Кладионица

1. ни случајно не сме да прескочи галатасарај - бешикташ и барселону б - реал б. прву бих писао 4-6, другу без проблема у 5+ (гг3+ је сигурица, мада не верујем да је нека примамљива квота).
    од предлога још рајо ваљекано - бетис х, панатинаикос 0-2 и ница х.

Срећа па је нешто улетелолололо

2. Ja pao Utreht 1+pp&2+drugo za 25 soma... odigrao njih, liverpu i Celzi za 2 hiljade...kenjam im u usta. Inace, drugar mi sad poslao kao Paulista iz 2 u 1, pocinje u 22:30, pa ako neko ima da baci 100-200 din, neka isprati... ja cu staviti hiljadu...

3. BezDeranjaMolim
    Kako mislis, na foru onog "martingale" sistema pa da se utvostrucuje ulog nakon svakog omasenog tiketa?

Pa da... Ja ga zovem po narocki :)

4. срећа па нисам им'о пара да се коцкам данас!
    но, да вам причам шта се деси. седимо јуче код друга, пратимо резултате и гледамо фенербахче (губио тад 1:0), и иде она реклама дрљава са калинићем и андријом милошевићем, састављамо тикет, ја реко' "пиши на ову валенсију..." кад се онај с телевизора дере "из кеца у двојку!". ја реко' то је знак, долази валенсија, друг виче јок, то је за фенербахче. и као, 'ајде ако не прође фенербахче да испратимо валенсију тако. и дође фенер, ми не уплатимо шпанце, а дођу и они!
    данас већам шта бих могао, гледам овај меч барселона б - реал б, помислим у себи биће голова, ал' може да пукне и из двојке у кеца. и ево сад бацим поглед, оно дошло. како мрзим тај смрдљиви осећај, још горе кад не испратим к'о педер.

5. Današnji tiket:

Brentford - Chelsea 3+
    Leeds U. - Tottenham H. 3+
    Oldham Athletic - Liverpool 3+
    Barcelona - Osasuna 3+
    Mallorca - Malaga 3+
    PSG - Lille 3+

sve došlo, samo još psg za crvenu

6. Kakva danas kvota bila na Sent Etjen, sve mu svece jebem. Elem, jedan večernji:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1022-4173855-1052

7. Blejče, ja isto odigrah,samo bez Memfisa,mnogo mala kvota,a postoje šanse za kiks

8. Gle'te sad ovo:

http://img839.imageshack.us/img839/4066/winnh.jpg

Izuzmite oskare, jer sam tu fejlovao najstrašnije, ne videvši da je to tek sledeći mesec, ALI, ONO ŠTO JE BITNO:

http://vukajlija.com/kladionicarsko-predskazanje/633280

Juče sam je napisao i objasnio kako se uvek fejluje na tu tekmu, kako te Marfi popiša po faci i pozdravi. A ja danas pobedio to.

Atlektik Bilbao - Atlektiko Madrid mi lik ukucao 1 i D+2, a to je trebalo da bude za Barcelonu. Mislim, došla bi i Barca, ali ovo mi beše sladje, jer je tamo kvota na 1 i d2+ na Barcu 1.02 verovatno.

I tako ja vidim to, setim se defke i u čast joj ostavim ovu grešku. Kad ono pare!

900 din bez tih oskara ću da uzmem, ali boli me tuki, onda imam 900 dinara čak u svom vlasništvu, umesto 0.

9. Još samo da ovi slepci utrpaju 57 poena ukupno za ovu četvrtinu. Decu im jebem nerođenu šuntavu i jednima i drugima. Jebote, ova Oklahoma bi trebalo da ih napuni koliko loše igraju ove godine, ali kurac. Propast. Mito, nema 'leba da Memfis fejluje. Mislim, naravno da može da se desi, k'o što je Vašington sa fazon 4 ili 5 pobeda tukao Majami, ali ono, ne deluje mi realno. Dvesta jednu vam majku jebem mrtvu, pogotovu ovoj Oklahomi! Pa da ne možete da prebacite jebenih 20 poena za četvrtinu i još plus da izgubite od ovakvih Lejkersa?! E, nesrećnici jebeni...

10. Nema seme Memfis dobali....
    edit: Kurac nema...

11. 'Ladno puče Memfis... Jebote...

12. Ljudi, sto pre skapirate da je NBA cirkus, bolje cete proci. Ne gledajte ko de igra, ko je od koga bolji, da li su jednu poslednji a drugi prvi. Gledajte samo imena timova, i odigrajte bilo koji tip. NBA je jedina liga na svetu gde su verovatnoce za sve tipove jednake, a kvote razlicite.

13. Da li će CSKA fejlovati, znači strašno.

14. Gazimudo
    Ljudi, sto pre skapirate da je NBA cirkus, bolje cete proci.

To i ja kazem, za izbjegavanje...

15. Sta mislite Partizan vise od 75,5 ? @1,85

Medjusobni mecevi prosle godine:
    28/10/2012 ABA Liga Partizan vs. Radnički Kragujevac 91:80
    11/05/2012 Super Liga Partizan vs. Radnički Kragujevac 82:76
    04/04/2012 Super Liga Radnički Kragujevac vs. Partizan 68:68
    79:77 (Prod.)
    14/01/2012 ABA Liga Radnički Kragujevac vs. Partizan 92:80

16. Indiana-Hjuston ISPOD 208,5 @1.85

17. ја играо партизан мање кошева, управо зато што је често долазило у плус, реко' ова сад мора испод 153.
    но, седим сад у кладионици, дође лик и виче двојка на алмере вечерас, уплати 4 сома. ја дош'о кући, видим три за три играју, могло би да се проба. стога, од мене тип за вечерас:
    волендам - алмере 2 (5.5 квота)

18. и лоте могуће да игра 3 за 3, а квота на кеца 2, може да се проба.
    и двојка на ленс (3.5), аупичкуматерину!

19. Što li su kladionice stavlie Philadelfija Memphis 178,5 granicu na koševe. Ja sam lupio više.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.