Кладионица

1. Kurac 5.2 kvota, već oborili na 4.7. Uplatih na 4.7

EDIT:

Ne znam za sigurnost, ovo mi javio jaran kao on negde čuo za ovu tekmu pa čisto da ga ispratim sa 2km. Nemoj da se ko zaleće.

2. Meni 5500 ovo makaronovo :)

3. Ako se ne prica o namestaljci, mislim da je tu kecina ko kuca.

4. Ako Bog da čekamo Malagu u nedelju veče Sale :)

5. Ma šta im je znati Gazi, najbolje je ovo da preskočite, ja čisto odigrao zbog njega :)

6. Nego nađoh ovo za večeras pa je li još neko čuo za ovo, je li sigurno?

NBA liga
    Dallas - San Antonio
    Hendikep 3.5 tip: 1
    26.01. 02:00
    Koeficijent: 1.90
    Moram priznati da me šokiralo ovakvo podcjenjivanje Mavsa. Ili se kladionice vode međusobnim susretima ili pojma nemaju da su Spursi doputovali bez Duncana i Popovicha, dok je Leonard upitan. Kao i svi, impresioniran sam svime što se već godinama u San Antoniju radi, ali kao i svi i oni gube utakmice. Mavsi su u sličnoj poziciji kao i Lakersi te ih svaki novi poraz zapravo dvostruko skuplje košta. U posljednjih šest utakmica su postizali 110,7 poena, a izgubili su jedino od Thundera i to nakon produžetka. Iako Dirk još nije na 100 posto on je ipak Dirk i sposoban je svakome utrpati 20,30 poena, a ni ostatak momčadi predvođen Mayom, Marionom i sve boljim Collisonom baš nije za baciti. Cuban je ulupao mnogo dolara u ovu momčad i sumnjam da bi bio previše sretan kada bi Mavsi propustili doigravanje. Od nedjelje su imali vremena za odmor i pripremu za Spurse koji izvan San Antonija baš i nisu toliko uvjerljivi čemu svjedoči 16-11 omjer. Sve u svemu mislim da je ovo vrijedno nekog pristojnog uloga.

7. Makaron,samo da keva donese sportingove kvote pa i ja da te pratim:)

8. Jebaćemo kladionicu! :)

9. Večeras nerešeno Dalas-San Antonio. JEBEM TI SEBE KUD NE STIGOH DA UPLATIM NA OVU UNIKAHU ISPOD HENDIKEPA! PU!

10. Samo što bih ja dodao nešto tu,nešto mi mala kvota,da je doguram do stotke:)

11. е јебига, ја играо нант из икса у кеца, обећао ђорђевић да ће да проради :)
    то, и дортмунд прво 2+
    полувреме хендикеп кец на ефес
    више у првом полувремену на шпанце у рукомету
    валенсијен пх
    виљареал кеца (мада бих врло радо играо из кеца у икс или у двојку чак, смрдљивци су они) и
    хрвате п2.
    квота мало преко 200.

12. Jebiga momci ne stižem noćas da uplatim... Tako da ništa od dortmunda !

13. Грифине, зато сам ја испратио та твоја два предлога за Евролигу (и додао две своје). Једна прошла, надам се да ће и друга.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-7330905-1052

14. Обала Слоноваче 1
    Норич 1
    Челзи 2
    Евертон Х2
    Мидлзбро 1
    Јунајтед 1
    Хановер 1Х
    Борусија М 1Х
    Шалке Х2
    Лацио 1
    Јуве 1
    Малага Х2
    Реал 1
    Барса 1
    Псж 1
    Монпеље 1
    Сент Етјен 1

114 евра лоло:Д

15. Džaba Stivene, kad glupi Real i PAO prodaju. I to dali poena k'o da su igrali Široki i Zadar. Što je najgore, odigram x2 duplu šansu na taj Tur i kurac. Neverovatno.

16. Croatia-Denmark 2
    Millwall-A.Villa 1X
    Dortmund-Nunberg 1
    Valencian-Lyon 2
    IDEMOOOOOOOO samo da Millwal izdrzi i Bog da me vidi

17. Moram da se pohvalim da sam ubo tiket posle 100 godina, nije neka lova, na 50 dinara malo jače od 2 crvene :)

18. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-8194282-1052

kako je lepo kreno, samo da su ovi marmuni dekli po koji u prvom. Kako stoje stvari sa Dancima, ceko bih NBA za novce

19. Džaba Stivene, kad glupi Real i PAO prodaju. I to dali poena k'o da su igrali Široki i Zadar.

Вала баш :) Шташ.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.