џанкара ја сам пробо да цепам 200 кинти на квоту 5 па после тог сома на квоту 5 матори нисам прошо први тикет ХЊО ХЊО ХЊО а камо ли да сам добијо шансу да цепам други :)
Ljudi, probajte za duplanje igru 2+
Kvote od 1.20 do 1.30+ . Ima i manjih kvota ali to ne brojim.
Juče na dva tiketa odigrao po tri tekme 2+ i uplatio po 20km i ubo oba. Jebem ga, jes' da je mala kvota ali prolazi :)
Ovako igram u zadnjih 20-ak dana i odlično ide. Ono već u prvom poluvremenu bukvalno 2/3 para prođu :)
Ja probao sa tim jos odavno.
Dva dana za redom ubodem utakmicu 0:0. Puknem tu 2 soma. i treci dan uplatim 3 tekme drugo pol 1+, i tu puknem na 1 i jebem ti kladionicu da ti jebem kladionicu!
газимудо, ја те и вечерас испратио. ако и вечерас пукне након што ја испратим, аукурац, стварно :Д
едит: граница за мега визуру код мене у клаџи била 169.5. је л' реално оно? ја играо минус, видим иде за сад.
исте су.
мртви милано, а јеб'о ме пас и кад сам играо италијански баскет. хтео лепо и то да ставим у минус, него јок, превелика ми квота, дај да играм двојку. сељаку смрдљиви, јебемтеуста.
чекао бих ботафого и палмеирас после, и каху лаборал која већ игра.
џанкара ја сам пробо да цепам 200 кинти на квоту 5 па после тог сома на квоту 5 матори нисам прошо први тикет ХЊО ХЊО ХЊО а камо ли да сам добијо шансу да цепам други :)
http://www.dodaj.rs/f/1y/yu/2SeNAOGm/24uyvlt.jpg ово иде сад у петак, систем 3+4/4
Jebot svi imate nek snove stacan rezultat a dobijate kurac.
Jebem li ga, ja cu uplatim 3+. 4-6 sigurno.. a sad da li ce dodje rezultat ili nece, zabol me :D
Ljudi, probajte za duplanje igru 2+
Kvote od 1.20 do 1.30+ . Ima i manjih kvota ali to ne brojim.
Juče na dva tiketa odigrao po tri tekme 2+ i uplatio po 20km i ubo oba. Jebem ga, jes' da je mala kvota ali prolazi :)
Ovako igram u zadnjih 20-ak dana i odlično ide. Ono već u prvom poluvremenu bukvalno 2/3 para prođu :)
@ makaron
Ja probao sa tim jos odavno.
Dva dana za redom ubodem utakmicu 0:0. Puknem tu 2 soma. i treci dan uplatim 3 tekme drugo pol 1+, i tu puknem na 1 i jebem ti kladionicu da ti jebem kladionicu!
E kurac, nocas 1.8 kvota na Boston igraju protiv Lejkersa kuci ovi su bez Howarda i bez Gasola,ako ne dodje da ga jebem!
elem:
Mega Vizura-Vrsac 1 1,2
Real Madrid-Barcelona 1 1,6
Galatasaraj-Efes 2 1.4
Bamberg-Bayern 1 1,3
Caja Laboral-Zaragoza 1 1.2
Кажем ја, није лош уопште. добро је да ме бар неко послушао и узео какву такву кинту.
газимудо, ја те и вечерас испратио. ако и вечерас пукне након што ја испратим, аукурац, стварно :Д
едит: граница за мега визуру код мене у клаџи била 169.5. је л' реално оно? ја играо минус, видим иде за сад.
I ja se zgranuo kad sam video granice za srpsku ligu. AL onda sam pogledao rezultate, i sve mi je bilo jasno.. Ocigledno bez odbrana igraju
EDIT: Ako padnemo i veceras, izbacicu te iz grupe, malerises me :D
videcemo fejze, sve je u pazljivom odabiru parova.
Smrdljivi Dinamo...Odigram gg3+, oni daju 2 gola, pa se u 44. minutu rezultat vrati na 0:0.
ови победници дали више поена у последњој четвртини него у првом полувремену, реко' умал' да не дође испод 170, лоолло.
добро је, за сад!
Coa, jesi li od mene zabo prvo pol sa hednikepom ili broj poena?
прво са хендикепом, код мене +12. ал' ме јебе варезе мртви, играо двојку на милано.
Jel zna neko, dal su na ovom linku http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje#0-09022013
sifre iste kao i u listi?
Posto mene ne pustaju u Mocart,pa ne mogu da proverim :D
Jesu, iste su.
исте су.
мртви милано, а јеб'о ме пас и кад сам играо италијански баскет. хтео лепо и то да ставим у минус, него јок, превелика ми квота, дај да играм двојку. сељаку смрдљиви, јебемтеуста.
чекао бих ботафого и палмеирас после, и каху лаборал која већ игра.
e hvala
OPA IDEMO :D
http://s7.postimage.org/ti70u5gzf/2013_02_07_232459.png
Kratko ali jebitačno. :)))
Koko si stavio love