Кладионица

1. Pa recimo ako stavis dupli 2od4,i kvote sa vise golova 1.poluv,na jednom tiketu i na drugom takodje dupli 2od4 ali sa vise golova drugo p. dal bi moglo nesto da se iskombinuje?

Квота 1.05 да ће се све завршити 0:0 :)

2. Неки предлог за сутра?

3. jebeno kad je sisata :)

Ufff. :D Opraštam joj sve zbog sisa. :D
    Pa jeste Makarone. Ja se sećam kad me je jednom Vestbruk oborio, samo on ali me je baaaaš onako svetski ujebao. Imao fazon 6 poena, a grana bila 26/7, tako nešto, i sledeću tekmu pogledam, 30 i nešto! Kad nisam umro! Ali može da se pogodi. Ove sezone svakako lakše nego poeni timova i sve ostalo uopšte. Užas je ove sezone za pogađanje.

4. Kad pogledas na mozzartu na onoj listi igrane parove i kvote koje su dosle vise golova manje golova (gde su kvote preko 2 i 3) pa kad ih grupises onako kako bi igrao sistem retko moze da su uoci da je dosao x.

T1:

Tekma 1 vg1
    Tekma 2 vg1
    Tekma 3 vg1
    Tekma 4 vg1
    .......................ovo gore ti je 2/4
    Tekma 5 vg1
    Tekma 6 vg1
    Tekma 7 vg1
    Tekma 8 vg1
    .....................i ovo takodje 2/4

E sad odigra se drugi tiket identicne tekme identicni uslovi samo se stavi vg2 na sve tekme isti iznos novca.

Odigrao sam juce ovako basket gde su manje kvote od fudbala 1.85 vise koseva manje koseva....ulozio 1000 i bio u plusu 500 na kraju cisto.

5. стивене слабо сутра. мени је само бетис ГГ остало ни нема

6. Ja sam dobio prije nekoliko što sam igro sa 10 evra i nekih još 2 3 tiketa,eto u pola godine... A igram 4 tiketa nedeljno pa vidite...

7. Ма ставићу 50 кинти на Гану и Конго из икса.

8. Deranje, ono gore je super, jel u plusu si ako dodju dve.
    Ali samo za prvi tiket.
    Vredi pokusati ovo.

9. X Gana
    2 Barsa
    2 khimki
    aukurac

10. E sad odigra se drugi tiket identicne tekme identicni uslovi samo se stavi vg2 na sve tekme isti iznos novca.

Odigrao sam juce ovako basket gde su manje kvote od fudbala 1.85 vise koseva manje koseva....ulozio 1000 i bio u plusu 500 na kraju cisto.

U fudbalu su kvote oko 3, ali je mnogo veca verovatnoca da bude =
    nego u basketu.

11. Prejaka kvota na Barsu u Basketu. Prejaka.

12. Moj tiket
    Himki 2
    Barsa 2
    alba 1
    Makabi 1
    Valerenga 1
    Lozana 2
    Brinas 1
    Linkopings 2

Ako dobijem na ovaj tiket ima da se poserem na djankija i njegove analize basketa i hokeja jer sam ovo sastavio pripit uz jutarnju kafu lolo

A fudbal de ću da panem

Trabzon 1
    Betis 3+
    Vimbldon 2
    Lil 2
    Barsa 2
    Mirasol 2
    Mirim 2
    Pirakiba 2
    Defensor 2
    Santos 2

Na oba tiketa evro

13. Pa recimo ako stavis dupli 2od4,i kvote sa vise golova 1.poluv,na jednom tiketu i na drugom takodje dupli 2od4 ali sa vise golova drugo p. dal bi moglo nesto da se iskombinuje?

Ovo ima jebenog smisla...

14. Jeboote, Shekaa, moze jedan post a da me ne pomenes? :)) Sad cu da slikam onaj od 200 kinte uloga 37000 dobitak, tu mi je...cuvam ga lol...sakramento bio prva tekma zato se i nisam nervirao...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.