Inače ova sps-ovka je majka (bar jednog) maloletnog deteta.
Sad vi probajte da zamislite u šta izrasta to dete kad mu se keva ovako promoviše.
Potpuno naopak život.
Što se učestalosti tiče, našao sam ovaj izvor koji kaže
A study of people in northern India showed a 50% prevalence of attached earlobes.
A study in central India reported an attached earlobe frequency of 19-24%.
A general estimate of the US population reveals an attached earlobe frequency of just 2-3%.
Misiš na Mićićku, pa ona nema takav nos ni čelo? Ne znam zvali su je Nikol Kidman svojevremeno, valjda zbog kovrdžave kose... U svakom slučaju meni je ona bila tada okej, ovako estetski i kao pojava, veoma lepo priča, učtiva i tako.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Vuzi, iz kog si ti civilizovanog plemena?
Orbanovac putinovac taj je
Ako bih imao vremeplov i vratio se na dan 13. decembar 2001. (vidi sad 13.12. isto, gle stvarno) godine ovo bi bila najlepša žena na svetu https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Nata%C5%A1a_Mi%C4%87i%C4%87.jpg
Ješe najčešće imaju ovako zalepljene usi za obraze
Da, Caro, i meni su obrazi do ušiju. To je valjda normalno. Ako čitamo između redova, čini mi se da baš i nisi za LDP?
pričam o resicama
Inače ova sps-ovka je majka (bar jednog) maloletnog deteta.
Sad vi probajte da zamislite u šta izrasta to dete kad mu se keva ovako promoviše.
Potpuno naopak život.
Što se učestalosti tiče, našao sam ovaj izvor koji kaže
A study in central India reported an attached earlobe frequency of 19-24%.
A general estimate of the US population reveals an attached earlobe frequency of just 2-3%.
https://www.xcode.life/traits-and-personality/attached-earlobes/
bitno je samo da ne ide na tupsonove certove ko onaj drugi nišlija sin od neke sns poslanice sve u cro desu
to je jedan od pokazatelja, grabuljast nos je isto bitan, koso čelo 45° itd.
kod micicke nevazno jer je na kraju krajeva bela kao sir.
Misiš na Mićićku, pa ona nema takav nos ni čelo? Ne znam zvali su je Nikol Kidman svojevremeno, valjda zbog kovrdžave kose... U svakom slučaju meni je ona bila tada okej, ovako estetski i kao pojava, veoma lepo priča, učtiva i tako.