Кладионица

1. двојка на цедевиту, кец на крку, гг3+ на дортмунд, милан, андерлехт и фенербахче.

2. Ispratiću to tvoje Coa. Kolika je kvota?

EDIT: kurac, počela Cedevita. Koliko je bez nje i kad prva počinje od ovih drugih?

3. почела цедевита, знам јебига, ја устао у 15 до 5 и само отишао до клаџе, чим сам се вратио исписао.
    прва следећа у пола 6, дортмунд.
    квота на ове остале, без цедевите је негде 20-25, зависи где играш.

4. Атлетико мадрид х-1
    марсеј х-1

5. Skupih 2000, razmisljam da stavim na Lejkerse minus. al treba mi jos jedna, mozda Majami plus, al mi sumnjiv Majami.

EDIT: Deranje, mrzim obe ekipe, tako da preskacem to. kad bih morao da ga igram, igrao bih minus. deluje mi kao minus sa 85 - 90 i obrnuto

6. Došo mi Liverpul gpp 1+, Fiorentina 2-3. Sad čekam Barsu dvojku Atletiko Madrid x2.
    Ima da razbijem teve ako mi na kraju sve dodje osim šugavog Palerma koji sam igrao 1x a koficjent bio najmanji na tiketu.

7. Ja sad uživo mećah na Liverpul, znači ima dizgube.

8. отресе их цедевита 20 разлике за сад. очекивао сам. играјте на крку, квоту спустили са 2.3 на 1.75. ја вам рекох још ономад кад је било 2.3.

9. ОПААА СЕЛЕ АЛ ГА ГРУНУ СТИВИ

10. Атлетико мадрид х-1

Ne bih da ti baksuziram ali meni je to dvojka.

11. ОПААА СЕЛЕ АЛ ГА ГРУНУ СТИВИ

Grunu i to opasno, al jebga...

12. evo sada videh +9 za manutd

13. Sacam mećala Marsej, Atletiko i Barsu.

14. Sele ja odo da igram za Kvins a ti pamti što si obećala!

15. то сиваспоре у курац те љубим!
    сад још крка да не изневери и вечерас милан гг3+

макароне, реци ми да си испратио све сем цедевите :)

16. Sele ja odo da igram za Kvins a ti pamti što si obećala!

HAHAHAHAHAHAHAHAAH... Ič se ne sikiraj, željno te očekujem!

17. макароне, реци ми да си испратио све сем цедевите :)

E jbg nisam, tek oko 7 izašao napolje, otišao u Mocart da dignem kintu od današnjeg tiketa i ništa ne odigrah nego pravo preko vrata i na pivo.Nema veze, navijam za tvoj tiket kao da sam ja odigrao :)

Možda odem da uplatim:

Botafogo SP - Guarani 1
    Atl. Madrid - Betis X/1
    Marseille - Nancy 1

18. Jel igrao neko Super boul?
    Ja stavio na SF49 500 kinti

19. to to to evo prolazi Atletiko X/1 i Botafogo vodi 1:0 a jebeni Marsej gubi hahaha. Jesu ovi francuzi govna, pa to nema nigdje...