само да искористим прилику да се сто пута најебем мајке оном грбавцу кајту, и муси соу-у, и красићу слепчини, јеб'о ме фенербахче и сулејман цео дан у дупе кад квоту мању од 4 не могу да убодем на тикету смрдљивом, све у курац. како ме избедачи, ово је брука.
и још једном им јебем мајку турску (да ако дају још један гол док ја куцам, лолол)
едит: даће курац мало. 3,7 квота на две 'иљаде што сам јуче диг'о. и неће.
Sale, s obzirom na to kako pogadjamo (s izuzetkom Makarona), najbolje ti je da zabodes tri, cetiri random tekme iz liste i stavis 3+. Moje analiziranje pocinje da me frustrira.
Juce za zvezdu i igokeu savrseno izanaliziram da ce se rano odlaziti u bonuse, i posto sam ocekivao tekmu na jednu loptu, reko bice faulova u zavrsnici pa ce biti dosta koseva za malo vremena.
Hteo da gadjam preko 154,5, pa se na kraju odlucim za drugo poluvreme preko 78,5, iz ovih gore razloga.
Udju u bonuse oba tima vec u drugom minutu cetvrte cetvrtine, al konji mase bacanja , ko da smo se mi odavde skupili da igramo. Trojke nema ni za lek, i tako oni odigraju drugo poluvreme 71 poen, a prvo 86. I tako ti ja puknem. O Malagama, Celziju na 4+ , i slicnim stvarima da ne pricam.
ја сам гађао фино, и то баш фино (сем ето, звезде (иако сам се ту оградио са + поена, рекох овде) и наших рукометаша), до овог фенербахчеа вечерас, који ме унакази. саставићемо нешто за сутра, мора бити вађења, јеб'огапас.
за сад ми се врзма по главуџи хендикеп кец на шпанце против наших.
Ljudi, imam jednu delikatnu situaciju.
Opikao sam slobodnu igru na tiket, koja kaže ovako:
Lampard daje iz penala (prošlo)
Gigs asistira Persiju za gol (čekam)
Znam da ako igraš da će igrač dati gol, a on ne igra, kvota ti je 1. A ako Gigs ne igra ovu tekmu, šta se dešava? Fejl tiketa ili kvota 1?
Ja mislim da ti mnozi lampardovom kvotom a Gigs istaje 1...
NBA za nocas...Lejkersi,Dallas...
kolke su kvote za to Chaveze?
Jebenih 5 i za Lampsa i 5 za Gigsa, metnuo 100 din. 5 jebote, treba bar 10 da bude, to je specifično, ali jedu govna.
Chaveze sace fergi da pusti Gigsa u zaustavnom lolo
Gigs asistira Persiju za gol - kvota 5? Gospode Boze...
Jebiga Fejze, ona je sravnila jebote.. :D
само да искористим прилику да се сто пута најебем мајке оном грбавцу кајту, и муси соу-у, и красићу слепчини, јеб'о ме фенербахче и сулејман цео дан у дупе кад квоту мању од 4 не могу да убодем на тикету смрдљивом, све у курац. како ме избедачи, ово је брука.
и још једном им јебем мајку турску (да ако дају још један гол док ја куцам, лолол)
едит: даће курац мало. 3,7 квота на две 'иљаде што сам јуче диг'о. и неће.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-6058407-1050
Anderleht mi odozen ali zato PSZ se igra,ako dodje uzecu oko 1100 kad se odbije kvota od Anderlehta.
Dajte nesto za tumorov..
Neku 5,6 kvotu (Ne single)
Bilo koi sport..
Sale, s obzirom na to kako pogadjamo (s izuzetkom Makarona), najbolje ti je da zabodes tri, cetiri random tekme iz liste i stavis 3+. Moje analiziranje pocinje da me frustrira.
Juce za zvezdu i igokeu savrseno izanaliziram da ce se rano odlaziti u bonuse, i posto sam ocekivao tekmu na jednu loptu, reko bice faulova u zavrsnici pa ce biti dosta koseva za malo vremena.
Hteo da gadjam preko 154,5, pa se na kraju odlucim za drugo poluvreme preko 78,5, iz ovih gore razloga.
Udju u bonuse oba tima vec u drugom minutu cetvrte cetvrtine, al konji mase bacanja , ko da smo se mi odavde skupili da igramo. Trojke nema ni za lek, i tako oni odigraju drugo poluvreme 71 poen, a prvo 86. I tako ti ja puknem. O Malagama, Celziju na 4+ , i slicnim stvarima da ne pricam.
U ocajnom sam ritmu ,tako da cu oladim malo.
sacu vidim sta ima, pa ako me usere super
ја сам гађао фино, и то баш фино (сем ето, звезде (иако сам се ту оградио са + поена, рекох овде) и наших рукометаша), до овог фенербахчеа вечерас, који ме унакази. саставићемо нешто за сутра, мора бити вађења, јеб'огапас.
за сад ми се врзма по главуџи хендикеп кец на шпанце против наших.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-6058407-1050
Anderleht mi odozen ali zato PSZ se igra,ako dodje uzecu oko 1100 kad se odbije kvota od Anderlehta.
И ја сам одигро на ПСЖ 2+ друго, смор :(
http://www.rezultati.com/utakmica/lzzHzl7k/#detalji-utakmice Иначе који лол на овој текми, Есторил добије два жута и то исти играч а овима цео тим по један ахахах хахаха који бедак :)
2 tiketa za danas...
Guingamp - Angers 2 3.75
Atlanta - Minesota +186.5 1.85
Madjarska - Poljska 1 1.90
Ulog 1000
Dobitak 13400
i drugi..
Golden Stejt - Klipersi 1
Portland - Vasington 2
Nju Orleans - Sakramento 2
Sarlot - Hjuston -206.5
Cikago - Lejkersi ispod 195.5
Li Na - Radvanska 1
Ulog 200
Dobitak 37000
џанки, 'ајде сликај тај први тикет, па кад видим слику одиграћу исти, за исто пара, да се веселимо заједно.
http://www.vestinet.rs/svet/obecala-da-oralno-zadovolji-ceo-fudbalski-klub-sefild
OD danas samo na Sefild Utd igram. Buahahha
eo sad cu :D