Кладионица

1. Lijepo ja reko sinoć na četu, došo klivlend.

2. gazmene, jebem ti zvezdu lol....kako su pateticni samo, pickice smrdljive, ko usrani igraju

3. Ако су. А шта те боли курац, умало да добијеш 180 динара, капирам да си 30 уплатио.
    мршупичкуматерину и ти и николас што качите тикете након што прођу, М'РШ, М'РШ, М'РШ. и лион с вама нек' се тера у три курца.

4. pa ovaj mi nije prošao

5. Hoće doći Mirotić i Brajant plus poena?
    Ima li negdje da se može pratiti to?
    edit:A nisam Brajanta stavio, ipak samo Mirotića.
    Gdje može da se vidi trenutni učinak?

6. Onaj moj post bi trebali u udžbenike da stave, uključujući sve te vrste.

7. Како да играм на поене играча на моцартовом сајту?

8. Košarkaška lopta> košarka-igrači

9. Дошо сам до дела кад кликнем на кошаркашку лопту и онда не знам шта да радим даље xD

10. Нашо, какав сам хакер!

11. Strelica pored košarkaške lopte, imaš opciju košarka- igrači.

12. Ja preskačem danas Evroligu, sutra su mnogo bolji mečevi

13. ono sto sam juce postavio sve se tako zavrsilo evo novih dojava
    Singlovi:
    18:00 Estoril - Belenenses 1 (Kvota 1.70)
    20:00 Villareal - Sociedad 1 (Kvota 1.80)
    18:45 Zalgiris - Maccabi T.A. 2 (Kvota 1.50)
    20:00 Olympiakos - Barcelona 1 (Kvota 1.70)

14. Dubl1:
    18:00 Spain - Iceland 1
    20:15 Hungary - Norway 1
    Ukupna kvota: 2.10

Dubl2:
    22:00 Getafe - Barcelona 2
    20:00 Villareal - Sociedad 1
    Ukupna kvota:2.00

Tiket:
    22:00 Getafe - Barcelona 2
    18:00 Spain - Iceland 1
    18:45 Zalgiris - Maccabi T.A. 2
    20:00 Unterhaching - Belchatow 2
    Ukupna kvota 3.50

15. jel igra neko hokej?ja pokusavao malo da gledam neke rezultate,statistike,odigrao jedan iz zajebancije.sve obrnuto doslo.5/5 promasio.malo na golove,malo na fikseve.

16. Ja iz zajebancije odigram hokej lajv(jer nije bilo ništa drugo da se igra a sedeo sam u kladži i pio pivo) i brate ljudi posle dve trećine vode 6:0 al treća trećina je trajala fazon čuku vremena i na kraju 6:6, ja prso. Kada sam odigrao odigrao sam na ove koji su vodili 2:0, izneverovao sam šta se dešavalo. Zajebi hokej.

17. i ja tako nesto kontam,treba bezati od toga.bilo mi zanimljivo da igram na one golove,al i to je zajebano.prva trecina 4:0,igrao 6+,zavrseno 4:1.o jebem vam mamu.najjace mi je sto sam video da ima iz 1-1.sta koji kurac?samo ako prva trecina uleti,onda je to iz 1.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.