Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nek se najedu zgovna, tri tiketa sam danas
pao za po jedan gol.
50 din :D
da sam znao da će doći, kuću bi stavio na to, ovako sam se zajebavao i prošlo
A onda misliš: bar 70 da sam stavio, mamu mu jebem... :D
Ja se prijavio na Meridianbet.rs i sad gledam kad će onih 200 dinara da dodje, već pola sata tuki. Je l' taj bonus prošao, ili sam ja samo kurate sreće da ne mogu ni poklonjene pare da dobijem?
EDIT:
Čim sam poslao mejl da pitam jesi li oni nešto usrali ili ja tripujem za pare, stiže mejl sa uplatom ahaha!
Ja chaveze mislim da je ovde to neko vec objavio i da smo iskoristili to
O kakvom se bonusu radi? Jel nesto za dz?
Na meridianbet.rs napraviš nalog, online kladjenje, dobije 200 din bonusa za prijavu, pa pikaš. Ja sad krenuo.
čavo
kolko čekaš povratni mejl?
Nisam znao za to,evo reg. sam se,jel treba da se kuca neki promo kod ili da im saljes mail da ti puste taj bonus i gde moze da se vidi da li je prosao?
gde proveravam dal imam novaca na racunu?
хехе, одигро сам сингл за 50 динара на квоту 1.88 да пробам ЛОЛО
јел кад прође тикет кеш иде на кеш рачун?
EDIT: И то израелску другу лигу ИДЕМОО МАЋОРА
a kad ce da legnu te pare, proslo pola sata od registracije i nista?
Prodavajte kuće i sveupičkumaterinu i jebite me u glavu ako večeras tj. sutra ujutru Oklahoma i Finiks ne odigraju preko poena. Sad mi dođe da stavim ovog somandera, ali neću, jer znam da su gomna.
@Gmudo samo treba tamo gde ti pise tiket,da izaberes tekme stikliras "Bonus racun" i stavis za koliko ces da odigras tiket u iznosu do 200 dindzi....
Bacice OKC-PHX preko sigurno i Brajant bi veceras trebao preko...
Pa pise mi i da je za bonus uplatu STANJE 0.00
Cekaj bre blejce, siguran si da nam preporucujes kuce da stavimo, a ti ne smes 1000 kinti :D
лололо блејче мађијо :)
nema veze,ja sam sad uplatio jedan od 100 i 2 tiketa od po 50 din...
http://www.webpagescreenshot.info/img/657286-28201352825PM
Eto ga moj jedini za danas.
ја почео да се играм на моцарту.
и кренем сад да уплатим алмерију 1-1, кајзерслаутерн х-1 и вотфорд 2-х, квота 144, на педез динара, и таман да кликнем одустанем. ако дође - муда ћу да поједем.
шта би са меридијаном, ради ли? ја сам раније качио за таш, дај да се опробамо и овде :)
Kuj ima muda nek igra sutra
Mallorka - Osasuna X
Od poslednjih 5, 4 su dosle X..
Ko ima jos veca muda nek igra tacan rezultat 1:1
Od ta 4 iksa 3 su dosla 1:1..