Кладионица

1. Kaha - Barsa +146.5
    Alba - Bamberg 2
    Makabi - Olimpijakos -153.5

Ulog 1000
    Dobitak 6800

2. U mojoj kladži ukinuli poJene jebem im majku... Samo za evroligu...

3. Džankile kad si urbana legenda jebote
    Ti si svetilište ove teme,svaka prognoza,tip,dojava se zasniva na tebi i tvojim teorijama zajvere!

4. Ako ovaj đavolji tiket ne prođe, ja stvarno ne znam.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-1740501-1051
    100 kinti uplata, 666 dobitak.

5. Brose bi mogao dobiti, ne znam zbog cega je Alba sad favorit :O

6. Ma mentolske ekipe i jedni i drugi. Kakve sam jebene sreće, ima da bude nerešeno.

7. @Shkea @sale probajte pa javite rezultate,to sam ja nesto sam iskombinovao,mnogo je bolje igrati fudbal bez obzira moze x da dodje,moze i basket al opet manje su kvote.

8. Kakav tiket bre:

Gazimudo
    ja odigrao u mozz posle 300 godina:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3767527-1051

Na 200 kinti, izlaz od 150 do 8000

I tako ja padnem na jebenu skotsku ligu gde uvek rezultati budu ko vaterpolo tekme, i sad odigraju 0:1.

Moj predlog za vcrs je
    Caha preko 147,5
    Fener preko 155,5

Granice su iz balkana.

9. Ko je pri kinti nek stavi Boston-New York 1 @ 2.10 i PHX-LAC 2 @1.4 Melo ispod poene...

10. Ja sam doktor...
    Odigrao 4 hokeja, 3 počele na 3 padam :D

11. Kad ne analiziram...Frolunda dobila 4 od zadnjih 5 , Brynas dobio 1 od 5 i ja 1 na brinasa...

12. U Maxbetu ne moze da se padne na taj Deranjeov sistem. = poena u basketu je ukljuceno u jednu od kvota. Jedino mozes da ubodes na oba po 2/4 pa ides u minus, ali neces puci sve pare.

13. како сам (за сад) испогађао овај баскет ово је брука!
    додуше, није нешто, ал' с обзиром на то колико пратим евролигу ове сезоне (готово уопште да не пратим), фино сам ја на једном тикету гађао хендикеп двојке на химки, барселону и бросе баскет, и хендикеп кеца на макаби (он само јебе але) и на другом тикету двојку на барселону (а мора и та каха једну да изгуби, ако не сад, опет је јурим у следећем колу), двојку на бросебаскет (погледао међусобне, играју 2 за 2 (лолчић) па решио да пробам из спрдње :) ), неке фудбале и мареја у плус.

14. http://oi50.tinypic.com/if4o08.jpg
    Evo ga jedan grand šprdakšn tiket :D
    Kvota 46.58 uplatio 2.2 km
    Dobitak 102.48 km :D

Danas "sve" prošao ahhaahh

15. Дође Химки у хендикепу, а ја кретен играм чисту двојку.

16. Ja se živ ukenj'o, sunce ti jebem! :D Kakve su gluposti napravili i onaj baja, ko god da je svaka mu dala pičke i anala, od odbitka je metnu u poslednjim stotinkama. :D Hendikep bio 3.5 jebote. Ali ja debil izbacim Olimijakos H2, hendikep bio 4.5. Pu. Ali nema veze. Neka uleti i ova đavolja sića, meni ok.

17. Ljudi, prepišite ovaj moj tiket i uzmite pare :D

18. Ne loži se. :D Pogle' šta radi ova Barsa...

19. Pa s' obzirom da me najbolje ide u zadnjih mjesec dana ovde, ne bi bilo na odmet ali kako hoćeš :D

20. Ma zajebavam se brate. :D 'De bre, mi bismo svi prvi voleli da ti to prođe da mož' se falimo pičkama kako znamo nekoga ko PROLAZI! Pošto i one znaju da je opšta suša, ima da se daju k'o ispiti u oktobru 2. :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.