Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Momci,ja igram u sportinga,i brat mi iscjepao 2 tiketa,ako ja zalijepim njih i dobijem oćel isplatit?
Ako se lepo vidi onaj kod, trebalo bi.
Арсенал 1
Свонси 1-1
Ђоковић више гемова (33.5)
Русија мање голова (55.5)
ПСЖ 1
Бордо 2
Севиља 1&2-3
квота 220!
наравно да не бих пис'о свонси овако, него сам или ја погрешио, или она, а фала богу нисам проверавао па видео малопре. мора да је неки знак!
и вечерас пишем двојку на ове португалце, авеш, нереално велика квота на екипу која јури пласман у прву лигу против последњих.
JEBEM TI MAROKO,MAMU IM NJIHOVU!
jebeni rusi ne mogu da dobiju oslabljene slovence...govnari....
EDIT: solnok ide super, nemci jebeni dali 7 golova za 22 minuta. bravo retardi, obrcite to
Vidi ovo jebote,sve će proć sem maroka,jebo me cijeli kup nacija!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-2113638-1051
Kol'ko mene neko zajebava! Znači 5 minuta do kraja bilo je 70-62! Jeeeeeeeeeboteeee, pa dokle više koju pičku prelepu materinu jebenu mrtvu?! Dokle jebeno?!
Блејче ти постао синоним за баксузлук :) кад год са десне стране видим да си писао на овој теми тачно знам да ћу видети речи " пичка " " мајка " " јебем " и сл. лоло
Али, немој да мислиш да те зајебавам и ја сам у сличној ситуацији :)
Ma više mi je prepun kurac svega. Najcrnje u svemu ovome je što nemam jebenog dinara kod sebe, i to malo što jebeno išibicarim ne mogu da štekam jedno nedelju dana i da onda prikupim tipa 600, 700 kinti jer mi je to jebeno jadno, čak i za ovu situaciju u kojoj sam ja, jer i sa tim pišljivim parama mogu samo bulju da obrišem. Ma užas jedan kompletan brate, šta da ti kažem. Ovo mogu kopi-pejst na onu temu za jadanje...
данас да је неко одигро систем 8 од 11 иксева у португалској другој тај би се опаријо
ПСЖ Тулуз 1✔
Борделаис Ленс 2✔
Моулинс Бордо 2✔
Сивас Трабзон 1✔
Арсенал ВестХем 1✔
Сетубал Порто 2✔
Валенсија Реал 2 -прц
ПСЖ Тулуз 1&3+✔
Моулинс Бордо 2&3+✔
Бастиа Брест 2✔
Платаниус Панатанаикос 2 -прц
Челмсфорт Истбурн пп2+ (одложено)
и данас као и јуче, паднем да оба тикета за по једну текму. лепоте.
Au Fejzaro, ja i ti d'osnujemo BKK - Baksuzaški kladioničarski klub, a članovi moraju da imaju preko 1000 nedobitnih tiketa na koje ih je oborila jedna tekma.
Blejk,ja sam tu ušao lagano...
Idalje imam tiket dje me marsej bacio za 370...
A možda je i tuda nedje tiket za 220 kad sam igro everton X gube do 90,izjednače i dobiju u nadoknadi...
да да, ја и ти предњачимо у тој категорији
шека ја сам једном пао тако што сам игро Данди јунајтед Хпп данди губи 0:1 да гол у 44 и у 45 да још један.
Мада, капирам да би било кул да има таква тема :)
220 hiljada?! Ono kad su igrali protiv Totenhema ove sezone? Još računam kao taman da mi uleti ta sića pa da imam za fucu u balonu... Jebote, koja smo sirotinja jebena, ne verujem...
Нисте сами, браћа са форума су са вама :) ја не знам да ли се неко опарио одавде 2,3 недеље.
Jeste. Kladionica. :D
Dap dap,Totenhem blejče... Još sam tada i bio bg i ugro u mocartu,i gledam tekmu sa rodjakom 5 popodne bješe... I ona ustaša ga zavuče od jelavića u 93,94 ne sjećam se... to ti dodje oko 2200 evra kod nas...
једном сам постовао овде тикет (још чувам слику у телефону) где ме је штутгарт бацио за 72 'иљаде, брука шта сам испогађао и чекао увече штутгарт у гостима против кајзерслаутерна 0-1, полувреме 0:0, најмртвија могућа текма, поведе штутгарт и дају други гол нешто преко курца, лопта удари играча и лобује голмана.
и други за 40 на звезду против бордоа, играо из икса у два, оно кад је бајковић одбранио немогуће, и на јувентус скоро и на гент ономад кад га примише у надокнади из пенала за 15 сома и... припадам клубу свакако!