Кладионица

1. Ја игро за данас Сандерленд и Стоук кечеве, па шта испадне.

2. pao si oba lololo

EDIT: tri iksa u Engleza. K'o bi rek'o

3. Portsmouth 0 - 2 Notts County

рекох ја.... :)

4. pao si oba lololo

хахаха

Следеће недеље батаљујем клаџу кад будем пуко два сома на гомилу у кладионици. Пуцам, ако паднем, пао сам за сва времена и нећу више да им остављам, решијо сам. :)

5. Turio Detroit-Milwoki -
    LAL-New Orleans + @3.42 valjda ce biti...

6. Sanj'o sam da će Stouk i Vigan d'odigraju 2:2 i to je baš skroz idzuzetno u fulu

pre 7 sati

Jebote.
    Još posl'o Vajtari na PVT.

7. Imamo Nostradamusa \o/

8. @ Deranje, aj stavljaj to malo ranije. Ocigledano dobro poznajes NBA, ali skoro niko nema racun, tako da ne moze da odigra te tvoje tipove.

9. OK....stavio sam danas popodne DET-MIL manje p...

10. јесам смрад, а хтео сам да испратим овог грифина и отишао до клаџе и намлатарао неке глупости (пао 6 од 8 текми, баш професорски) и заборавио да метнем бар нешто на ово. а волим тако да испратим нечији сан или осећај, ал' јебига.

11. OBORIO ME SITI MRTVI!

Kako mi je drago haha, boli me tuki za 100 dinara, kad će United sutra da poveća prednost.

12. Jaran mi čekao X na Lacio-Juve za 180 maraka. I izjednačiše u 91. minutu. I ja čoveka zovem da mu čestitam i da ga pitam gde idemo da pijemo, bukvalno on se javlja i ono pada gol i 2:1. Ma daj, kakav crnjak, pu sve im jebem, mamu žabarsku u pičku. A i ja konjina željna alkohola poletio da zovem pa bukvalno prizvah još jedan gol. PU!

13. блејче реко бих ти само овако "Фолоу јор дримз!"

14. hahaha Blejče vidovnjače si uzo koju kintu? :)

15. Evo vam nesto sto videh....
    Mancester je zadnjih 8 utakmica dobio Sautempton 1i3+, ili 2i3+..samo sto je kvota uzasna.
    Anderleht i Genk su zadnjih 6 utakmica igrali 4+.
    Od poslednjih 7 utakmica, Kortrijk je dobio Serkl Briz 6 puta, a samo jedna tekma nije usla u 3+.
    4 od 5 poslednjih tekmi izmedju PSV-a i Fejnorda su usle u 3+ drugo...
    Fulam-Vest hem- od poslednjih 7, 6 je uslo u 3+(od toga 5 gg3+), a ova jedna sto nije usla bila je GG..
    9 od poslednjih 10 tekmi izmedju Reala i barse je doslo gg3+,a jedina koja je usla je zavrsena 1-1. Od toga, 6 je uslo u 4+.
    Kilmarnock je poslednja dva puta dobio Seltik u gostima.
    Tunis do sad nije izgubio od Togoa. Sva 3 puta je pobedio.

Ete ga...valjda ce nesto od ovoga i sad da dodje majke im ga nabijem... :D

16. Denver-Hjuston 1 cist.
    Bruklin-Miami vise od 189,5
    Utah-New Orleans vise od 189,5
    ......na sporednom tiketu Denver-Hjuston manje od 213,5 u mozzartu 2,15 probat'.

17. Meni danas fino deluje

Barca ce da mune barem 2 komata 1.9 Jebote ovakvu kvotu na ovo ne smem da propustim
    Obala Bjelokosti ce da mune barem 2 komata 1.8

A kao bombu dana, cu verovatno da singliram za 200 kinti Reading - Chelsea 7+ 25.0

18. ја сам одлучијо како да играм од сад. ОЛОЛО

играм 200 кинти квота 5 добитак од сома на квоту 5 и онда ако прође почињем поново. Ако у два дана за кендви не могу да нађем два тикета квоту 5 да прођу јбга.

19. требали смо јуче да пратимо блејка за онај 2 2 сан, јеботе квота била 18....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.