Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kurac 5.2 kvota, već oborili na 4.7. Uplatih na 4.7
EDIT:
Ne znam za sigurnost, ovo mi javio jaran kao on negde čuo za ovu tekmu pa čisto da ga ispratim sa 2km. Nemoj da se ko zaleće.
Meni 5500 ovo makaronovo :)
Ako se ne prica o namestaljci, mislim da je tu kecina ko kuca.
Ako Bog da čekamo Malagu u nedelju veče Sale :)
Ma šta im je znati Gazi, najbolje je ovo da preskočite, ja čisto odigrao zbog njega :)
Dace Bog Makarone :)
Nego nađoh ovo za večeras pa je li još neko čuo za ovo, je li sigurno?
Dallas - San Antonio
Hendikep 3.5 tip: 1
26.01. 02:00
Koeficijent: 1.90
Moram priznati da me šokiralo ovakvo podcjenjivanje Mavsa. Ili se kladionice vode međusobnim susretima ili pojma nemaju da su Spursi doputovali bez Duncana i Popovicha, dok je Leonard upitan. Kao i svi, impresioniran sam svime što se već godinama u San Antoniju radi, ali kao i svi i oni gube utakmice. Mavsi su u sličnoj poziciji kao i Lakersi te ih svaki novi poraz zapravo dvostruko skuplje košta. U posljednjih šest utakmica su postizali 110,7 poena, a izgubili su jedino od Thundera i to nakon produžetka. Iako Dirk još nije na 100 posto on je ipak Dirk i sposoban je svakome utrpati 20,30 poena, a ni ostatak momčadi predvođen Mayom, Marionom i sve boljim Collisonom baš nije za baciti. Cuban je ulupao mnogo dolara u ovu momčad i sumnjam da bi bio previše sretan kada bi Mavsi propustili doigravanje. Od nedjelje su imali vremena za odmor i pripremu za Spurse koji izvan San Antonija baš i nisu toliko uvjerljivi čemu svjedoči 16-11 omjer. Sve u svemu mislim da je ovo vrijedno nekog pristojnog uloga.
Makaron,samo da keva donese sportingove kvote pa i ja da te pratim:)
Jebaćemo kladionicu! :)
Večeras nerešeno Dalas-San Antonio. JEBEM TI SEBE KUD NE STIGOH DA UPLATIM NA OVU UNIKAHU ISPOD HENDIKEPA! PU!
Samo što bih ja dodao nešto tu,nešto mi mala kvota,da je doguram do stotke:)
е јебига, ја играо нант из икса у кеца, обећао ђорђевић да ће да проради :)
то, и дортмунд прво 2+
полувреме хендикеп кец на ефес
више у првом полувремену на шпанце у рукомету
валенсијен пх
виљареал кеца (мада бих врло радо играо из кеца у икс или у двојку чак, смрдљивци су они) и
хрвате п2.
квота мало преко 200.
Jebiga momci ne stižem noćas da uplatim... Tako da ništa od dortmunda !
Грифине, зато сам ја испратио та твоја два предлога за Евролигу (и додао две своје). Једна прошла, надам се да ће и друга.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-7330905-1052
Обала Слоноваче 1
Норич 1
Челзи 2
Евертон Х2
Мидлзбро 1
Јунајтед 1
Хановер 1Х
Борусија М 1Х
Шалке Х2
Лацио 1
Јуве 1
Малага Х2
Реал 1
Барса 1
Псж 1
Монпеље 1
Сент Етјен 1
114 евра лоло:Д
Džaba Stivene, kad glupi Real i PAO prodaju. I to dali poena k'o da su igrali Široki i Zadar. Što je najgore, odigram x2 duplu šansu na taj Tur i kurac. Neverovatno.
Croatia-Denmark 2
Millwall-A.Villa 1X
Dortmund-Nunberg 1
Valencian-Lyon 2
IDEMOOOOOOOO samo da Millwal izdrzi i Bog da me vidi
Moram da se pohvalim da sam ubo tiket posle 100 godina, nije neka lova, na 50 dinara malo jače od 2 crvene :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1596-8194282-1052
kako je lepo kreno, samo da su ovi marmuni dekli po koji u prvom. Kako stoje stvari sa Dancima, ceko bih NBA za novce
Вала баш :) Шташ.