U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
зато што ће дође мање ЛОЛО
иначе код мене у кладиони јуче парови НБА све границе око 190 поена
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1662-5117283-1053
е вала да га јебем
sta je sa onim nesretnim porsmutom.samo tonu.15 tekmi nisu nikog dobili,sada jaka kvota.moraju nekad nekog dobiti.ko da im je pocrkao ceo tim.jos je tu i kup lacio-juve.vole i jedni i drugi namestiti.kup je idealna za to.
ја дам главу да је то Х и то онај што води јуве даље, начи 2:2
Sanj'o sam da će Stouk i Vigan d'odigraju 2:2 i to je baš skroz idzuzetno u fulu, samo što će to da se desi malo prekosutra.
ja stouk-vigan iz x-x.rekao bih da ce biti neki prelaz na juve lacio.neki zajeban.cigani su i jedni i drugi.
Milwoki-Detroit ISPOD 202.5 @1,85
QPR-M.Siti 2
Sanderlend-Svonzi 1
Detroit-Milvoki 2
Klivlend-Golden Stejt 2
LA. Lejkersi-Nju Orleans 1
uplata 90 kinti, ev. dobitak 1667
vase misljenje?
Шест парова прође и опет ме сјебе Шенбрун за девет сома.
Одиграо сам ово на онај мој "систем" од пре пар страница, за сад сам имао среће
Буркина Фасо
Данганон
Гилингем све ГГ
и
Рексам
Барнсли
Лацио све ГГ
Није нека понуда ал дај шта даш..
Данас нема ко не игра на Notts County против Portsmouthа.... 2 (1.8)
Portsmouth је у каналу, 5 мечева без победе, тек 14, 15 играча на располагању, нема се пара...али ја те мечеве на које цео свет ставља паре волим да избегнем, то је мач са две оштрице.
али данас ипак стављам :D
@SiM jel gruva taj tvoj sistem...jel moze da se uzme koji dinar?
@SiM, moj drugar je imao slicno takvo razmisljanje. Igrao je pored ozbiljnog tiketa uvek jedan od 50 dinara cetiri utakmice iz iksa.
Ako ubodes jedan od 430 tiketa, na nuli si. On je ubo dva puta u razmaku od mesec dana. Ne znam da li je kasnije nastavio da igra.
A ok je igrati 3 tekme na manje vise koseva ili GG fudbal gde bude kvota mal iznad 6...ako ubodes 1 tiket u 7 dana na nuli si...
Одиграо сам до сад 3 тикета квоте 5, убо сам 2!
3х1000=3000 тикети које сам одиграо
2x5000=10000 тикети који су прошли
Значи у плусу сам био 7000.
Данас сам бацио још 2, значи -2000
У плусу сам 5000.
Шта знам, можда почетничка срећа, ако не не буде хтело неко време има да дижем кредит да се вадим какав сам алав..
Dao si mi ideju da igram tikete kvote 5-6, ali da duplam kad padnem. Pocetak 200 dinara, pa dokle potraje.
Treba da napravim 13 000 do kraja Marta.
EDIT: Ovo bi moglo biti genijano :) Ako ubodem iz cetvrtog puta, bicu preko 5 000 u plusu.
Moj savet ti nije kladionica. Bolje se potrudi da nađeš neku šljaku i da te pare zaradiš na neki način.
Kladionicu bi trebalo da igraju ljudi koji se već u startu mogu pomiriti sa izgubljenim ulogom.
EDIT: NEMA 'LJEBA BEZ MOTIKE
Има ту дебеле истине. Ја рецимо радим и могу себи да приуштим веће улоге и да нпр. будем у минусу пар глава, људи који студирају и зависе од родитеља не. Децо, не играјте кладионицу!
У свако доба можете до мене да вам дам паре...на камату..
Ne mogu. Studiram. A tih 13 000 mi i trebaju za studije.
Odlično, kao student možeš da daješ instrukcije i eto ti kinte.
Ja sam cele svoje studije isfinansirao dajući instrukcije iz matematike srednjoškolcima. Bolje sam tada zarađivao nego sada kada sam zaposlen (uzimajući u obzir utrošeno vreme).
Kladionicu treba shvatiti kao potencijalnu ekstra zaradu, a ne kao osnovni izvor prihoda... To je moje mišljenje.