Кладионица

1. Ne zanosi se SiM, kad predlozi nesto, to ne dodje... I onda kaze:"Sutra ima bas lepih utakmica, uzecemo lepe parice. " I tako u krug.

Deranje, moze GS 2 i OKC 1?

EDIT: Necu da ti kazem uplatu, da ne vrsim pritisak :)

2. Само опуштено шалим се мало, ал стварно нема га нешто у задње време, некако ми није то то без њега, уме Жајкача да погоди немој да сте на крај срца.

Само рокајте ГГ и нема зиме! Сутра узимамо новце..

3. Mene prodala Sparta gg danas, u čitavu holandsku ligu samo ona nije došla lololo. Dobila 3 o

4. Jel ima meridianov sajt praćenje tiketa kao Milenium i Mozzart?

5. Spici GS i OKC,tako sam i ja odigrao....pa cemo videti.

6. Wh!te
    Jel ima meridianov sajt praćenje tiketa kao Milenium i Mozzart?

c

Okej Deranje

7. papete ako si tu i ko jos vidi nek stavi malo kinte na Kliperse http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-heat/sfl-miami-heat-dwyane-wade-ray-allen-chris-bosh-flu-20130208,0,5642193.story !!!!! ne igraju Bosh i Alen izgleda ni Vejd!aukurac, uplacujte for ya liiiiveeeeeeessss!

8. Ladno obali PSG. Najmanja kvota. Jebo me dan, i gde gadjam iz 1-1.

9. Taman sam dosao da se najebem majke holandjanima jer me kvota 1.45 obori, a onda vidim da je PSG otisao u 4+ i vec mi je lakse

10. Deranje, sad tek vidim da si to okacio. Ja igrao na Majami "relano" da se malo obezbedim za vikend :)

http://www.dodaj.rs/f/3Q/eB/3D0hDtzp/untitled.png

EDIT: A na drugom sam igrao OKC 1 i GS 2.

11. A što ne kačite te vaše tikete pre nego što počne prva utakmica. Koliko vidim, tema se zove KLADIONICA a ne KURČENJE DOBITNIM TIKETIMA.

12. Pa pisao je Deranje sta cemo igrati. Procitaj tamo gore...
    A sto se tice predloga, da se ne bi ponavljao, pogledaj na onoj stranici sto vodimo Gazimudo i ja.

13. Ma sigurno Roki govori za Zhajka :)
    Nema Zhajka mjesec dana(valjda pokušava da dobije) i onda kad dobije ovde stavlja dobitni hahaha e jes čovjek počeo da me nervira...

Zhajk, stavi dobitni i neću ti kenjati već čestitati ali to ironično

"laku noć kladioničari!"

ostavi za sebe.

14. Govori za sebe Makarone! Dok mi Zhajk na temi ne pozeli "Laku noc", ja patim od narkolepsije. Ali kad mi on to zazeli, pa jos i prilozi sliku dobitnog tiketa, ja spavam kao beba lololo

15. Kolka je minimalna uplata u Mozartu? 30 kinti?

16. ја и даље не могу да активирам бонус на меридиану, може л' помоћ, 'де грешим?
    даље, дај састав'те квоту 4-5 да бацим паре да се почупам, пошто н'умем сам.

ово делује да је фин кец, квота 2, немачка трећа:
    Hallescher - Babelsberg 1.
    домаћини немају победу кући, ови очајни у гостима, а делује к'о и да сарађују, сваке сезоне једни узимају свих шес' бодова. можда случајност, ал' опет...

17. A mogao je i jebeni GSW doci,al nije ni ovako lose :)
    Danas Klivlend-Denver 2
    Dallas-Golden state 1
    Radnicki-CZV 2
    .....i mozda Caja-Barsa vise poena

18. @Радмило Топола
    Ja se regao sinoc i nista nisam dirao i stigo mi bonus u 10:37

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.