Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A igrao rano juče, eno piše oko 11 sati, kasnije je kvota u svim kladionicama skočila na iksu a smanjila se na kecu :)
Ajmo danas, trebalo bi da bude šajni!
Неки пpедлог нешто, ајмо раја!
AS Roma - Inter;
Volim inter al teško da će dobiti, tako da bih igrao tačan rezultat 0:0, ili X, bilo je pre par dana 1:1, kad je SUMNJIV penal sviran Romi, al dobro...
Eto, čisto da se upišem... (ovo pišem navijački realnije je da roma dobije, ili bar da prvi gol).
Arsenal 1
Real 2
Chelsea 2
Porto 2
Kvota oko 6
Verovatno nece proci, posto su me Arsenal i Real rusili do sada bezbroj puta, ali verovatno cu odigrati ovakav tiket.
I da, s obizrom da Valensiji ne igraju: Mathieu, Perejo, Soldado, Gago... Mozda i singliram Reala. Njima ne igraju Pepe i Ramos, sto je verovatno samo + za njih, s obzirom na kikseve koje ova dvojica prave u poslednje vreme.
vesthem 2,svonsi 1 ili x.
Svonsi mozda, vesthem nikako.
londonski derbi.sve je moguce.
Makarone, jel vredi danas ponovo igrati protiv Guaranija? Onih brazilaca.
Ako je istina sto je tamo posalo da su rasprodali pola ekipe....
http://i.imgur.com/RGsY9r2.png
http://i.imgur.com/jOclvUf.png
Ljubavi moje
Jedan bomba jedan normalan...nije jos izaso nba ponuda, tako da treci ide kasnije...
Hapoel - Solnok 2
Spanija - Nemacka 2
Danska - Madjarska 2
Ulog 100
Dobitak 11000
i drugi
Rusija - Slovenija 1
Zastal - Sankt Peterburg 2
Kahasol - Kuban +149.5
Ulog 1000
Dobitak 5000
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-2113638-1051
Za 150 kinti.
Džanki jedini način da ti taj prvi prodje je da ja igram sve suprotno od tebe na mom tiketu lolo
westhem 2,svonsi 1,aves iz x,inter iz dvojke.
fener iz 2-1,tuluz 2,nea salamis 1(kipar) ako ne stignem na to onda madeira 2.
Bombe, Shekaa. :) i ne ocekujem da ce proci lolo
Svonsi dolazii
Trpajte na Ruse u rukometu, toliko od mene, kvota 2.20 jeboooote!
Makarone, jel vredi danas ponovo igrati protiv Guaranija? Onih brazilaca.
Ako je istina sto je tamo posalo da su rasprodali pola ekipe....
Za večeras ti ništa ne znam što se tiče njih. Najbolje ih je izbjeći.
Arsenal kec
Real dvojka
Porto dvojka
Sevilja 0-2
Maroko 0-2
prošlo JAR 0-2 i Uniks kec
најзад погодим турке јебене. мрш у курац