Juče nalupetam neke Engleze i od 5 utakmica 3 odložene. Pošto sam ove 2 pogodio, da li iko od vas zna gde mogu da pogledam kad će igrati Halifax Town, Worcester City i Carmarthen?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
sve nesto mislim da se atletiko nece mnogo cimati u kupu.da ce se cuvati za ligu sampiona i primeru.nije losa kvota na valensiju danas.
жајк, жалим те. стварно.
Verovatno bi i meni bilo jako loše na padu od 10 hiljada, ali te pare su, shvatio sam veoma male. Evo, pre neki dan postavih ovaj print skrin, digao sam maksimalnih 10 somova, a danas imam 510 dinara.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1512739_406639062804045_312960526_n.jpg
desni klik: otvori sliku u novoj kartici
Padoh na mančestera za pedes jevreja, i preplako to jedva , i sinoć na sistem uzmem 10... Nije tolko loše
To nije moj tiket, inače bi se potpisao, ali imam veze sa njim.
Elem, ko mi reče na Finiks da odigram, dabogda mu VejvRajder zet bio!
hahaha
bezderanja radi za neku kladionicu 100%!!!
pa ako su odlozene, ja mislim da dizes onda te dve koje si dobio....
Juče nalupetam neke Engleze i od 5 utakmica 3 odložene. Pošto sam ove 2 pogodio, da li iko od vas zna gde mogu da pogledam kad će igrati Halifax Town, Worcester City i Carmarthen?
ako se do petka ne odigraju dizes kvote koje si pogodio.
Hvala!!
SEKA JEBENI K-A-N-A-L! :(
JEBENI ČIKAGO JE SA 8 IGRAČA U ROTACIJI DOBIO FINIKSA !!!!!!! I TO BEZ DENGA I BUZERA JEBOTEPAS!
Je l' ovde iko još ostavlja predloge, ili je tema pretvorena u šalter za kukanje?
Ima, fiorentina iz keca u kec. Siti daje 3+, siena u basketu H1
pa ima li ista danas, caveze
Kad smo mi to postali probirljivi, majku mu?
Uzeo sam neku siću na Siti i EK, dajte neku crnačku košarku za večeras.
Nick Young poeni manje
De Rozan poeni vise
Kari poeni manje
Entoni Dejvis poeni vise
Nema Janga u Meridijanu, ispratio ovu trojicu.
http://i.imgur.com/sWrKTWH.png
Jedan, jedini gol.