Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahaha
Ročesti 15.5+
Dobrić 5.5+
Serafan 11.5+
Printezis 13.5+
Mekolum 19.5+
Grin 17.5+
--------------------------------
Antić 8.5-
Marković 8.5-
Simon 9.5-
Milutinov 8.5-
Pangos 11.5-
Šteta za ovaj drugi, pašćeš na simona i pangosa :(
A prvi ide lagano.
dovoljno je što se preziva SIMON pa da po difoltu rokam minus xd
a pangos će imati 3 poena
Zašto ovoliko rkće kvota na zvezdu, ko nam ne igra?
Na barselonu sa 1.35 na 1.25 čas posla, to je moguće neki krupan izostanak
I ja mislim za pangosa ali iskulirao sam ga. Mogao si ranije somi ispratio bih te sig(sig)
Apsolutno neam pojma sta sam odigrao, nabacao sto dindži na osećaj lolo.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-3811254-1546
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-2715350-1546
Sta je sa poenima druze polako
De je taj pikenrol za ertela majku mu :D
stef kari preko
Majku ti jebem serafina igram gledaj debila ja igram kretena, gori nego sofo kad je dosao kod nas, al mi smo bar zaradili a ovaj je samo debil
Milko na iskustvo i smek
Ertele tele glupo
Majku ti jebem feldina igram gledaj debila dosao da gleda tekmu ne vidi lopte, gori od Tompsona u picku materinu retardiranog stvorenja
Evo ga seraf na 8 lagano al ertel pojeba na 100 mesta a nisam ga ni hteo jao vukajlijo
a sta vredi kad sam prepisao veci hendikep na barselonu od kilograma majmuna
Gg serafan ja slusam vukajlijase
Ko da gledam Serafan ostaje na 12