Кладионица

1. Čendler Parsons ispod 14.5!!!!

2. Pinheiros-Paulistano
    Konacan Ishod 2 1,48
    Santos U19-Capital U19
    Ukupno Golova3.5 Manje 1,94
    Barcelona-Getafe
    Ukupno Golova3.5 Manje 1,56
    -----------------------------------------

Roknuo lajv, prva dva lagano, i glupi midžet da DVA GOLA U 90. MINUTU JEBENOM!

3. http://prntscr.com/2ht798

Meni ovo deluje dosta realno. Jedino sam ovaj Majami ubacio jer sam bese cuo da se ovaj Njujork raspada.
    Fener mi je realan kec, pogotovo nakon poraza u Grckoj, Partizan sigurno nece biti odvaljen u Nemackoj, a Olimpijakos je mnogo bolji od Armanija, mislim da ne bi trebalo da imaju problema. Uostalom, u proslom kolu su dobili Fener, valjda nece da se opustaju sad pa da gube bodove na ovakvim utakmicama, sigurno da ovde planiraju brejk.

4. velike su kvote i na OLY i Majami, jos NY malo podigao formu dobili su San Antonio i Dalas u gostima, Detroit kuci... Kako ti se cini ovaj Makabi Gazimudo? Lokomotiva pukla 23 razlike od Eniseya pre 3 dana, a Makabi ih dobio 2 puta dosada?

5. Ma bole me patka,ja cu uplatiti ovo.

Pa realan je kec, makabi je favorit, al meni su oni nesto ekipa koja moze da ispali uvek. Ova lokomotiva kad ima dan moze da usere svakog,al isto tako i makabi ako ima dan, nema tog ko moze da ih dobije. Sigurnija mi je dvojka na OLY nego kec na MAC

6. Послушао сам Газија, уплатио ово за 250 динџи. Пошто нисам могао да се сетим шта је играо из НБА додао сам Ефес. Зајебао сам се што се игра сутра, али не знам да ли сам се зајебао и у избору текме?
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-9961201-1151

7. Pa imao si sliku kralju, nisi morao da pamtis :D
    Mada, trebao bi i Efes da dodje. Za Unikahu igra Stimac. Znaci kec.

8. Danas vidim pun rac ikseva, ili bar PiK X

Hag - Ostende
    Mons - Alkmar
    Trabzon - Seltik
    Vasko - Štutgart
    Udineze - Inter
    Valjekano - Levante
    Iraklis - PAOK

itd. itd.

9. Па кад сам бацио поглед, нисам планирао да се кладим. Него паркирах се поред кладионице нешто пословно, па рекох да сврнем. :)

10. Barnjani <12.5
    Durent >33.5
    T.Loson >18.5
    Boš<16.5
    Bogdanović Bjn >17.5
    Bogdanović Bgdn >14.5
    Lovernj >10.5

11. padnem na prvi par na sve tikete.

12. Valjekano 1
    Pala kvota s 2.15 na 1.85

13. Za Unikahu igra Stimac. Znaci kec.

Хахахахахахахах, улепша ми вече, иако ништа ново ниси рекао

14. I sad Barsa kad kecne Fenera, krv ti jebem.

15. ne pricam ni najrodjenijima koji sam lvl

16. Jebem feneru mater.

17. Каква квота била на глодаре немам лепе речи, ако ово испусте треба да цркну сви до једног

18. Olimpijakos prodao krv im jebem

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.