@Shkea @sale probajte pa javite rezultate,to sam ja nesto sam iskombinovao,mnogo je bolje igrati fudbal bez obzira moze x da dodje,moze i basket al opet manje su kvote.
U Maxbetu ne moze da se padne na taj Deranjeov sistem. = poena u basketu je ukljuceno u jednu od kvota. Jedino mozes da ubodes na oba po 2/4 pa ides u minus, ali neces puci sve pare.
како сам (за сад) испогађао овај баскет ово је брука!
додуше, није нешто, ал' с обзиром на то колико пратим евролигу ове сезоне (готово уопште да не пратим), фино сам ја на једном тикету гађао хендикеп двојке на химки, барселону и бросе баскет, и хендикеп кеца на макаби (он само јебе але) и на другом тикету двојку на барселону (а мора и та каха једну да изгуби, ако не сад, опет је јурим у следећем колу), двојку на бросебаскет (погледао међусобне, играју 2 за 2 (лолчић) па решио да пробам из спрдње :) ), неке фудбале и мареја у плус.
Ja se živ ukenj'o, sunce ti jebem! :D Kakve su gluposti napravili i onaj baja, ko god da je svaka mu dala pičke i anala, od odbitka je metnu u poslednjim stotinkama. :D Hendikep bio 3.5 jebote. Ali ja debil izbacim Olimijakos H2, hendikep bio 4.5. Pu. Ali nema veze. Neka uleti i ova đavolja sića, meni ok.
Ma zajebavam se brate. :D 'De bre, mi bismo svi prvi voleli da ti to prođe da mož' se falimo pičkama kako znamo nekoga ko PROLAZI! Pošto i one znaju da je opšta suša, ima da se daju k'o ispiti u oktobru 2. :D
Kaha - Barsa +146.5
Alba - Bamberg 2
Makabi - Olimpijakos -153.5
Ulog 1000
Dobitak 6800
U mojoj kladži ukinuli poJene jebem im majku... Samo za evroligu...
Džankile kad si urbana legenda jebote
Ti si svetilište ove teme,svaka prognoza,tip,dojava se zasniva na tebi i tvojim teorijama zajvere!
Ako ovaj đavolji tiket ne prođe, ja stvarno ne znam.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-1740501-1051
100 kinti uplata, 666 dobitak.
Brose bi mogao dobiti, ne znam zbog cega je Alba sad favorit :O
Ma mentolske ekipe i jedni i drugi. Kakve sam jebene sreće, ima da bude nerešeno.
@Shkea @sale probajte pa javite rezultate,to sam ja nesto sam iskombinovao,mnogo je bolje igrati fudbal bez obzira moze x da dodje,moze i basket al opet manje su kvote.
Kakav tiket bre:
ja odigrao u mozz posle 300 godina:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3767527-1051
Na 200 kinti, izlaz od 150 do 8000
I tako ja padnem na jebenu skotsku ligu gde uvek rezultati budu ko vaterpolo tekme, i sad odigraju 0:1.
Moj predlog za vcrs je
Caha preko 147,5
Fener preko 155,5
Granice su iz balkana.
Ko je pri kinti nek stavi Boston-New York 1 @ 2.10 i PHX-LAC 2 @1.4 Melo ispod poene...
Ja sam doktor...
Odigrao 4 hokeja, 3 počele na 3 padam :D
Kad ne analiziram...Frolunda dobila 4 od zadnjih 5 , Brynas dobio 1 od 5 i ja 1 na brinasa...
U Maxbetu ne moze da se padne na taj Deranjeov sistem. = poena u basketu je ukljuceno u jednu od kvota. Jedino mozes da ubodes na oba po 2/4 pa ides u minus, ali neces puci sve pare.
како сам (за сад) испогађао овај баскет ово је брука!
додуше, није нешто, ал' с обзиром на то колико пратим евролигу ове сезоне (готово уопште да не пратим), фино сам ја на једном тикету гађао хендикеп двојке на химки, барселону и бросе баскет, и хендикеп кеца на макаби (он само јебе але) и на другом тикету двојку на барселону (а мора и та каха једну да изгуби, ако не сад, опет је јурим у следећем колу), двојку на бросебаскет (погледао међусобне, играју 2 за 2 (лолчић) па решио да пробам из спрдње :) ), неке фудбале и мареја у плус.
http://oi50.tinypic.com/if4o08.jpg
Evo ga jedan grand šprdakšn tiket :D
Kvota 46.58 uplatio 2.2 km
Dobitak 102.48 km :D
Danas "sve" prošao ahhaahh
Дође Химки у хендикепу, а ја кретен играм чисту двојку.
Ja se živ ukenj'o, sunce ti jebem! :D Kakve su gluposti napravili i onaj baja, ko god da je svaka mu dala pičke i anala, od odbitka je metnu u poslednjim stotinkama. :D Hendikep bio 3.5 jebote. Ali ja debil izbacim Olimijakos H2, hendikep bio 4.5. Pu. Ali nema veze. Neka uleti i ova đavolja sića, meni ok.
Ljudi, prepišite ovaj moj tiket i uzmite pare :D
Ne loži se. :D Pogle' šta radi ova Barsa...
Pa s' obzirom da me najbolje ide u zadnjih mjesec dana ovde, ne bi bilo na odmet ali kako hoćeš :D
Ma zajebavam se brate. :D 'De bre, mi bismo svi prvi voleli da ti to prođe da mož' se falimo pičkama kako znamo nekoga ko PROLAZI! Pošto i one znaju da je opšta suša, ima da se daju k'o ispiti u oktobru 2. :D