Кладионица

1. Ne mere to biti a la selenijum, prevelika kvota :D

2. Cekaju se Olimpijakos i Rotheram za 50 soma....(1-1, 0-1) mada tesko :) AJMO!

edit: cim ovo napisah, odma 1-2....fejl....AJMO OLIMPIJAKOS AJMO ROTHERAM

EDIT2: I Stivenejdz ujeba, ipak nista od tiketa, steta bilo je blizu

3. Jeboživot kad odigram sledeći put na Ruse

4. Jeboživot kad odigram sledeći put na Ruse

Poserem im se i na Gasprom i na pare, igram X2 na Zenit, i samo na njih puknem. I to ih ubacim, cisto da povecam kvotu.

5. Опет ме обара овај Милан, као и увек кад се најмање надам да овај пут неће. Мрш!

6. JEBO TE KURAC, NA DVA TIKETA ME SJEBO SAMO MILAN. NEK SE NOSI U PIČKU

7. Malo prođoh, malo padoh, će vam printskrinujem kad mi upišu dobitak/gubitak. Koi jebeni crnjak, više para sakupih na onom Olimpu gdje moram otići u Srbiju da podignem pare, nego na wwin-u čija je kladionica pred kućom.

EDIT: I to nema Olimpa u Novom Sadu ili Srem.Mitr. već bih morala da pičim u Beograd. PU!

8. I mene je peder Milan (opet) sjebao. I svaki put kažem da neću mećati jebene žabare i opet ih stavim. PU!

9. Igrao sam Arsenal daje dva gola u p.p
    I Porto isto. Pa jebemu majku Ustašama nemoš dva gola u prvom dati.. Jes da je bio tiket ubi bože..
    Čekam sutra Lil Bate za izvlačenje..

Realno sve je došlo, osim Milana ali jasno je da njih treba izbegavati ..

10. Keva mi dala 300 djengi da uplatim i za nju, lupila random tekme.

http://imageshack.us/a/img708/2959/mamaumemamazna.jpg

MAMA UME, MAMA ZNA!

11. Op,op..dveicetristo..nije za bacanje. A jebem ti ovaj Milan, sve zive izobarao,cuti kad ga preskocih :/

12. Ja sam ga iskusno zaobišao ali sam zato nalupao ovamo svega... Fulnuo sam Borusiju 4+, fulnuo sam Šalke ppX i mnooooooogo sam podcijenio Malagu i precijenio Zenita. Ostalo sam sve pogodio kako i jesu.

13. Ja na svoj tiket pao sam Zenit GG, jebem im mater, nisam smeo da okinem Malagu kec, sad mi žao.

14. Ja na svoj tiket pao sam Zenit GG, jebem im mater, nisam smeo da okinem Malagu kec, sad mi žao.

Isto. Dodajem tu još i smrdljivi Milan. A najmanje kvote koje sam igrao, bedak.
    A kad pala 4 gola u Madridu pri kraju, mislio sam to je to, izlazim, jer sam igrao 4+ tu. Kad ono, međutim...

15. 0/4 код мене. одличан сам.
    папитмастер добро погађао, ако је уплатио, и селенијум прошла оба тикета која је постовала овде. лепо, лепо. и газимудо онај са сигурицама.
    мене на једном лепо јеба МК донс, на другом зенит пх, и суперишка.

сутра:
    челзи 2-3
    манчестер Н1
    брага Н1
    бајерн 1
    бенфика 2

ето, на том се узима кинта.

16. Gazimudo
    A ako neko hoce da igra sigurnije, moji predlozi su:

Siti daje 1+
    Porto X2
    Malaga - Zenit ug2+
    PSG 1

E da je srece da sam imao somunjaru da zdrknem na ovo. tj, imao sam,al poslednje pare sam ostavio za sezonsku za kosarku. Eto,em mi partizan uzima pare za sezonsku,em sto ne dobijam na kladzi.

17. e ja samo da jebem majku milanu... pu, oni i roma neće više na moj tiket...

18. Људи, игра сам следеће

Арсенал 2
    Порто 2
    Милан 0-2
    Малага 1
    ПСЖ 1&2-3

И бачи ме ово говно задње смрдљиво, све му јебем

19. Sa 30 din, 2 somića, malo li je. Igrao sam:

Birmingem 1 2,35
    Blekpul 1 1,9
    Tranmer 1 1,7
    Shrewsbury 1 2,35
    Stevenage 1 1,95
    Exeter 1 1,9

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.