Кладионица

1. Dubl1:
    19:30 Ath. Bilbao - Betis 1
    21:30 Osasuna - Real Madrid 2
    Ukupna kvota: 2.00

Dubl2:
    20:00 Bamberg - Sassari 1
    18:00 Budivelnyk - Olimpija Lj. 1
    Ukupna kvota: 2.00

Tiket:
    21:30 Osasuna - Real Madrid 2
    21:00 Napoli - Atalanta 1
    19:30 Ath.Bilbao - Betis 1
    17:00 Braga - Beira M. 1
    18:00 Milan - Spezia 1
    Ukupna kvota: 4.10

2. Ovakva kvota na zvezdu mora da se iskoristi. Ej 2.4 na neki njizni. Oni su tu negde kao radnicki, igraju na brdo trojki sutnutih.

3. pusite kooratz kako me popalite kad pisete tako kao da je 99% sigurno, i onda ja povodljivi majmun siromasni ocu da stavim sve haha

jel se isplati da stavim jedno 1500 na zvezdu, to mi zadnje sto je ostalo
    a fina kvota bas kako volim

4. Ako se plasis, odigraj H2 u maxbetu (2.5), kvota 1.9. Meni je ovde i dvojcurina sigurna samo tako.

A moze da se odigra i 2&+, kvota 4

Nesto od ovoga mi ide na tiket sigurno

EDIT: U balkanbetu kvota na zvezdu samo 2.1

5. u meridianu 2,20 i to crvenim slovima
    a nije da se plasim, u principu me boli kurac za pare, nego mi dojadilo vise da pucam te singlove na koje stavljam 1500-2000

6. DObra kvota i protiv Radnickog. Moze cak i u hendikepu da se opici.

7. jel nije puno 152 za ovu nasu kosarku?
    to ispade da svaki tim da skoro 80 poena...

8. И ја сам се размишљао за Раднички, мислим да су их кладионице подцениле, добри су они.

9. Kolika je granica na Radnički? Ja sam imao prošli put protiv njih H1 i puk'o.

10. Gazimudo
    DObra kvota i protiv Radnickog. Moze cak i u hendikepu da se opici.

Thilmo
    И ја сам се размишљао за Раднички, мислим да су их кладионице подцениле, добри су они.

Onda na Radnicki ili protiv njega? lolo

11. PROTIV RADNICKOG, ne na radnicki.
    Kakav H1, moze jedino H2 da se igra ili cista dvojka.

Pezose, juce nesto procitah da ovaj niznji igra neku run & gun kosarku, da sutiraju dosta za tri poena. Znaci dace sigurno 70-75 poena, jer zvezdina odbrana i nije nesto preterano cvrsta. A posto mislim da su cigani bolji tim, ocekujem da daju bar isto toliko, ako ne i celih 80, sto mu dodje rezultat 75:81 za njih na kraju i uslo sve sto moze uci :D

12. mrtav si mozarte
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-8107205-1153

gazimudo oce li real pokriti Bajerna danas? 16,5 ima li kakve teorije u u tome

13. Da ga jebem, trebalo bi. Proslo kolo odigrali prilicno slabo za svoje standarde i dobili Galatu sa malom razlikom. Mislim da bi ove trebalo da razvale.
    Bolje gadjati ppH1 , verovatno je oko 7,8 razlike..

14. Ја сам ту играо на Бајерн, некако не мислим да ће Кари да дозволи да их оплету са двајес разлике, лисац је он.

15. To isto su rekli i navijaci Galatasaraja, Partizana, Efesa, Strazbura, Milana, Brosea, Zalgirisa itd.. :D

16. O jebem ti sve na svetu kad ja sam rasan postuje na temi kladionica, taman sam mislio da je ova tema tako blažena među temama.

17. Mali HINT za sve vas.

Igrajte danas ove fudbalske tekme za subotu i nedelju, ima odličnih tekmi za duplanja, a može i kombinacija na jedan tiket do neke kvote 5-6, 99% sigurno

bb

18. Pa daj šta da igram, ja i tražim te kvote 5-6 da tutnem crvenu-dve. Mislim, ja sam popucao sa tim načinom klađenja dosta..ali ako neko da dobar predlog, tu sam. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.