubulY0YNZT8Raj
    I igr'o neki sistem 6/7 da će ili AZ ili PSV doći x i spojio s nekim Žabarima 2-4 (Napoli i Fiorentina) i još neke sprdnja kvote i tu me ujeba ziljavi PSV koji ni x nije uspeo da izvuče, uprkos igraču, a kasnije i 2 više. Propas'. Bravo Ljakse. :)

14. Uzeo danas 4000 sa 130 dindži.

Anži 1-1
    Zvezda Više golava drugo poluvreme
    Juventus Više golava drugo poluvreme
    Totenhem gg
    Fiorentina 1

Molim lepo hvala lepo!

Evo pivo za sve!
    http://img.radio.cz/pictures/beer/piva.jpg

15. Bravo!

Ima neko nešto pametno za danas?

16. Danas nema. Sutra pocinje Liga Sampiona.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.