Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kazu nislije da se po gradu siri prica da dolazi zvezda 1-2. Mozda ispratim sa sicom taman kad odem do kladze da gledam el klasiko .
И сад гледам, синоћ само на Гројте, цц....
arsenal 2
liverpul 1
mančester x
real 2
Danas igram za kafu i pikado. Za sto kinti:
Vila gg3+
CUkaricki 2+
Weder GG
I jedan za 30 kinti
Barca 2&GG
Bresa 2GG
Cedevita 2&-
Zvezda 0-4, to sam sinoc sanjao.. Poluvreme 0-2. I Sanderlend 2-1... Ja sam prorok.
Koje govno od sudije usta ga jebem škrbava. Arsenal igrač manje.
tačan rezultat
bars real 0-0
mancester stoka 1-1
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-3845772-1130
odigrao sam lic gg2+ i on mi iskuca 3+ jebote bre!
I time mi sa 6.50 spustio kvotu na 2.25 JEBOTE!
Sunce ti jebem.
Al aj ionako cu da padnem ololo
Samo da se unapred najebem majke mančesteru, u slučaju da ne okrenu. Šta ih koji kurac i stavljam sad, kad ih redovno izbegavam... Nego reko' zbog Mojesa, otpustiće ga ako ne dobije.
ne seri da gube?!
sunce ti jebem hahaha
Dobroe, cekamo sutra 5 tekmi :v
Na jednom još mančester, marsej i zvezda, na drugom partizan i tvente. Al' bi bilo jako dobro da mančester okrene.
Hahaha, u dva minuta! Sad marsej da okrene, 'ajde valbuena, dva komaTa!
Tuluz Ren 2
Levante Espanjol 1
Tenerife La korunja 2
Данас са другарима причам како би могла звезда да уради прелаз 1-2. За сад иде по плану, овај Радош БУлатовић је пањ највећи и сад је добио жути, очекујем да добије црвени до краја меча и да звезда лагано упише 3 бода
jebo mater puknem danas 4000, sjebe me marsej na 2 tiketa, , za malo stouk siti da nabodem 2-2 .
stavio sam inter 1, i ajaks 1-1, 3+ na crvenu
ја решио да прескочим ово колко кладионичарско. осећам да ће све контра да долази
Jeste namestila Zvezda, isto kao i protiv Cuke i Vozdovca...cak i da dodje iz 2 u 1, garantujem da nije namestaljka.
LKOLOLOLOLOLOLO OSTAVIM TIKET U KLADZI, REKO PUKO SAM BARSA REAL BILO 1 0 A JA IGRO GG 3+, SAD SAM TRCO NAZAD PO TIKET DA GA NE BACI RADNICA. CEKAM JOS INTER 0-2 I AJAKS 1-1 3+, A PORED TOGA SAM NABO DANDI 1, I LEVERKUZEN 1
E, Dauda, budalo, pa posle si trebao da ga das.