Кладионица

1. па нисам ти тражио да насликаш, него да сликаш, фотографишеш, што ти треба толико времена?

вечерас хендикеп победа на шпанце, 4-6 на бетис и мислим се о хендикеп двојци на египат.

2. Betis 1
    Levadiakos X
    Sautempton X
    22 kvota
    220 dobitak

3. Angers odlozen ladno.

4. Džanki slikao štampačem u kladži. lolo

5. Можда се бој'о да ћемо, ако направи слике бољег квалитета, приметити трагове свршотине. хехе

6. Prošao mi onaj tiket sa Gigsom i Lampardom. Kvota 1 jer Gigs nije igrao, a Lampardov gol iz penala prošao, tako da sam uzeo 500 iz zajebancije.

7. http://oi46.tinypic.com/einko6.jpg
    Danas na kafi nabrzaka mlatnuo
    Baguje nešto sajt kladionice pa sam slikao ovako

XMaster :)

8. Jel ima neko neki predlog za danas?

edit: Odigrati francuski kup danas. MUST.

9. Odigrati francuski kup danas. MUST.

Beži od kupova k'o djavo od krsta.

10. U tim kupovima često budu goleade. A kvote na 4+ nisu zanemarljive, čak možeš probati i 5+ u sistemu. Npr 3 od 5. Ne ispadne loš minimalni dobitak.

11. Ovo mi izgleda kao saradnja. Ako nije slucajnost, trebala bi dvojka 4.9

Brackley - Gloucester City

12. Acokg, jel isprati? :) Ako jesi, uzeli smo 3500, bolji mali plus nego nikakav :D ...

A NA DRUGI TIKET ME OBORI SAKRAMENTO ZA 37000!!!!

13. ja odigrao u mozz posle 300 godina:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3767527-1051

Na 200 kinti, izlaz od 150 do 8000

14. Za danas zanimljivo:

Vareze - Bresa 3+ , dobra kvota, preko 2.
    Brendford - Lejton 1 , oko 1.7
    Galtasaraj - Ulm preko 156,5 (obavezno!)
    Aldersot 3+

15. ajde pratim taj galatasaraj, i dodacu eto serenu + gemove, sardija + gemove,....nema nista vise pametno danas

16. Nestalo mi para moram da se šlihtam kevi za još da odigram nešto danas...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.