Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Данас сам бацио 2 тикета на онај мој назови систем, на једном сам пао на 1 текму (Феирензе 1, Португал) а на другом чекам Блуминг (!) кеца. Видим доста људи коментарисало како је 3 текме ГГ на једном тикету несигурно па реко да убацим по 1 фикс, ако ме прода фикс и на другом бићу много љут!
Prođe Atletiko prelaz, Botafogo 2:0. Bravo Marsej na kurac te nabijem.
Danas prođoh 1 od 2 tiketa. Pu Marsej pičko!
A i umjesto da igram u Mocartu ja igram u jebenom Betu gde mi traže 3 tekme za uslov jer sam stavio Botafogoa. I ja stavim Marseja hahaha
Makarone, izgleda je taj Guarani rudnik zlata za ovu sezonu. Samo protiv njih cepaj :)
Aha, majke mi treba samo njih pratiti, dobre kvote protiv njih a bukvalno sigurice :)
3:0 lololo
Mrtvi Inter...
Ајмо Блуминг мачкооо
SiMe, aj stavljaj te predloge malo ranije, ocigledno te je krenulo :)
Ja igram isto takve tikete, kvote 5-7 za 200. A singlove i dublove za 1000. Al ponekad malo zapne, pa bi mi dobro dosli tvoji predlozi.
Obali me marsej na tiketu za 8000 - 10 000.
Igrao na onom sistemu 3+;4-6
Uhvatim Dortmund, Mancester Siti, Anderleht i ovi pederi me obore.
Da je doslo 3+ imao bih 8 soma, da je uletelo 4-6 , preko 10 000.
I jos nansi povede, i imali dva puta izletanje pred golmana i oba puta onaj divljak mandanda odbrani.
To na 200?
na 300
Zasto je sutra na Almeriju protiv Real B tolika kvota? Moglo bi to da se proba.
Ja igram isto takve tikete, kvote 5-7 za 200.
Брате ако ћеш ми веровати - идем буквално на блеф, отприлике контам где може доћи ГГ, нема ту неке мудрости, испишем тикет за 30 секунди..Овај Блуминг сам негде видео као предлог, избегавам фиксеве одавно већ. Нисам играо неко време, само сан пратио резултате, гледам, гледам, реко себи "ПА ПОГЛЕ КОЛКО ГОЛОВА ПАДА НА СВЕ СТРАНЕ, ОД 300 УТАКМИЦА НЕ ЗНАШ ДА ИЗАБЕРЕШ 3 И ПОГОДИШ БАР ГГ, КОЊУ!" И онда се сетим приче од овог маторог кладионичара и ето, радим, могу да мећем мало већу кинту на мање квоте, и то баш овај систем 3 ГГ. Кад кола буду кренула низбрдо све ће то доћи на 0 :)
Па то је то, ако играш неки дубл где квоте нису баш 1.25 и то, дође ти одприлике на исто, и мени често буде на 3 текме мања од пет, зависи шта изаберем.. Ма ево да окачим овде ово што је прошло, то су те текме које већина игра, то је то..
I ja igram neki nazovi sistem 6 utakmica 3+ ali samo Englesku ligu,od Premijerke do Konferencije,uplata 100-200 kinti,zavisi koliko si procenio da je realno da dobijes.Dobitak na upaćenih 100 kinti je 2500-3000,dok na 200 5000-5500.Ako Engleska liga ima 38 kola,da svako kolo stavis po 200 kinti dao si 7600.Ja sam dva puta prošao do sada jednom 4200(uplata 150),drugi put 3000(uplata 100),sto znaci da sam ja skoro pa na nuli a sad je proslo malo vise od pola sezone,s'tim sto nisam igrao svako kolo,recimo da sam poceo da igram krajem oktobra pa sam verovatno u plusu.U svakom slucaju vredi probati,sa savetom da odigrate jedan par iz Premijerke,jedan iz Čempionšipa,po 2 iz treće i četvrte lige.
@K.V.D.Z
Proš'o si ti moj kurac. Već dva meseca kukaš kako svaki dan padaš tiket na poslednju utakmicu, juče si uz'o pare posle sto godina i misliš da si u'vatio boga za muda. A ni pivo nećeš da izbaciš, pičko jedna, sledeći put ćeš da dobiješ na kladži o kurčevdanu, e! :D :*
@Дрогирана Веверица
Tebi jedino mogu da izbacim produženi sa mlekom! :D :*
Posto smo papet i ja poceli da naplacujemo vip grupu, vi kao stari drugari imate mesec dana dz. Aj ko hoce nek se javi prvo ovde, pa cemo ga ubaciti tamo :)
Ja ionako htedoh da te pitam sta i kako, aj onda ako častiš mesec, posle ćemo lako
reci mi samo ime , i posalji zahtev, da znam da si ti ;)
Poslao zahtev za učlanjenje.
Jebem vas u kurac dajte neki tiket da odigram ,siguran prolaz da metnem 10 evrica