Dzankaro, ta kladza ti je krsina. Svaka normalna je stavila 156,5.
Blejce, jesi ti video kako igra Ulm? na njihovim tekmama se odradi 5,6 poseda u minuti.
Aston Vila-Bredford, 2+pp,3+pp...proslu tekmu njihovu sam igrao da Bredford daje gol u oba, kvota 5.50 bila... Jel ima neko nesto da mu lici na golove jos, da spojim sa ovima?
Grimsby-Hide mi lici na golove, ali to je kurton liga njihova, ko zna...ili Juve-Lazio, hrabro da odigram...
Играм јебени Газ Метан да добије више од 2 разлике и идиоти воде 12 разлике на полувремену, 2 секунде пре краја 83:82, ретард има два бацања, прво да и друго намерно промаши. Јебем му матер у пичку.
sad su bili na 23 poena 6 minuta pre kraja trece. i naravno jos samo 15 su dali za tih 6 minuta. Al ide ovo preko lagano. SAmo da i svabe pogode neki sut.
Jel može galatasaraj H2 ?
Ventspils Karsyaka 2
Galatasaraj ULM Ph1
Gravelines Paris 1
Ja odigrah
Galatasaraj - Ulm +158.5
Williams - Stephens +17.5
Murray - Chardy +30.5
Ulog 1000
Dobitak 6500
auuuu dzankee al ga ti sijes...valjda ce pasti! :)
Ispraticu bata dzankija.
Ahaha, ladno ovaj altah igra 4x30 minuta.
Ja igrao 3+,4+.. Pise poluvreme 0:0, i sad odjednom 3:1 :D
Samo se nadam da mozzart nece jesti govna sa tim parom.
Nema teorije. Bar ja mislim.
https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=xmw9g4MU5xEzthiq2qQN3lY0YNZT8Raj
Dzankaro, ta kladza ti je krsina. Svaka normalna je stavila 156,5.
Blejce, jesi ti video kako igra Ulm? na njihovim tekmama se odradi 5,6 poseda u minuti.
Aston Vila-Bredford, 2+pp,3+pp...proslu tekmu njihovu sam igrao da Bredford daje gol u oba, kvota 5.50 bila... Jel ima neko nesto da mu lici na golove jos, da spojim sa ovima?
Grimsby-Hide mi lici na golove, ali to je kurton liga njihova, ko zna...ili Juve-Lazio, hrabro da odigram...
Gazi, granica je 158 okruglo, ako dodje 158, to je kvota 1... :) tako daj e fakticki 157.5 ..al ono :)
edit: blejce, ulm sam uzeo od gazimuda lolo :D po njemu to sigurno :D
edit 2: bigdipper, pa i ti tolko stavljas na tikete lolo :D
I tacno mozzart nece da mi "zazeleni" 3+ i 4+ na altah.
Kako cu da im iscitam ona pravila i da im se najebem mame ako mi ne budu racunali taj par!
Играм јебени Газ Метан да добије више од 2 разлике и идиоти воде 12 разлике на полувремену, 2 секунде пре краја 83:82, ретард има два бацања, прво да и друго намерно промаши. Јебем му матер у пичку.
Ajmo, jos 40 poena u 4/4. Mozete vi to.
sad su bili na 23 poena 6 minuta pre kraja trece. i naravno jos samo 15 su dali za tih 6 minuta. Al ide ovo preko lagano. SAmo da i svabe pogode neki sut.
NEce ovo preci, galata sama igra.. nemci bez kosa
ajde majke gam va punite se, sta glumite odbranu
koji pacijenti jebote..
kad necu da odigram poluvreme plus jebooote
Kod mene 156 granica, jebo im Sulejman mater. Ajde krelci punite se.
POPUSITE MI KURAC GOVNARI JEBEM VAM MATER USRANU